Şimdi Ara

SPOR BÖLÜMÜNÜN TARAFLI MODERATÖRÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben 9 nisan 2013 1:08:44 itibariyle uyarı almış ve galatasaray bölümünden uzaklaştırma almış durumdayım
    uyarı aldığım mesaj aşağıda:


    Şimdi size soruyorum bu şahıs sürekli galatasaray bölümünde konulara proveke edici cevaplar vererek insanları kızdırmaya çalışıyor.
    Moderatöre gelince o da hiçbir şekilde onu uyarmadan bana cezayı veriyor


    Gelgelelim tersi bir duruma eğer beşiktaş yada fenerbahçe bölümünde gayet normal bir değerlendirme yazsam bile hemen siliniyor mesaj,
    eleştiriye sınırı 0 olan bir insanın moderatör olması, hele hele böyle bir forumda değerlendirmeyi size bırakıyorum sayın yetkililer.

     SPOR BÖLÜMÜNÜN TARAFLI MODERATÖRÜ







  • Şu çocuğun hala cirit atması, futbolu bölümünün ne kadar içler acısı durumda olduğunun ispatıdır.
    Bu arada Meireles in cezasını bence az yazan arkadaşa 15gün verenler, bu eleman Terimin cezasını az buldum beni tatmin etmedi mesajına ceza verdiler mi ?
  • cevap bekliyorum 2 gündür fakat dönen yok demek ki ben haklıyım bende böyle düşünmüştüm
  • O mesajda laf Telegol'e giderken bile üzerinize alınıyorsunuz, sonra bana Troll diyorsunuz ya o da enteresan.
  • forumda galatasaraylı üyelere karşı bir tavır alındığı açık

    ben de beşiktaşlı bir üyenin cezalardaki adaletsizlik başlıklı konusuna, şike cezalarındaki adaletsizlikle ilgili hiçbir hakaret, küfür vs içermeyen mesaj yazdığım halde futbol dışı mesaj nedeniyle 15 gün uzaklaştırma aldım.

    ilgili konu:http://forum.donanimhaber.com/m_73980444/tm.htm

    tabi ne bu konuya ne de forum destek'e yazdığım mesajlara cevap yok, çıkıp hak etmişsin deseler yine sebebini sorar bilgi ediniriz en azından o bile yok. 15 günün dolmasını bekliyorlar sanırım.

    bilenler bilir bizlere bölümümüzde beyinsiz diyen, futbolcumuza köpek diyen arkadaşlar futbol bölümüne yazmaya devam ediyor.

    galatasaraylı üyelere ise, hiçbir kural dışı içerik taşımasa bile, sırf bazılarının hoşuna gitmeyen mesajları nedeniyle ceza yağdırılmaya devam ediyor.

    beşiktaşlı ve fenerli üyelere ceza vermemek için kılı kırk yaran bir kısım yöneticiler bizlere işlem yapmaktan çekinmiyorlar.

    belirttiğim gibi, lafım bütün yönetime değil. ancak tarafsızlığını koruyamayan yöneticileri yeniden değerlendirmeleri gerekir diye düşünüyorum. taraflı verilen cezalarla adaleti sağlamak mümkün değil.

    naçizane tavsiyem; ya çıkın rakip takımların konularına cevap yazamazsınız, takımınızı orada savunamazsınız deyin ya da mesajları sırf birilerinin hoşuna gitmiyor diye cezalandırmaktan vazgeçin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.