Hocam zaten zor olan ağırlığı kaldırmak değil beslenme,%30 spor %70 beslenme herkes iradeli olamıyor ama başardın mı bi kere kendini aynada gördünmü deydi diyorsun.
kunetennımK
kullanıcısına yanıt
badicli resmen modern din. akıl yıkaması.
Rajeesh
kullanıcısına yanıt
Ne niyetle yaptığına bağlı şimdi karı kız etkilemek için gelen adam 2 hafta sonra bırakıyor.Ben kendime değer veren biriyim insanlara vereceğime (zamanında verdik) kendime veriyorum ve karşılığını alıyorum daha dinç sağlıklı hissediyorum verimli vakit geçiriyorum spor için kendimi kısıtlamıyorum her ortamı gene yapıyorum :)
Çikolatalı muz + yarım bardak viski çak.İdmanda pump manyağı olursun.Ben yapardım 2 sene önce.
basket oynarken molalarda 1 duble rakı çakmaktan bahsediyorsan olmaz tabii Ama onun dışında arada kullanabilirsin, yeğenim 1.ligde voleybol oynadı nadiren de olsa çaktırmadan az bişey içerdi, gene başka bir arkadaşım 1.ligde final oynamış bir takımın oyuncusuydu arada toplandığımız zaman içiyorduk (yaşgünleri yılbaşılar vs)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme