Şimdi Ara

Spore inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
29.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3.paragraftaki görüşlerinin bir kısmına katılmakla birlikte, ilk iki paragraftaki görüşleri ben sanki başka bir yazıda okumuştum..neyse..
    Yapımcıların vaad ettikleri yetersiz kalmış olsa da bence bu konsepte sahip oyunların sayısı çok az olduğundan (belki de yok), bu kadar acımasız eleştiriyi hak eden bir oyun değil. Oyun ciddi anlamda kendine bağlıyor ve benim için önemli olan da başındayken sıkıntı hissi uyandırmaması. Uzaya henüz çıkmadığım için aslında çok da fazla görüş yazma hakkım yok gibi düşünsem de, şu ana kadar oynadığım kadarıyla bana farklı zevkler yaşattığı için son zamanlardaki favori oyunum : SPORE diyorum..
  • Spore'da bazı eksikler mevcut ama ortaya koyduğu özgün fikir ve oyun yapısı oyunu başarılı kılıyor.Evrim geçişlerinin hızı ve son evrimlerdeki gelişim süreçleri daha geniş tutulabilirdi.
  • Oyun başlarda daha çok keyif verdi bana sonra normal stratejiye dönmeye başladı ama yinede güzel ve farklı bir oyun olmuş.
  • Spore un Türkiye Fan Sitesi için. Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeVeL -- 15 Eylül 2008; 16:12:05 >
  • oyun sıkıcı
  • tek düze olmuş ya, yani meyve ye büyü geliş hede hödö. bende videodan izleyince dha çok şey bekliyordum.

tabi yeri gelmişken ,evrim yalanına da bakmakta fayda var.

http://www.evrimyalani.com/
  • Gerçekten de kimse olayın etik yönüne bakmamış. Bu oyunun asıl amacı nedir? Bu oyunu oynayan küçük bi çocuk ne öğrenir?
  • Etik te bir sorun yok . Evrimle ilgili boş tartışmalara girmeyin çıkamazsınız.
  • Oyuncuların beynini kullanarak basit de olsa ancak tasarımlarla bir yere gelebileceğinin görülmesi açısından iyi aslında. Yani hiçbirşey boş, sahipsiz değil. İğnenin bile ustası var. Şuursuzlara şuur ve gelişme iktidarı vermenin de, ne kadar saçma olduğunu ortaya koyuyor. Artık bir tasarım olduğu gerçeği inkar edilemediğinden, vicdan sahibi bazı evrimciler, ateistlikten, deistliğe geçti. Yani yaratan var, din yok, varsa da ben sallamıyorum, inanmıyorum hesabı. Birkaç sene önce en ünlülerinden birisi de 70 yaşından sonra bunu yapmış, umuma duyurmuştu. Şuuru olan insan bile kendi vücuduna söz geçiremezken...
  • Beklediğim inceleme gelmiş. Tşekkürler
  • sayın site yöneticisi

sitenize uzun süredir takip ediyorum. çok faydalı bir site elinize sağlık

fakat son zamanlarda sitenizde bir problem mi var ? siteniz açılmıyor. resim ve videolar gözükmüyor. Benim ayarlarımdan mı kaynaklanıyor (sanmıyorum) Bir sorun varsa ne zaman çözülür
  • Bazen kullandığınız tarayıcıdan kaynaklanan sorunlar oluşabılıyor.Flash player'ın guncel surumunu indirmenizi veya başka tarayıcılar ile denemenizi öneriyorum.
  • hoş bir oyun oynayabilirm
  • bu simulasyon oyunu neden strateji bölümünde ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muchiro

Gerçekten de kimse olayın etik yönüne bakmamış. Bu oyunun asıl amacı nedir? Bu oyunu oynayan küçük bi çocuk ne öğrenir?

ona bakarsın CS oynayan çocuk ne öğrenir.Bence çocuk akıllanmadan doğru düzgün oyun oynatmayacakasın. Biz 7 yaşında Wolfi 3d ile başladık bu oyunlara şimdi çok da iç açıcı değil halimiz.

Aha örnek kız kardeşim 5 yaşında dün Cs oynadı. tabi fazla beceremiyor ama adam vuracam diyor. oynatmayınca da ağlıyor. bizden gördü ama iş işten geçti artık o da bir cs oyuncusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Riddle -- 19 Eylül 2008; 10:31:36 >
  • hmm bi yere not ediyim boş zamanımda indirir denerim... güzel oyuna benziyor farklı bişey
  • hayırlısıyla yarın başlıyorum oyuna.
    bakalım neler görücez...
  • oyun cok güzelleee benziyooo en azından baya farklı ve zevkli gibiii
  • sevimli oyun
  • Evrim teorisini anlatmak için güzel bir yol olmuş aslında.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.