Şimdi Ara

Spider Riders (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
4.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

ya ben 3. bolumu nasıl gecıcem anlatın he delırıcem burada kaldım anlatın da gecım[DHTUBE=]

• bi bakayım beğenirsem oynarım...
  • Gecemeyenler ugrasmasın derim... Orumcegi alacam diye hırs yapıyorsunuz. Orumcegi alınca butun zevki gidiyor zevkli gelmiyor... Kendimden biliyorum ugrasmayın bence boyle oyunlarla... Kendini kanitlamis oyunlar oynayın...
  • bence oyun ilerledikçe daha iyi oluyo ve ben çoktan oyunu bitirdim oyuna ilk başladığınız da karakterinizi yaptıktan üstteki menüden my guild kısmına gidin ve tüm gruplara üye olun o zaman daha çok kart alırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: emir97

bence oyun ilerledikçe daha iyi oluyo ve ben çoktan oyunu bitirdim oyuna ilk başladığınız da karakterinizi yaptıktan üstteki menüden my guild kısmına gidin ve tüm gruplara üye olun o zaman daha çok kart alırsınız

EVET SANA KATILIYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: king0882

guildler ne işe yarıyor?

YENİ kartlar werio
  • mission 14 ü nasıl geçemedim yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Ako -- 10 Şubat 2008; 16:20:32 >
  • arkadaşlar oyunu bitiren varmı varsa bonus missionların kodları ne

şimdiden teşekkürler
  • Güzel oyun ama bitirmeye çalışmayın gerçekten insanda hırs oluyor.
  • güzele benziyo...
  • 7. bölümün nasıl geçildiğini anlatabilecek var mı?
  • ben bayadır oynuyorum captanım şuanda missionların
    hepsini bitirdim bonus 1 level şifresinide biliyorum elimde müthiş kartlar
    var isteyene bonus 1 şifresini veririm bir şartla bana güçlü bir spider riders
    üyeliği verirseniz güçlü ama ok
  • ya ben çok merak ediyorum.gerçekten sevinirim eğer cevap yazarsanız.14.bolumde healere 4 çiçek veriyon ama sonra o sana medicene varmiyor.ve healer sonra gorunmuyo ama konusuyor.corona yaralanmış bana medicene lazım lutfen bana nasıl geçecegimi soyleyin......haaa birde5.bolumda adama çok yaklaşmadan anahtarı vereceks,iniz.7de ise tutsakların olduğu yere gidin kadın size yuzuk verecek onu satıcılardan birine gostericen o sanan ateş verecek.lutfen yardımmm............
  • cok guzel bir oyun ben su anda scout tum ama dahada 5 missiyondayuım)
  • Verildiiiiiiiiiiiii Ama Güzel Oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: piskossifkos

Verildiiiiiiiiiiiii Ama Güzel Oyun

ne zamam hiç rastlamadım
  • Süper UP
  • ya beyler birinci bonusun sifre ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufde -- 3 Nisan 2008; 21:59:43 >
  • up nesolsa kendi konum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.