Bildirim
spigen hızlı sarj başlıgı 40 tl (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar ben de aldım, bir izlenim yazayım.
Henüz dün akşam geçti elime. Max performansta olacakları merak ettim ve sisteme yüklenmeye çalıştım. Şarj esnasında klimasız bir ortamda ısınmayı ve performansı anlamaya çalıştım.
Hızlı şarj destekleyen xiaomi telefon ve normal şarj olan bir ipad pro ile iki defa test ettim, ikisinde de farklı sonuçlar aldım.
İlk denememde çok başarılıydı. Dün akşam hem telefon hem tablet kendi şarj aletleriyle şarj oluyormuş gibi hızlı doluyorlardı. Sıcaklık 25-30dk içinde max değerlere geldi ve sabitlendi. Diğer şarjlarla kıyaslayınca ısınma üst seviyelerde seyretti. 15dk kadar bu performansı korudu ve şarjı kestim.
Sabah tekrar denemek istedim, ama bu defa tablet çok yavaş (aşırı yavaş) doluyordu. Telefon için problem yoktu. Bir süre bekledikten sonra telefon full oldu ve testi sonlandırmak zorunda kaldım. Tablet ise tek başına kaldığı için hızlı şarj çıkışına aldım ve şimdi orijinal şarja takılı gibi doluyor.
Özetle;
Farklı zamanlarda aynı durumda farklı performans verdi. Bu durum şarj cihazından veya şarj olan cihazlardan kaynaklı olabilir, bilmiyorum. Genel olarak en kötü haliyle bile 40 lira için hızlı şarj ve garanti olması güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konu sahibi olarak ürünü bende 1 adet aldım fakat spigene yakıştıramadım biraz kaba ürün
ürün prize takarken elek çıkıyor ve tıslama sesi var sarj kablosu takılı olmadığı halde.. usb kısmı zor takılıp çıkıyor ve
hızlı sarj kısmı yeşil olan yuva yerinden oynayıp kenara kaydı bile ilk takmada :) -
Yorumlardan anladığım ÖZSPIGEN bir şarj cihazı alana hayırlı olsun ben almadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanlıKafası -- 2 Ağustos 2019; 10:24:8 > -
şu an 37,90 TL www.hepsiburada.com
Spigen Essential 30W Hızlı Şarj Cihazı 2 Port USB Qualcomm Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/spigen-essential-30w-hizli-sarj-cihazi-2-port-usb-qualcomm-3-0-18w-ip-intelligent-power-technology-12w-duvar-sarji-f207-000ad21390-p-HBV0000057F5Q
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X