Şimdi Ara

Spot oyun dükkanı açmak istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar antalya merkeze spot oyun dükkanı açmak istiyorum merkezde kendimize ayit boş dükkanımız var psoyunu kahramankonsol gibi internet üzerinden satışta yapacağım zaten dükkanın hemen yan tarafında 2 tane kargo şirketide var kargoda'da parada'da sıkıntı yok tek sorun oyunları nereden ve nasıl temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahibinden ya da bu forumdan ikinci el olarak temin edebilirsin

• Biz dijitalciyiz kardeş

• uygun fiyata satarsan, oyunlarımı senden alabilirim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_1806

uygun fiyata satarsan, oyunlarımı senden alabilirim hocam

Spotçu ve uyguna satmak. O eskidendi. Adam rise of tomb raider ı 225tl ye satıyor sanırsın aralgame

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    artık spotçuların önüne geçilmiyor rekabet ortmaı bile yok piyasada artık oyunları kuponlardan filan almaya çalışıyorum
  • Dijital kardeslikle 50-60 tl...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc toplamak için yardım
    8 yıl önce açıldı
    Oyun bilgisayarı için yardım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

artık spotçuların önüne geçilmiyor rekabet ortmaı bile yok piyasada artık oyunları kuponlardan filan almaya çalışıyorum

Kuyumcu çarşısı gibi hangi dükkana girsen fiyat fix sanki oturup fiyat belirliyorlar nereye gitsen aynı fiyat. Dediğin gibi kupon vs olursa alıyorum

• quote:

inşallah hocamda tek sorun oyunları temin etmek sahibinden.com dan temin edemeyiz oradakiler zaten spotçu dükkanı ve sattığı oyunları almaya kalksak dükkanı açarken en az 500 - 1000 oyun almam gerekiyor ve bende fiyatlara kar koymam gerekiyor ozamanda araldan farkımız kalmıyor, bu oyunları spotçulara tedarik edenler veya tedarik edilen yerler mutlaka vardır gökten zembille inmiyorya bu oyunlar mutlaka bir yerden toplu şekilde alınıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aretra

quote:

inşallah hocamda tek sorun oyunları temin etmek sahibinden.com dan temin edemeyiz oradakiler zaten spotçu dükkanı ve sattığı oyunları almaya kalksak dükkanı açarken en az 500 - 1000 oyun almam gerekiyor ve bende fiyatlara kar koymam gerekiyor ozamanda araldan farkımız kalmıyor, bu oyunları spotçulara tedarik edenler veya tedarik edilen yerler mutlaka vardır gökten zembille inmiyorya bu oyunlar mutlaka bir yerden toplu şekilde alınıyor

Aral ile bir görüş istersen spotçulara ek altından onlar tedarik ediyor. Dediğin sayıda alırsan indirimli satar

• Ben senin yerinde olsam dükkana ölü yatırım yapmaz daha karlı işlerle uğraşırdım.

• Uğraşma hocam bu fiyatlarla zaten spottan falan alınmaz oyun. Dijital indirim,kardeşlik her türlü uyguna geliyor. Kutulu oyunuda n11 den ggden kupon falan olurda uyguna gelirse koleksiyonluk alıyoruz artık.

• Kutulu oyun devri kapandi. 5 seneye kalmaz sonraki nesil ile oyunlar dijital olacaktir. Madem yatirim yapacaksiniz. Sony turkiye ile anlasin bir website kurun oradan oyun plus vb seyler satin. Yer maliyetinizde olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aretra

quote:

fiyatlar ve takas uygun olursa ben ve 2 arkadaşım da devamlı müşterin olabiliriz

• Oyunları 140-150 tl ye alıyorsanız 160 a satın ki hem sürümden kazanın hem de ünlü olun

• Tavsiyem Aral game yi bir arayın sorun telefonla bir,ey kaybetmezsiniz zaten spot piyasasına satanda onlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanlış anlamada, hem spot dükkan açacağım diyorsun hem de oyunları nereden alacağını soruyorsun. Garip olmuş. Oyunları ve/veya diğer sarf malzemeleri toptan ve ucuz olarak nereden alacağını bilmiyorsan bu işe girişmeni tavsiye etmem. Spotçuların yurtdışında (Rusya, Dubai...) bağlantıları vardır ki oyunları ucuza alabilsin. Burada ne kadar kar koyacağı onlara kalmış artık. Diğer arkadaşların dediği gibi Aral'dan alıp satarsan da 200 TL'den aşağı satamazsın zaten. Şundan 6-7ay öncesine kadar spotçulardan oyun almak gayet mantıklıydı ama artık değil. Aral ile yarışıyorlar...
  • Bilmiyorsan hiç girişme. Satın aldığım bazı oyunların üzerinde arapça yazılar var artık nereden getiriyorlarsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

Bilmiyorsan hiç girişme. Satın aldığım bazı oyunların üzerinde arapça yazılar var artık nereden getiriyorlarsa.

kahraman konsoldan ps4 almistim arabistandan ithal arapca herseyi oyunlarda ole olabilir

• Türkiye'de Aral oldukça kimse kutulu oyun almaz. Spotçularda belli oyunlarda ucuz oluyor cazip gelirse alınıyor onun dışında dijital alıyor herkes, kimse bir oyuna 250 lira vermek zorunda kalmıyor. Zaten 250 liraya 5-6 oyun bile alınıyor dijitalde yazık günah o paraya..

Zaten koleksiyoncular amazondan alıyor diye biliyorum ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.