Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig | 3.Hafta | Bursaspor-Beşiktaş | 22.09.2014 | 21:30 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
3
Favori
12.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sorrento


    quote:

    Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY

    quote:

    Orijinalden alıntı: sorrento

    Cüneyt Çakır maçı beraberliğe bağlamak için 10 dk uzattı. Ikinci yarıda bu kadar uzatacak ne vardı allahaşkına! Sivok'un yaralandığı pozisyon 2 dk sürdü. Hadi 3 dk olsun. Yazıklar olsun. Bu mu bizim dünya çapında hakemimiz?

    En az 4-5 dk Tolga'nın sakatlığında geçti,ben 10dk üzeri bekliyordum.
    Gerçi değil 10,45dk daha uzatsa Bursa'nın bittiği 65.dk belli oldu.Adamların yürümeye mecali kalmadı

    Hocam dakika hesabı yapsak her maçın minimum 10 dk uzaması lazım. Fakat uzatılan süre 5 dakikayı geçmez genelde. Bu bir alışkanlık olmuş. Her hakem 5 dk uzatma verir yaklaşık. Aynı pozisyonda Fb olsaydı yine 10 dk verir miydi çok merak ediyorum?

    Hocam geçen sene Epl'de chelsea'nin bir maçını izlemiştim.Yanlış hatırlamıyorsam hakem 11 dakika civarı bir süre eklemişti maça,zira çok uzun süreli sakatlık olayları yaşanmıştı.Bu maçta da en az 5-6 dakika tolganın ve 2-3 dakika Sivok'un sakatlıkları sürdü.Oyuncu değişiklerini falanda hesaba katarsak bence mantıklıydı 9 dakika uzatması.Oyun kaç dakika durmuşsa o kadar ilave etmek zorunda hakemler öyle kafalarından 5 dakika uzatim yav ben bu maçı diyemezler kolay kolay.Birde şöyle düşün Bursa'nın durumunda Bjk olsaydı ve hakem bu kadar duran maça 3-4 dakika ilave süre ekleseydi,bu seferde o kadar maç durdu bu mu ilave süre diyenler çok olacaktı.




  • İlk yarı Bursa şiir gibi top oynadı ama ikinci yarı pilleri bitti

    Şenol hoca hakkaten iyi hoca ama Bursa iyi yerlere gelir.Özellikle solda oynayan yeni zencileri çok iyi son vuruş haricinde.

    Civelli midir nedir saykopat Sivok u öldürecekti neredeyse Cüneyt Naniye çıkardığı gibi çıkartamadı kırmızıyı tabii.

    Veliye yapılan 2 penaltıyı saymıyorum.

    Sosa da harika çıktı helal yönetim iyi transfer gene

    Ayrıca bizim Atınç da olmuş geçiyo bile kes sivok u yaz 11 e biliççim:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onder1911

    rezalet bir maç oynadık bursa bizden kat ve kat daha iyi oynadı volkan salağı ve ilerdeki yarma olmasaydı kazanırlardı rahat, ikinci yarı oyundan düştüler bizde attık ama çok kötü oynadık. Herkes oğuzhana yüklenmiş ama ilk yarı iyi oynayan tek bir oyuncu yoktu 3 pas üst üste yapamadık bile.Bakıyorum herkes yine havalara girmiş ama bu böyle giderse biliç devre arasını zor görür.

    İlk yarı tamam da ikinci yarı Valencia maçını mı izledin kardeş?
  • Bursada gelişme var
  • Kotu oynadigimiz maci almamiz sevindirici. Bursa kotu olsa da bursa deplasmani kolay dgldr hic bi zaman sezonluk hesaplamamda rize 3 bursa 1 puandi dengelendi :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maçı izlemedim. nasıl oynadığımızdan çok yenmemiz önemli Bu arada Olcay'ı bir hafta yerin dibine bir hafta göklere çıkarmak olmuyor.yeni başladık biraz sakin olalım.
  • Bursanın maça başladığında mutlaka 2. yarı biteceklerini sezdim nitekim Mustafa Denizlide 30. dakika da söylemiş Beşiktaş kondisyonuyla yenecek Bursayı atamaza eğer diye. Geçen sezondan beri en iyi kondisyona sahip takımlardan birisiyiz.

    Bu arada Atınç dün benimde çok hoşuma gitti o çocuk iyi bir defans olacak inş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

    maçı izlemedim. nasıl oynadığımızdan çok yenmemiz önemli Bu arada Olcay'ı bir hafta yerin dibine bir hafta göklere çıkarmak olmuyor.yeni başladık biraz sakin olalım.

    olcayin neresi iyi torpilli baska aciklamasi yok ne oynyuorki iyi deniliyor almanya 3.lig topcusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir numarasın lan bursa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Temple of the King

    quote:

    Orijinalden alıntı: aytac001

    Olcay hem kendine sallayanlara hemde bursalılara kapak yaptı çok güldüm çok

    Lafa bak lafa kendine sallayanlara kapak yapmış . Futboldan ne kadar anladığın belli oluyor . Karşı karşıya bi gol attı zaten onu kaçırsa ayıp olurdu ve gol attığı için süper bir futbolcu diyecek değilz Olcay'a yeteneği belli kapasitesi belli Beşiktaş'ta yedek olabilecek bir futbolcu bana göre

    Ayrıca Sosa adamsın belli ettin kaliteni hemen

    25 yıldır Beşiktaş'ımın maçlarını izliyorum. Sen ve senin gibi futboldan anlayan futbol dahileri biliyor değil mi bu işi! Bilic te samet te fatih terim de anlamıyor bir siz anlıyorsunuz zaten futboldan! Adam maç kaçırmamış 3 lig maçında 2 gol katkısı var ama yinede koverazma gibi antik guntik hareket yapmıyor diye futbolcu değil! Ben futboldan anlamıyorsam sen hiç ama hiç anlamıyorsun! Adam süper ligde maç kaçırmamış 71 maçta 21 gol atmış 14 asist yapmış, 2 maçtan 1 inde ya atmış ya attırmış daha ne olacak merak ettim sen söyle de onu yapsın

    Yazında katıldığım tek nokta var oda sosaya yaptığın yorum!




  • Cüneyit Çakır dün akşam Beşiktaşın 2 net penaltısı vermedi
    benim için süpriz olmadı ki...
    kendisi bana göre her zaman beşiktaş macların da hakem forması giymiş rakip oyuncu olmuştur.
    sadece cüneyit mi?kale arkasındaki hakemede selam yolluyorum
    şenes erziğin lobiciliği olmasa avrupada düdük çalma biryana zurna bile caldırmazlar.
  • ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah tolgaya bak tenhaya çekiyor aldı gitti adamı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonluk yarışı fenerbahçe ile beşiktaş arasında geçecek sanırım öyle gözüküyor.
  • Siz velinin pozisyonlarına penaltı diyorsanız futboldan anlamıyorsunuz veya taraflı bakiyorsunuz bu hafta oynanan maçların içerisinde kornerlerde o hareket ve daha fazlasını size en az 10-15 tane çıkarabilirim bu hareketlere penaltı çalınırsa bşr maçta en az 5-6 penaltı olması gerekiyor benim asil kafama takılan bursasporun bir serbest vuruşunda kale sahası içerisinde Sivok topa eli ile müdahale etti bence asil penaltı çalınması gereken pozisyon oydu bence yorum yaparken pozisyonlar hakkında tarafsiz olalım.
  • arge48 kullanıcısına yanıt
    Kedi enciği gibi tuttu elemanı (:
  • Velinin pozisyonları ceza alanı içinde basit didişme iteleme poziyon gereği olabilecek durumlar
    Değil ki bildiğin kırkpnar GÜREŞ tak gözlüklerimi birdaha bak
    Hadi ben bilmiyom sergen bilmiyor toroğlu bilmiyor uğur meleke bilmiyor Ahmet cakar bilmiyor
    Sen biliyorsun He…..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ihcevik

    Siz velinin pozisyonlarına penaltı diyorsanız futboldan anlamıyorsunuz veya taraflı bakiyorsunuz bu hafta oynanan maçların içerisinde kornerlerde o hareket ve daha fazlasını size en az 10-15 tane çıkarabilirim bu hareketlere penaltı çalınırsa bşr maçta en az 5-6 penaltı olması gerekiyor benim asil kafama takılan bursasporun bir serbest vuruşunda kale sahası içerisinde Sivok topa eli ile müdahale etti bence asil penaltı çalınması gereken pozisyon oydu bence yorum yaparken pozisyonlar hakkında tarafsiz olalım.

    bi bitmediniz hepsi penaltı avrupadaki maçları izlersen nemek istediğimi anlarsın
  • Tamam dediğiniz gibi olsun peki sivokun pozisyonu için ne diyorsunuz hem çekme var hemde el ile oynama ve volkanın attığı gol onuda sanırım faul diye iptal ettiler ayrıca pozisyonlara iyi bakarsanız orada şenerin eli hiç bir şekilde velinin bir yerini tutmuyor dun akşam Mustafa Denizlide boyle penaltı olmayacağından bahsetti benim demek istediğim sadece tek pencereden bakıp oyle yorumda bulunmayın.
  • O zaman Mustafa Denizli de bilmiyor futbolu o dediğin yorumcuların tümü size taraf olmak için yapılmış yorumlar ayrıca avrupanın tüm maçlarını takip ederim çünkü işim bu bana avrupadan br tane örnek gösterirsen sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ihcevik

    O zaman Mustafa Denizli de bilmiyor futbolu o dediğin yorumcuların tümü size taraf olmak için yapılmış yorumlar ayrıca avrupanın tüm maçlarını takip ederim çünkü işim bu bana avrupadan br tane örnek gösterirsen sevinirim.

    erman toroğlu ve sergeni dinledinmi peki veliyi 2 defa düşüren adamın topla alakası yok
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.