Yıllardır bir türlü yapamadığım şeyi yaptım spor salonuna yazıldım. Müthiş bir yer. Kardiyo + Fitness yapacağım. 107 kilo 195 boyundayım. Hedeflediğim kilo 85 (Sıkı ve hafif kaslı bir vücut istiyorum) Normal olmam gereken kilo 90 yani 17 kilo yağ var şu an fazlalık.Spor salonunda hocalardan biriyle konuşurken düzenli spor yapan erkeklerin kadınlara göre çok daha hızlı yağ yaktığını söyledi. Benim kısa dönemde amacım Haziran'ın başına kadar 90 kilo olmak. Daha önce 130 kiloydum 25 kilo verdim aşırı şişmandım yani, sadece bol bol yürüyüş yaparak vermiştim. Vücudum şekle girdi öncesine göre çok daha ince ve şekilli ama halen fit insanlara göre yağlı ve şişmanım.
Benim merak ettiğim, haftanın en az 3 günü gideceğim. Diyetisyenede gidiyorum diyet programımda var. 2 ay içinde fiziksel olarak gelişme gözlemlerim değil mi? L giyebilmem lazım normalde L tişörtlerim vs var ama göbek ve yan bölgeler yüzünden çirkin duruyor. XL ta biraz bol geliyor. Tam ortası yani. Sonuçta bu body building değil 2 ayda gözle görülür sonuç alablirim değil mi?
Başka önerisi olanlar var mı?
pm
1.95 boymu
benim 1.89 beni gören şaşırıyor seni gören kaçıyordur body yap derim sana dwayne johnson gibi birşey olursun
Alırsın emin ol bende 12 kilo verdim 2.5 ay icerisinde gözle görülür değişiklik oldu boyunda var maşallah filinta gibi olursun
2 ay içinde diyet - kardiyo ile rahat bi 10 kilo verirsin. ama antrenmanda dumbbell da çalış biraz kasların şekillensin