Şimdi Ara

Spor salonuna gitmeyi düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok zayıf olduğum için gitmeyi düşünüyorum ancak çekiniyorum. Sebebi ise zayıf olmam Ordakilerin tepkisi nasıl olur diye çok çekiniyorum. Spor salonuna gidenler yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav arkadaş troll müsün ciddi misin, şaka mısın gerçek misin bilmiyorum ama oradakiler de şu kürdan çöpü gelse de aşağılasak diye beklemiyor. İşinde gücünde millet hey allahım ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse kimsenin umrunda değil emin olabilirsin :) Oradakiler ilk geldiğinde öyle miydi sanki

Kiloluyken gittim, 1-2 arkadaş edindim eğlendim. Zayıfsın diye kimse dalga geçmez
  • zayıf olup gidenler çok. çekinecek bir şey yok. hatta göğsünü gere gere gidebilirsin.
  • Kas yaparak kilo alıcam diyorsan bu iş biraz paraya bakar. Hergün et yumurta süt tüketmelisin. Bol vaktin olmalı spor için.
  • Bundan 17 ay önce bende senin gibi düşünüyordum

Ama gittim ve şuan çok iyi bir vucudum var.

Spor salonlarının %45i aşırı zayıflardan %50si kilolulardan %5ide benim gibi fiziği iyi kaslı elemanlarla dolu 😬. Merak etme yalnız değilsin yanı

• hiç kimsenin umurunda olmaz emin ol. gidersin sporunu yapar gelirsin. pek fazla kimseyle muhatap olmazsın zaten. hatta arkadaş bile bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tisort giy.burda dogdum yazdır

• quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

Bundan 17 ay önce bende senin gibi düşünüyordum

Ama gittim ve şuan çok iyi bir vucudum var.

Spor salonlarının %45i aşırı zayıflardan %50si kilolulardan %5ide benim gibi fiziği iyi kaslı elemanlarla dolu 😬. Merak etme yalnız değilsin yanı

ama sen yuzde 5 le yanlzsın

• Kimsenin umurunda değilsin yanlış anlama relax ol herkes işine bakıyor
  • şunu her konuya yazıyorum,

ORADA KİMSE KİMSEYİ SALLAMIYOR
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Aklımda soru işaretleri vardı. Cevaplarınız okuduktan sonra rahatladım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.