Şimdi Ara

Sponsor tavsiyesi verebilecekler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolay gelsin arkadaşlar lafı fazla uzatmadan konuya giricem. YouTube'da bir kanal sahibiyim (aha gene geldiler, kimin kanalı yok bu devirde fln dediğinizi duyar gibiyim). Kapıya cama kafa atmadan küfretmeden insan gibi videolar çekiyorum. Güzelde ilerliyor kanal abonelerimle fln aram iyi baya seviyorlar beni. Ama özellikle son günlerde donanım olarak çok sıkıntı çekiyorum. Kullandığım bilgisayar tabiri caizse patates. Yine elimden geleni yapıyorum ben ama elimde daha doğru düzgün bir donanım olursa çok daha geniş kitlelere ulaşabilirim (LoL, minecraft fln çekmiyorum çekmeyide düşünmüyorum). Kanalla ilgili gelen yorumlar hep olumlu olsada iş sponsorluğa gelince abone sayısından kaynaklı olsa gerek reddediliyorum. İstiyorlar ki direk 50k fln olalım. Öğrenci adamım ve bazı özel durumlardan dolayı part-time giremiyorum hiç bir yere. Çeşitli dergilere fln yazdım ilgilenirlerse onlarla çalışmak istediğimi belirttim ama yeni birini almıyoruz diyen yerler bile daha popülerleşmiş kişiler gelince kapılarını açarken bizim suratımıza kapanıyor kapılar. İyi ki uzatmıcam dedim ha. Uzun lafın kısası bildiğiniz gelecek vaad eden kanallara sponsor olmakla ilgilenebilecek bir yer var mı ? Varsa bildiğiniz bir yer çok yardımcı olmuş olursunuz. Kanal linkini vs yazmadım reklama kaçmasın olay. Ama yaşım 23, küfretmedende eğlendirmenin yollarını bularak videolar hazırlıyorum. Şimdiden teşekkürler en azından okuduğunuz için.

• Everest gaming mause

Şaka bir yana ucuz firmaların reklamcısı olabilirsin.

Her halükarda gelişim isterler.

Biraz pazarlık yapabilirsin bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    gelişim sorun değil şu an hali hazırda zaten güzel ilerliyor kanal ama işte özellikle bu senenin son oyunları fln çıkınca bende donanım yüzünden onları çekemeyince izlenmelerde hafiften bir düşüş oldu. Ama hala düzenli abone geliyor ve gelen kalıcı oluyor. Bir kaç firmaya yazdım fakat pek ilgilenmediler gibi ondan belki bilgisi olan vardır diye buraya yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angriel

gelişim sorun değil şu an hali hazırda zaten güzel ilerliyor kanal ama işte özellikle bu senenin son oyunları fln çıkınca bende donanım yüzünden onları çekemeyince izlenmelerde hafiften bir düşüş oldu. Ama hala düzenli abone geliyor ve gelen kalıcı oluyor. Bir kaç firmaya yazdım fakat pek ilgilenmediler gibi ondan belki bilgisi olan vardır diye buraya yazdım

Yazma dükkanlarına git. Çok çok etkili olur. Güzel bir konuşma ayarla. Çık karşılarına

• Hocam üniversite okuyorsan üniversitede mesela bizde matematik ve oyun grubu var cs go , lol turnuvaları yapıyoruz mesela riotla birlikte 1vs1 aram turnuvası yaptık gaming/sosyal faliyet için güzel aktiviteler oluyor bağlantıları iyi kişiler var topluluğumuzda aral game gamesatış fln imkan varsa değerlendir her üniversitede benzer gruplar mevcuttur yani...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalın ismi ne takip edelim

• Kanal linki lutfen...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cafe için isim önerisi olan?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bim,a101,Şok vb..
  • Bim, a101 vs sponsor olduklarını bilmiyordum oralarada soracağım teşekkürler :)

Kanal linki verirsem konuyu kapatırlar diye çekiniyorum :| inş kapanmaz :D youtube.com/c/angrieltr . youtubeda Angriel yazıncada direk çıkıyor

@oguz0071 üniversite okuyorum evet ama pek sosyal çevrem yok. Gerçi bizim üni de o tarz turnuvalar flnda olmuyor pek. LoL videosu çekmiyorum zaten fazlasıyla çeken var LoL minecraft vs. Eğer tanıdığınız insanlar varsa gamesatis vs ulaşmamı sağlayabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angriel -- 4 Aralık 2015; 12:22:45 >
  • Öncelikle kanalın çok hoşuma gitti. Attım aboneliklere. Başarılarının devamını dilerim.

Sponsor içinse ekipman için ve başlangıç için Everest,Snopy gibi markalarla iletişime geçebilirsin. Olumsuz yanıt vereceklerini sanmıyorum. Mail yoluyla şansını denemelisin.

Eğer Youtube'dan para kazanmak için de sponsor istiyorsan (çok doğal) :https://www.google.com/adsense/start/#?modal_active=none

http://www.buzzmyvideos.com/tr/

Umarım yardımcı olmuşumdur.

• oo drama var, en sevdigim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay Puro kullanıcısına yanıt
    Buzzmyvideosa geçenlerde kabul edildim sağolasın öneri için yinede :) Adsense m mevcuttu fakat buzzmyvideosa geçtiğimde oraya aktarıldı sanırım hesabım. Bu arada teşekkürler abone olduğun için ayrıca everest, snoopy gibi yani Kasa harici kısımları kendim halledebilirim gibi şu an için öncelikli kasaya yönelik bir sponsor arıyorum videolarıma dikkat ettiysen ekran kartım fln çok cacık kalıyor artık :/ Kasayı değiştirebilirsem şimdiye nazaran kat ve kat daha kaliteli videolar hazırlayabilirim :) (Şu an laptoptayım bu arada)
  • Kanala baktım enerjin güzel fakat o eski oyunlar ilgi çekmiyor yeni çıkan oyunları oynassan daha iyi olur
  • Angriel kullanıcısına yanıt
    O iş için MSI,Asus gibi markalarla iletişime geçmen gerek. Sanırım MSI seni kabul ederse ve sen MSI'ın şartlarını kabul edersen sana oyuncu laptopu gönderiyorlar. Ekipmanlar için Razer ile iletişime geçebilirsin. Asus ile de bir şansını dene. Kabul ederler sanırsam ancak bazı şartları olur.
  • İşte tam olarak bu yüzden sponsor arıyorum yeni oyunları çekemiyorum :) Intel Hd 3000 ile debeleniyorum sen düşün :/

@Bay Puro MSI a yazmıştım fakat 10k şartları varmış kanalın büyüme hızından ve potansiyelinden bahsettim yardımcı olursanız çok güzel fikirlerim var en kısa sürede 10k ı geçerim dedim fakat robotik cevaplar geliyor. Sanırım ancak bir aracı olursa ilgilenirler ciddi ciddi. Şart olarak intro vs istiyorlar veya bir layer eklemeni istiyorlar ekranın bir kenarına onlar sorun değil benim için. ASUS a yazmadım onlarda MSI gibi davranır gibime geldi fakat şimdi bir mail atayım belki bir ihtimal ilgilenirler ne demişler umut fakirin ekmeği :D
    Herhangi bir cevap aldın mı?
  • Güzel kanal. Cabelas 4x4 off road adventure 3 çekersen güzel olur.

Hasar modellemesi,grafik ve sürüş dinamikleri konusunda beamng aratmaz. Pentium3+Fx5200 ayarında donanımlarda akıcı bir şekilde çalışır.

Sponsor tavsiyesi verebilecekler?  Sponsor tavsiyesi verebilecekler?  Sponsor tavsiyesi verebilecekler?  Sponsor tavsiyesi verebilecekler?

• @Important yorum için teşekkürler bahsettiğiniz oyunun ismini kaydettim elimdeki serileri tükettikten sonra onada bakacağım. Intel HD 3000 , i5 2410m ile yapıyorum kaydı eğer düzgün çalışır ve kanalda ilgi görürse serisi olabilir. Her seriye başlamadan önce pilot bölüm koyuyorum 1 bölüm böylece aboneler karar veriyor isteyip istemediklerine ^^

@bay Puro ASUS n önce canlı desteğine yazdım bana bir mail adresi verdiler oraya kanal linki ile birlikte söylememi istediler duruma göre cevap alacağımı söylediler gönderdim maili beklemedeyim şu an. 1-2 günden erken cevap geleceğini pek sanmıyorum ama bakalım.
    Umarım Asus'tan iyi bir cevap alırsın.

• Kanal çok iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.