Şimdi Ara

Spor Hayatım Bitti! [FUTBOL-KALECİLİK] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g.o maç konunu hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper1.6

g.o maç konunu hatırlıyorum

ya bu o maç değildi, o maç salı günüydü bu ise cuma ve bunu yenseydik il dışına çıkacaktık ben sakatlanıp çıkınca 3-0 yenildik, ben çıktığımda 0-0 dı.
  • futbolda bahanelere yer yoktur, kadro dışısın evlat..
  • Elinde twit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abejew Peldyt

quote:

Orijinalden alıntı: company94

seçmelerden çok şey bekleme zaten.Geçen yaz bucaspor seçmelerine gittim.Adeta hüsrandı.Ben forvet arkası oynuyorum.Mevki olarak da orayı yazmışım adamlar bana 4 numaralı formayı verdi sağ açık oynattı.Zaten sahaya bir çıktı takımda ne defans vardı ne forvet 7 tane ortasaha koymuşlar takıma salak gibi birbirimize baktık.20 şer dakika büyüksahada maç yaptırdı biz sizi arayacağız dedi.Kaleciysen zaten birde seçilmen için mucize lazım.Üstelik 40 lira kayıt parası aldılar.Kimseyi de seçtiklerini düşünmüyorum.Türkiye'de bu işler torpille yürüyor.Sonra Türk futbolu niye gelişmiyor.Ulan sen ilk önce yeteneklerine sahip çık.Hepsinin allah bin belasını versin.Neyse sakinim.

Aynen, tamamen öyle saçma bir seçme kullanıyorlar.

yeni alınan futbolcunun bile bir adaptasyon süreci vardır.Oraya gittiğinde ise tamamen bilmediğin tanımadığın insanlarla top oynamaya çalışıyorsun.İnan bana benimle beraber gelen arkadaşım şuan ki bir çok profosyonel futbolcudan yetenekli.Ama takımındaki 10 numara arkadaşımın kaçtığı yerleri göremediği için seçilemedi.Ne kadar kendini gösterebilirsin ki...İlk önce anlayışın değişmesi lazım.İlk önce hocaların empati kurabilmesi lazım.Şu ülkeden binlerce Snijder ayarında topçu çıkar.Ama çoğu heyecandan,hoca baskısından vb bu gibi sorunları aşamamaktan yeteneğini gösteremiyor TECRÜBEYLE SABİTTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi company94 -- 3 Şubat 2013; 1:45:06 >

• quote:

seçmelerden çok şey bekleme zaten.Geçen yaz bucaspor seçmelerine gittim.Adeta hüsrandı.Ben forvet arkası oynuyorum.Mevki olarak da orayı yazmışım adamlar bana 4 numaralı formayı verdi sağ açık oynattı.Zaten sahaya bir çıktı takımda ne defans vardı ne forvet 7 tane ortasaha koymuşlar takıma salak gibi birbirimize baktık.20 şer dakika büyüksahada maç yaptırdı biz sizi arayacağız dedi.Kaleciysen zaten birde seçilmen için mucize lazım.Üstelik 40 lira kayıt parası aldılar.Kimseyi de seçtiklerini düşünmüyorum.Türkiye'de bu işler torpille yürüyor.Sonra Türk futbolu niye gelişmiyor.Ulan sen ilk önce yeteneklerine sahip çık.Hepsinin allah bin belasını versin.Neyse sakinim.

Katiliyorum ayrica ayni sey basketbol icin de gecerli gecen sene FB Ulker secmelerine gittim secme baslamadan once boyu 1.90 uzeri olanlari cagirdilar isimlerini aldilar geri kalanini sag turnike sol turnike attirdilar gonderdiler hic izlemediler bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkancinar98

quote:

Katiliyorum ayrica ayni sey basketbol icin de gecerli gecen sene FB Ulker secmelerine gittim secme baslamadan once boyu 1.90 uzeri olanlari cagirdilar isimlerini aldilar geri kalanini sag turnike sol turnike attirdilar gonderdiler hic izlemediler bile.

Boşver; Nate Robinson,Allen Iverson ..vb bu adamlarda 1.90 dı zaten.İşte bizim anlayışımız bu kadar.Bizim sporculuğumuz bu kadar.Birilerinin yeğeni,amcaoğlu,teyzeoğlu olmak lazım bir yerlere gelebilmek için.Sonra "Türkiye'de sportif başarı neden yok!"

• Saçmalamışsın. Benim kaval kemiğim ve ayak bileğim aynı pozisyonda kırıldı. (Fatality yaptılar) 06.06.06 tarihte kırıldı. Psikolojik olarak korktuğumdan (topa giremiyordum falan) 4-5 sene bıraktım liglerde oynamadım. ama hala çatır çatır oynuyorum. Abartma bence sakatlığını :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcuktrkylmz

Parmağın kırılınca spor hayatın bitiyorsa sen hiç uğraşma,parmak kırığı 1 ayda geçer.

Parmak kırığı geçer tabi ki de, yaşım 17 bitiyor bu sene ve kondisyon toplayıp seçmelere katılma ve seçilme ihtimalim çok düşük

1 Ay ara verince dağılmassın o kadar düz koşu yapabilirsin sonuçta.
  • quote:

quote:

quote:

Parmağın kırılınca spor hayatın bitiyorsa sen hiç uğraşma,parmak kırığı 1 ayda geçer.

Parmak kırığı geçer tabi ki de, yaşım 17 bitiyor bu sene ve kondisyon toplayıp seçmelere katılma ve seçilme ihtimalim çok düşük

1 Ay ara verince dağılmassın o kadar düz koşu yapabilirsin sonuçta.

Hocam Kaleciyim, koşma tamam da bir daha pozisyonlara girerken eminim ki daha korkarak gireceğim, psikolojik etki yaptı bende

• ACIYORUM BEDDUAM TUTMUŞ.
  • bı parmagı gıtmıs spor hayatı bıtmıs vah vah
    benım 2 ayagımda kırıldı hala dovusuyom ama ona ne dıcen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hırçınhan Yuvadağıtan

Umarim SAKATLANIRSIN VE FUTBOL HAYATIN BASLAMADAN SONA ERER

Oha nasıl bir içtenlikde beddua ettiyse artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

forvet olursun sende

ayrıca Cechin kafası kırıldı oynuyo

bu nasıl mantık la adam kaleci imiş sen forvet oyna diyorsun ayrıca cech topları kafası ile kurtarmıyor eli ile kurtarıyor adamında dediği gibi kalecinin eli sermayesidir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.