Şimdi Ara

Spor tesisinde yerel ağ üzerinden yazılım paylaşımı için yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar;halı saha ,cafeterya ve fitness club ve kafeterya için sunucu kurmam gerekiyor,tesisimizde kullanacağımız yazılımı satın aldık.tahmini 6 veya 7 bilgisayarda bu yazılımı paylaştırmam gerekiyor.Bu sunucu donanım özellikleri ne olmalıdır veya yeterlidir,ve sistemde xp yerine linux kullanabilirmiyim ,Hergün bilgisayar dünyasında yenilikler oluyor ,bu tip işletmelerde daha ekonomik donanım kurulabilmek mümkünmü,demek istediğim sunucudan monitörlere bilgisayarsız veri alışverişi yapabilirmiyiz.ve tesiste ses sistemi için de bilgisayar destegini mümkünse kullanmak istiyorum.Önerileriniz için şimdiden teşekkürler...



  • Pek büyük ve yoğun bir ağ olacağını sanmıyorum.. O yüzden iyi halli bir makinayı server yapıp, diğer pclerede client yazılımı yükleyip yapabilirsin diye düşünüyorum.. Ayrıca monitör le kontrol olayını pek anlayamadım açsan biraz.
  • Kablosuz Müzik İstasyonu veya multi pc dedikleri monitörler aracılığı ile serverde bulunan müzik dosyalarını oynatmak ve Studyo,fitness,cafeterya ve soyunma odalarında local kontrollü sistem kurmak istiyorum,dolayısıyla bu gibi işlem gücü isteyen yazılımlar severi zorlayacağından pc donanımımı nasıl yapmalıyım,ve bu gibi işletmelerin üyelik sistemleri için tavsiye edebileceğiniz shareware ve freeware yazılımlar varmı?

     Spor tesisinde yerel ağ üzerinden yazılım paylaşımı için yardım lütfen!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.