Şimdi Ara

Spora başlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bileklerim ince kemik yaşımda 2 yıl geri 19 yaşındayım
    Güçlü olmak istişyorum kardiyo ile zayıflasam body güçlenmemde fayda sağlarmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kilon nedir yazmamışsın fakat, benim yaptığımı söyleyeyim.

Insanity Workout'u bir yerlerden temin ediyorsun. Fit test videosunu gün aşırı 2 hafta boyunca sıkılmadan uyguluyorsun. Daha sonra programda yer alan sıraya göre 2 ay boyunca cardio ağırlıklı insanity workout programını uyguluyorsun. Sonrasında ise ya spor salonuna yada dambıl seti alaraktan evde ağırlık çalışmaları yapmaya başlıyorsun.

Gıda desteği olarak L-Carnitine harici başka hiç bir şey önermiyorum gerisi biraz yalan dolan gibi... Diyet yapmadım, sadece üç beyazdan uzak duracaksın. İlla diyet programı yapacaksan karbonhidrat diyetlerine bakacaksın. Yani karbonhidrat alımını azaltacaksın.

En önemli tavsiyem 2.5 ay boyunca, 2 günde bir multi-vitamin hapı alman. Eksik beslenme ihtimaline karşı vücut direncin yüksek olur.

Kas ağrılarına turşu iyi gelir belirteyim.

Dediklerimi uygularsan %100 garantili, inanılmaz bir değişim geçireceksin.

Bu arada güvenlik, daima bir numaralı kural ;)

• Hocam yalnız yurtta kalacağım insanity workout u yapamam sadece spor salonu kilom 79 boy 1.73 tü en son hala da aynı göbek var biraz göğüs ler kilo aldı

• quote:

Orijinalden alıntı: gknshn1453

Hocam yalnız yurtta kalacağım insanity workout u yapamam sadece spor salonu kilom 79 boy 1.73 tü en son hala da aynı göbek var biraz göğüs ler kilo aldı

O zaman spor salonuna gidiyorsun, bana HIIT antrenmanları olan bir program uyguluyorsunuz diyorsun. Gene en az 2 ay boyunca devam et, sonrasında ise ağırlık çalışmaları ile kas güçlendirmesi yaparsın.
  • Anladım 2 ayda göbek erirmi sadece süt ve su içeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: gknshn1453

Anladım 2 ayda göbek erirmi sadece süt ve su içeceğim

Sadece süt ve su muhabbeti ile kilo verilmez, ne kadar aç kalırsan vücut bir o kadar savaş açar, yani aç kalırsın ama yediğin ilk yemeği vücudun depolamaya başlar bu sefer daha fazla kilo almaya yatkın olursun. Amaç bol lifli gıdalar yemek yani bağırsaklarındaki besinler çok yavaş sindirilecek ki acıkma periyotlarının arası açılsın. 4-5 satte bir yemek yiyeceksin ki yağ yıkımı gerçekleşsin. Dediğim gibi düşük karbonhidrat diyetlerinden araştır.
  • Hocam pm den telefon bumaranızı atarmısınız wp den size soruşar sorarım arada bir dh ye giremiyorum sık sık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.