Şimdi Ara

sporcu ile spor yapmayan birey aynı şeyi giyerse ssliiiiiiiiii (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mikaha

neden hemen kas yapanlara laf ediliyor anlamıyorum. kıskançlıktan mı? adam yapmış işte güzel vücudu var

Aynen bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

Bu nasıl kafa yukaridaki yorumlara bak

Adam aynı beden aynı marka kıyafeti spor yapanla diğer adamı karşılaştırmış .
    Soldaki adama gayet şık durmuş soldakine kalça göbeği belli etmiş omuzlar düşmüş göğsü kadın göğsü gibi göstermiş. Burdan fit vücudun artılarını göreceğimize kas yapan adamın zihniyetini eleştirip , şişman olanın samimiliğini savunmussunuz

Hay agzini guzel kizlar opsun, cekemiyorlar adamim, yazilanlarin hepsi bu sebepten.

• Bu kadar kıskanç olmayın. Her spor yapan kız için yapmaz her vücut yapan steroid almaz. Şu gerici düşüncelerinizden kurtulun. Sağdakş vücudun yağ kapladığı ap açık ortada. Duruş bile bozuk. Sağdakş gibi olmaya devam edersen daha çok ağlarsın neden asosyalim diye

• quote:

Orijinalden alıntı: WonderCx

Adamlarda başka malzeme yok napsınlar. Tip yok, para yok, kültür yok onlar da kasa abancaklar işte abaza kezoları tablamak için :)

Aynen kardeşim sizin tipiniz harika, kültürünüz çok üst düzey, fabrikalarınız var tek eksiğiniz kas onuda yapmanıza gerek yok zaten

• 18 20 yaş arası ben de bu fikirlere kapilmistim. Suan 23 üm. Gördüğüm şunlardır ki
    1. Kizlarin kasli erkek beğendigi yalan. İlk önce tipinize bakarlar. Tipten geçmeye yakınsan vücuttan kanaat notu alırsın
    2. Paranız varsa yakışıklıyı (tip veya fizik) her türlü tokatlarsınız.
    Minik bir BMW si olan adam sizin 10 yillik vucudunuzu 10dk da 2 paralık eder.

Kendim spora hala devam ediyorum. Fit durumdayim. Zaten bu fotodaki gibi vücutlar %90-95 steroid işi (hayal kuranlar kurmaya devam etsin).He steroid se vücut değil mi? Vücut ama dıştan göründügü gibi değil, sağlıklsız, eklem agŕisidan yatakta bile sorun yaşayabilecek bir erkek, yapay testo nun etkilerine girmiyorum bile, kan işemeler.. gırl Şu siralar gençler boşuna hayal kuruyor.
    Ayrıca bu tarz vücutlar yapay gözükmekte ve toplumda "kas kafa-barzo" imajı oluşturmakta.
    Sağlıklı beslenin. Hafta da 3 gun spora uğrayın. Fizik anlamında yeter.

Andrea Denver in shopsuz fotolarini inceleyin. Ideal fizik olarak fikir verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 26 Eylül 2016; 0:09:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Vücut yapanlara saldıranları anlamıyorum, vücut yapanlardaki egoyu hiçten anlamıyorum madem kendi sağlığın için yapıyorsun nedir bu "ben vücut yapıyorum kaslıyım sen şişko ve eziksin hahaha" düşüncesi?

Sonunda mantıklı bir yorum görmek güzel.

• Sağdaki daha samimi geldi.

Ronaldo vücudu falan bekledim de sanki pompayla şişirilmiş biri çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

Kizlar begenecek diye spor salonundan cikmayan, agridan gece uyuyamayan ve ring dovuscusu gibi dolasacagima gider iskender yerim sagdaki gibi dolasirim.

Biraz daha ağla

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Bu kadar kıskanç olmayın. Her spor yapan kız için yapmaz her vücut yapan steroid almaz. Şu gerici düşüncelerinizden kurtulun. Sağdakş vücudun yağ kapladığı ap açık ortada. Duruş bile bozuk. Sağdakş gibi olmaya devam edersen daha çok ağlarsın neden asosyalim diye

Akşamları steame gel lan arada.
  • Şu fotodan roid olduğunu nasıl anladınız helal valla Ne ölçülerini biliyosunuz fotodaki adamın ne kaç senedir bu işle uğraştığını ne antrenmanını vs vs..

Vücudunun doğal sınırlarına yakın biri de olabilir hemen çamur atmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieve -- 26 Eylül 2016; 0:37:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Bu kadar kıskanç olmayın. Her spor yapan kız için yapmaz her vücut yapan steroid almaz. Şu gerici düşüncelerinizden kurtulun. Sağdakş vücudun yağ kapladığı ap açık ortada. Duruş bile bozuk. Sağdakş gibi olmaya devam edersen daha çok ağlarsın neden asosyalim diye

Akşamları steame gel lan arada.

Mesai koydular yoksa gelmezmiyim

• en ideal vucut kilonuzla +5 -5 oranli vucuttur daha guzel gozukur
    kas yapanlar sisme bebege benziyor

• Şişkolar ağlamış yine... SS atayım mı gencler, gozunuz baklava gorsun ama yemelik degil seyirlik

• yec44 kullanıcısına yanıt
    bunun olması normal halbuki bi beden ufağı falan giyse onun kadar kötü olmaz
  • Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    AT panpa

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

AT panpa

Şişkolara selam, yola devam...

İki fazladan baklava da müessesemizin ikramıdır. Kusura bakmayın yağını biraz fazla kaçırmışım bulktayım bu aralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 2 Ekim 2016; 19:14:52 >

• Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    Bu yaglarla nasıl baklava var la

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

Bu yaglarla nasıl baklava var la

Yağlandım mı direk bel, kalça ve üst bacak bölgesine gidiyor. Karın kısmının üstü çok fazla yağlanmıyor, genetik... Bırak karnı oblikler görünüyor bu yağ oranıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 3 Ekim 2016; 13:09:56 >
  • Soldaki gibi her gün salona gidip gram hesabı yemek yiyeceğime aylık 4-5 bin maaşlı bir işim olsun salayım göbeğim hiç mühim değil kızlar kime bakar düşünün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malaustası

Soldaki gibi her gün salona gidip gram hesabı yemek yiyeceğime aylık 4-5 bin maaşlı bir işim olsun salayım göbeğim hiç mühim değil kızlar kime bakar düşünün

O civarda kazandığımız bir işimizin olmadığını nerden çıkardın genç

Sporu sadece kızlar için yapmıyorum... Büyük oranda kendim için yapıyorum, kafamı dağıtıyorum vakit geçiyor. Özgüvenin artıyor, üzerine giydiğin her şey yakışıyor. Ayrıca normal bir insanın en az bir buçuk katı kadar yiyorum, tabi aşırı yağlı sağlıksız şeyler değil. Tatlı vs. gırla... Spor yapmayıp yemektense, yapıp yiyorum. Belki yağ oranımı çok düşüremiyorum ama gayet yeterli seviyeye düşürebiliyorum yarışmaya katılmıyoruz sonuçta. Ayrıca çoğu firma çalıştıracağı elemanın, özellikle göz önünde olanların yakışıklı veya güzel fiziğe sahip olmasına, güzel giyinmesine özen gösteriyor. Her konuda şansını artırır yani...

Çok para kazanıp göt göbek bağlamak karı kız için çözüm değil, evlensen dahi evlendiğin hatun seni terk ettiğinde veya senin kafan almadığında başkaları için şansın yüksek olur. Belli yaştan sonra göt göbek salarsan bir daha zor zayıflarsın, hayat bu, her zaman kişisel niteliklerini yüksek tutmakta fayda var. Abi tavsiyesi...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.