Şimdi Ara

splinter cell chaos teory nasıl bi oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • splinter cell chaos teory oyunu punisher tarzı bi oyunmu yani böle vurdulu kırdılı şiddet içeren hep adam vurduğumuz (yani oyun esnasında karşımıza canavar fln. çıkmayacak),güzel grafikli bi oyunmu?bi de bu oyun kaç cd söylerseniz sevinirim



  • 3 tane Splinter Cell var. İlki 3 cd, 2. 4cd, 3. 1 dvd. En sevdiğim oyundur kendileri. Demolarını deneyebilirsin. Oyun ile ilgili videoları buralardan izleyebilirsin;

    www.gametrailers.com
    www.ign.com
  • yorumlarınızı bekliyorum up
  • ooo süper bir oyun ya onun kadar iyi stealth-action oyun yok zaten piyasada.

    oyunda canavar filan yok.punisher da neymiş o oyunun yanında sözü bile edilmesi yanlış zaten

    oyunda bir ajanız ve gizli bilgiler toplayıp bazı kişileri gizli şekilde öldürme görevlerimiz var.mesela adamın arkasından gizlice yaklaşıp adamı yakalayıp sorguya çekebiliyoruz yada direk öldürebiliyoruz.oyunda ışık ve ses çok önemli.karanlık bir bölgede düşmanının hiç şansı yokk işini çok kolay bitirebiliyosun.ses de önemli örnein bir odada adam hiç bişey yapmadan sessiz şekilde duruyosa sende sessizce ilerleyip öldürmelisin ama eğer televizyon filan izliyorsa sesini duymuyor senin.

    yani böyle gizlilik üzerine herşey var oyunda.zaten sam fiısher abimiz karizmadan ödün vermiyor süper karizma adam.1. si ve 3. sü çok güzel bu oyunun.kesinlikle tavsiye ederim 3 ünü de bi solukta bitirdim ama 2. sini pek sevmedim.3. sü ise ortalığı yıktı zaten şu zamanda oynadığım en iyi oyunlardan birisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Temmuz 2005, 17:21:19 >




  • thief tarzı 3rd person kamerada stealth action oyunu.. karanlık özel silahlar ve aletler biraz akrobasi birazda karizma splinter cell işte.. grafikler süper 3.cü oyunda kesin oyna derim.
  • Bu tip oyunların babasının Thief olduğunu unutmayalım(yanlışsam düzeltin). Thief i bir kez daha saygıyla selamlıyorum.
  • korsanı varmı bu oyunun?
  • sp ct cok ii bi oyun ben xbox ta bulmama ragmen pcde oynamak istiyorum onedenle xbox da acmadım bile....


    nerden bulunur bu oyun bilen varmı
  • oyunun koruması cok iyi .. aylar oldu daha kimse kıramadı.. kıracağınıda zannetmiyorum.. kısa zaman içersinde
  • quote:

    splinter cell chaos teory nasıl bi oyun
    oyun süper ama süreli adam öldürmüyorsun gizlie çalışamn erkiyo canav konusuna gelince sanırım oyunun ortalarındayım ve şu an öyle ib şeyle karşılaşmadım karşılaşcagımıda sanmıyorum ama bu pyun çok ii tavsiyelerimdendir hadi kolay gelsin
  • bu aralar piyasada oynayabileceğim oyunlara bakıyorum .. piyasada ne kadar güzel oyun varsa bi çırpıda bitirdim şimdi sp ct oynicam ama serinin ilk iki oyununu oynamadım.. oyunun oynanış tarzını felsefesini falan okuduğum bi çok inceleme yazısı sayesinde öğrendim.. ancak korktuğum nokta ilk 2 oyunu oynamadım yani hikayeye yabancılık çekermiyim, en basitinden hl2 deki gibi hikaye kaldığı yerden devammı ediyor yoksa swat serisi gibi anlık görevlere mi gidiyoruz. alcam oyunu bişe anlamıcam ondan korkuyorum.. çünkü okuduğum incelemelerden yazılardan anladığım kadarı ile oyun baya zorr ..herkesin oyanayabileceği bi oyun deyil ve müthiş sabır gerektiriyor ! yanlışmıyım? bi ikinci nokta ingilizce bu oyunda ne kadar gerekli? gereklimi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 4 Temmuz 2005, 4:08:23 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.