Arkadaşlar, konusu açıldı mı göremedim. ÇOOOOK uzun zamandır bekliyordum ben bu ürünü. son bi süredir takip etmiyordum ümidi kesmiştim ama sanırım geçen senenin sonuna doğru çıkmış ürün.
Bilmeyenler için bu bi Klavyemouse adaptörü değil. Tamamen lisanslı Sol elinizde Nunchuk yani Analog controller ve standart contrrollerin sol tarfındaki bütün düğmeler. Sağ tarafta ise 2000dpi lık bi mouse ve yine standart controller üzerindeki düğmeler. PS3 versiyonu çığır açmıştı.
Bu ürün herhangi bi exploit kullanmıyor. Direk Lisanslı Sony tarafından onaylanmış bir ürün.
Ben neden özellikle bunu bekliyordum? Mouse işi güzel ama KLAVYE saçmalığı beni yoruyordu. wasd tuşları serçe parmak shifte şu bu... Çok saçma ve hiç ergonomik değil. bi süre sonra el felç oluyor resmen. eskiden saatlerce oynardık böyle ama gel gör ki analoğa alışınca işin rahatlığı çok farklı...
Bu ürün mouse keskinliği ve analog kolaylığını bi araya getiriyor.
Burada kullanan , denemiş olan var mı? Çünkü bi süre olmuş çıkalı ben kaçırmışım. Az önce Almanyadan siparişi verdim hafta sonuna kadar elimde olur ama forumda da bi bakmak istedim konu nerelerde.
bunu kullanan mı yok yoksa ürünü mü bilmiyoruz acaba. (buna pek ihtimal vermiyorum)
neyse bari geldiğinde bi detaylı inceleme yapayım belki insanlara faydam olur :)