Şimdi Ara

Sportz Clup 232 - 3 aylik GOLD uyeligimi devrediyorum. Full paket. FIYAT:300TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SportZ Club 232’de Üç Aylık Sınırsız Gold (gün, saat ve aktivite sınırlaması yok) Üyelik 300 TL!

sınırsız havuz ve sauna ücrete dahildir.

Sportz Club 232 kart ile bir çok firmadan indirim fırsatı sizin olacak..SportZ Club 232 sizi, 165 aktiviteden dilediğiniz gün ve saatte yararlanabileceğiniz üç aylık gold üyelik, ayrıca sağlığınız ya da sağlıktan gelen güzelliğiniz için her türlü konuda danışabileceğiniz, size yol gösterebilecek profesyonel antrenörleriyle buluşturuyor.Alsancak’ta yer alan SportZ Club 232, spor tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden biri.Sayısız ekipmanı, zengin aktivite seçenekleri, kişiye özel uzman eğitmenleriyle faaliyet gösteren SportZ Club 232, 1500 metrekarelik alana yayılmış donanımlı salonuyla bir spor salonunda aradığınız her şeyi size sunuyor.

Yararlanabileceğiniz Aktiviteler: FitnessPilatesStepLegs and HipsSpinningAikidoAerobikTaeboYogaOryantal AerobikKickboxDansBodypumpGymstickCardioStretchingEasy LineCrunchLatinTaeboAerobikYogaOryantal Aerobik

Normalde degeri:500TL'dir. Ben 300TL'ye satiyorum.

Spor salonunun resimlerinewww.sportzclub232.com/ adresinden inceleyebilirsiniz.

Gultekin Develioglu
    05558300945

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.