Şimdi Ara

Spor yapmak ders çalışmayı aksatır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
13.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınav hazırlık döneminde hepimiz sürekli evdeyiz.Dersane okul ev arasında gidip geliyoruz.Şu zamana kadar düzenli spor yapardım.Ancak bu sene hiç spora zaman ayıramadım.Günde 45 dakika spor yapmayı düşünüyorum.Sizce ders çalışmamı aksatır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayatın Anlamı

Sınav hazırlık döneminde hepimiz sürekli evdeyiz.Dersane okul ev arasında gidip geliyoruz.Şu zamana kadar düzenli spor yapardım.Ancak bu sene hiç spora zaman ayıramadım.Günde 45 dakika spor yapmayı düşünüyorum.Sizce ders çalışmamı aksatır mı?

bu kadar sabretmissin iki ay var surda bence disini sık sonra salondan ckmazsn vucut olarak yorgun olmak verimi de azaltir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok aksatmaz.Hatta stresi azaltabilir.Mesela ben hergün 45 dk koşu yapmazsam ders çalışamıyorum ki gündede 6 saat çalışıyabiliyorum.
  • Verimi azaltıyor fakat ağzını tutman gerek şahsen 1,5 sene spor yapmadım ders çalışıyorum tutmadım boğazımı 67-68 kiloyken 88-90 arasıyım mümkünse gelsin artık şu sınav
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastermac

quote:

Sınav hazırlık döneminde hepimiz sürekli evdeyiz.Dersane okul ev arasında gidip geliyoruz.Şu zamana kadar düzenli spor yapardım.Ancak bu sene hiç spora zaman ayıramadım.Günde 45 dakika spor yapmayı düşünüyorum.Sizce ders çalışmamı aksatır mı?

bu kadar sabretmissin iki ay var surda bence disini sık sonra salondan ckmazsn vucut olarak yorgun olmak verimi de azaltir bence

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatın Anlamı -- 14 Nisan 2013; 18:21:02 >
  • Arkadaşım günlük rutinini aksatma bana kalırsa. Ben sabah kalktığımda ya kum torbasına ya havuza giderdim akşam da ağırlık çalışırdım. Ancak uyku düzenini bu saatten sonra bozacaksa boşver başlama. Optimum nutrion vanilyalıyı tavsiye edetim kullan 1.5 ay sonra eskisi gibi olursun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazin full yüzme yapıyordum ne stres ne haksızlık vardı derslerede çalışıyordum.sonra bi bıraktık hem haksızlık oldu hemde çok stres oluyorsun ve hiç bi fark yok bizimkiler izin vermiyorlar ama lys den çıkar çıkmaz başlıcam bende senin imkanın varsa yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Örneğin deniz kenarında yürüyüş yaparsam daha verim alırım diye düşünüyorum.Hedefim yüksek.O yüzden dersler herşeyden önce geliyor.Şimdi spor yüzünden LYS aksarsa diye korkuyorum
  • Spordan kastin evde dambil mekik şınav barfiks falansa yap ama spor salonunu onermem dostum. Gerci bunye meselesi daha dinc bile hissettirebilir fakat ben spor yaptigim donemde baslarda ciddi yorgunluk hissediyordum. Bence etkiler ama sen bilirsin sosyallesmek adina da birseyler yapmak gerek surekli ders calismak surekli soru cozmek de iyi degil

• Aksine dikkati arttıryor ama tabii nasıl bir spor body ise zayıflatır ama diğer sporlar ise dikkatini düzenler zihnini açar tecrübe ile sabittir. Ben Matrial Arts yapıyorum.
  • Öyle ağır sporlar yapamam herhalde.Mesela 45 dk koşmak gibi sporlar.Ama işte dersler aksarmı diye korkuyorum
  • Hayır

• quote:

Öyle ağır sporlar yapamam herhalde.Mesela 45 dk koşmak gibi sporlar.Ama işte dersler aksarmı diye korkuyorum

aksamaz merak etme önce sağlık
  • Eger gelip uzun uzun dinleneceksen azaltır

• Verilen tüm cevaplara teşekkürler.Yarın başlacağım eğer aksarsa bırakırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mastermac

quote:

Haklısın ama bu aralar kilo artışı iyice fazlalaştı.Bende 45 dakika yürüyüş yapsam verimim düşer mi diye merak ettim.Cevabın için teşekkürler.

ben stresten kilo verdim 10 a yakın sen kilo almaktan bahsediyorsun

• quote:

yürüyüş yap daha zinde olursun emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: incirreçelii

quote:

yürüyüş yap daha zinde olursun emin ol

Yarın başlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ONURA777

Verimi azaltıyor fakat ağzını tutman gerek şahsen 1,5 sene spor yapmadım ders çalışıyorum tutmadım boğazımı 67-68 kiloyken 88-90 arasıyım mümkünse gelsin artık şu sınav

Sorun sende heralde çünkü enfazla enerjiyi beyin hücreleri harcar

• 45 Dk hiçbirşey yapmaz.hatta verimi arttırır.Ben haftada 3 4 gün yine devam edicektim ama ailem karşı çıktı.Sınavdan sonra artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.