Bildirim
Spiderman 3 sorun bir an önce çözüm arıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
(Varsa) Bilgisayarına bağlı olan gamepadi çıkar, açılır. -
Ben çıkardım gameped ve wheel i düzeldi -
bende ne gamepad var ne de wheel -
bluetooth u çıkar -
harddiski rami çıkar kesin çalışır. -
malesef hala aynı -
quote:
Orjinalden alıntı: lycantrophic
harddiski rami çıkar kesin çalışır.
çözüm olcağını düşünüyosan yaz arkadaşım dalga geçme -
varsa game.exe dosyasını gönderebilirimisiniz? -
quote:
Orjinalden alıntı: lycantrophic
harddiski rami çıkar kesin çalışır.
KATILIYORUM CDROMU ÇIKAR MOUSE ÇIKAR ANAKARTI ÇIKAR FLOPPY ÇIKARRRRRR HERŞEYİ ÇIKAR=)))))))))))))))))
-
gel sen dizüstünden çıkar -
Sustun bakıyorum? -
NESE ARKADASIM KUSURA BAKMA DEMEKKİ CDDEN SORUN WARDIR GİT DEİSTİR BASKA YERDEN AL OK KUSURA BAKMA YAPTIGIM SAKA İCİN BAZI DENLİ DENSİZLER PATLATINCA İSİN ASLI ORTAYA CIKIYOR=)) -
Arkadaşın ne demek istediğini anlayan varsa bana da anlatsın -
-
Evet yaa bendede aynı sorun çıkıyo.Ama bende gönderme hata raporu geliyor.Arkadaşın dediğini uyguladım.Gamepad'im vardı çıkardım.Daha olarak kızılötesi ve kamera usb'si var onlarıda çıkartıyımmı lütfen yardımm!!! -
arkadaslarin onerdigi yontemler olmadigian gore yeniden yuklemeyi dene olmazsa dvd cd sinde bir bozukluk var demektir -
kasayı yan yatır .ya da format at.ya da git yenisi al.zaten eşşek gibi sistem istiyor.doğru düzgün oynamak herkese nasip değil.ha birde pixel shader 3.0 dalgası var.unut bence o oyunu.penumbra overture oyna.süper o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 19 Mayıs 2007; 10:28:28 > -
Ben de oyunu çalıştırdım, ama oynayamadım. Oyunun içine giriyorum, bir yerde takılıyor, imkansız geçilmiyor..... Uğraşmaya değmez. Belki 2-3 sene sonra tekrar bakarım yeni sistemle. -
Arkadaşlar açılmış olan konudan devam edelim.
http://forum.donanimhaber.com/m_12398230/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X