Şimdi Ara

Spor toto gelsin paralar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bakalım totoda işler nasıl olacak baya güveniyorum bu kupona ama ilk denemem su an kesın bırsey söylemek yanlış olur

• niye paylaşıyorsun birisi daha kazanırsa kazanç bölünür kardeş
  • paylaşması iyi ya. bakarsın bizde riskli gördüğümüz maçları söyleyerek yardımcı oluruz
  • kazansın yaw farketmez benım ıcın parada pulda gözu olan bırısı degılım zaten 15 de 15 tutması zor gıbı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

kazansın yaw farketmez benım ıcın parada pulda gözu olan bırısı degılım zaten 15 de 15 tutması zor gıbı

işte bizde tutmayabilir dediğimiz maçları tartışalım. korkmayın ikramiye büyük. hepimize yeter. mesela ?
  • ben demin tuttur dan rasgele seçim butonuyla bir kupon yaptırdım öyle bir seçimler yaptı ki şuan tutar mı lan diye düşünüyorum bi kaç çifte şans ekliyip oynucam
  • hadi ilk mesela benden olsun: barcelona - real madridin x2 olacağına inanıyorum. çünkü realin kapatmaya çalışacağı puan farkı (sanırın 7-8) var. öte yandan karşılarında rahat bir barcelona olmakl a birlikte birkaç kez real yendiği takım!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla arkadaslar korktugum maclara degısık secımler yaptım kafama göre,mısal antalya hernekadar o macı alır gıbı gelsede 3 secenegı de denedım ,el classıco berabere bıter en azından bana öyle gelıyor,milan evınde yenılmez dedım ,bızım maclar zaten takıp etmedıgımden salladım ya tutarsa dıye cunku bı acayıp lıgımız var bı hafta 3 yıyen obur hafta gs ye kafa tutuyor gerı kalan maclara guvenıyorum zaten rahat 7 gelır gıbı de malum en az 12 lazım bılsem bu kadar ucuz oldugunu önceden denerdım
  • birde su kafama takıldı dıyelım kı 15 mac da tuttu,buyuk ıkramıye 1 mılyon tek ben bıldım,0.5 kurusluk oynamıstım 2 mıslı (normalde cıftesız kupon 0.25) sonuc olarak ben 2 trılyon mu alırım ? daha önce oynayıp kazanan arkadaslar bı bılgı verse super olur
  • kaç para verdigine bakılmıyor. 0.25 ile de 350 tl ile de 15 bilsen aynı parayı alıyorsun.
  • ilk 3 mac geldı paylastıgım bu kuponda 1 er mac yatmıs gorunuyor ama olsun kendıme yaptıgım diğer kuponda 3 de 3 geldı yoksa toto tutacakmı yaw
  • Yakın zamanda; 18 liralık sistem kuponda, 13 tutturmuştum 7 lira ikramiye verdi.. 2-3 hafta evvel de iki tane 12 tuturmuştum, toplam 1 lira 60 kuruş almıştım. Sonuç olarak; 14-15 maçı tutturmak çok zor! Ancak 3-4 hafta üstüste devrederse, oynarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım artık ılk denemem şans,zaten ıddaa da bu kadar mac degılde 3 tane bılsem kafı bana parayı cuvalla götürürüm de ılla bırısı keleklık yapıyor son zamanlarda
  • fenerden yatar gibime geliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: seytanınavukatı

fenerden yatar gibime geliyor..

fener bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Yakın zamanda; 18 liralık sistem kuponda, 13 tutturmuştum 7 lira ikramiye verdi.. 2-3 hafta evvel de iki tane 12 tuturmuştum, toplam 1 lira 60 kuruş almıştım. Sonuç olarak; 14-15 maçı tutturmak çok zor! Ancak 3-4 hafta üstüste devrederse, oynarım.

Tüm maçlar açılıyor mu spor totoda ? Yani iddaadan oynasan 15 maç olmasına rağmen 20 oranı anca bulan maçlar mesela, banko gözü ile bakılanlar falan.
  • Süper lig maçları + kendi seçtikleri maçlar oluyor.. Tek avantajı kolonu 25 kuruş olması.. Bir de, üçlü tahmin yapılıyor olması.. Bence 3 maça, iddaa da misli oynamak daha iyi..

• Neyse sans bu arkadas ya tutarsa dedik tutmadi herhal zati hala soktayim bursa 2 dakkada nasil 2 gol yedi hayret ,sonucta bu ise bulastiysan mac 90 dakka beklicen arkadas giden 2 tl olsun bigun dOnecek bu sans

• Önemli olan, maçları seyrederken bir kuponla heyecan yaşamak.. 3-5 gitse de, sağlık olsun..

•  Spor toto gelsin paralar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.