Şimdi Ara

Spider-Man vs Batman (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
1
Favori
15.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence Berabere biter bu dövüş.bi yere varmaz ama sanki azcık daha spiderman kazanıcak gibi
  • acık uplayalım da ateşli tartışmalar devam etsin konu güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaptan Haddock

    Bence normal bir kavgada ilk başlarda Batman Spidey'i fena şaşırtır Spider-man'ın sahip olduğu onca üstünlüğe rağmen. Ama ne zaman Spidey işi ciddiye almaya başlayıp kavga uzarsa Batman'ın iki seçeneği var.

    1. Teknolojik ekipman veya sis kullanarak kaçmak

    2. Spidey'den çok fena dayak yiyerek ölmek

    Budur ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaptan Haddock

    Bence normal bir kavgada ilk başlarda Batman Spidey'i fena şaşırtır Spider-man'ın sahip olduğu onca üstünlüğe rağmen. Ama ne zaman Spidey işi ciddiye almaya başlayıp kavga uzarsa Batman'ın iki seçeneği var.

    1. Teknolojik ekipman veya sis kullanarak kaçmak

    2. Spidey'den çok fena dayak yiyerek ölmek

    Bence de millet spidermani gerizekalı sanıyor ya gidin bir yalarcanın konusunu okuyun. Orada Reed aynı yaştayken ile eşit IQ'da olduğunu yazıyor adam. Bakın bir örnek vereyim; Tony Stark bir şey görüşmek için Reed'in yanına gidiyor ama o an reed sinirli, Tony ise ters bir laf ediyor ve Reedin dediği şu seni o zırha hapsedecek 13 yol bulabilirim. Spiderman de bu adamın zekasına sahip neredeyse.

    Batman taktik harici Tony'den de Spiderman de düşük seviyeli. Ki Spidermanin taktikle yendiği çok düşmanı var. Spiderman konusu bir okuyun hele.

    Tut ki batman suçlu yakalamaya çıkar gibi Spidermanin karşısına çıktı. Bu adamın bi batarangı var bi ipi falan var. Bir de dövüşü. Batarangların spidermane değmesi zor gibi adamın refleksleri aşmış. Ee çok hızlı da hareket ediyor. Dövüşte de refleksleri sayesinde batmanden geri kalmıyor. Ki fiziksel gücü ve dayanıklılığı Batmanin kat be kat üstü. Yani batmanin yumruğu Spidermane kedi patisi, Spidermanin yumruğu Batmane araba gibi gelebilir. Tabi batman yine bulur bir şeyler kaçmak için zaten adamın işi bu




  • Spiderman, amerika all stars basketbol takımı gibi.. Yani eğlenerek kazanıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 26 Ağustos 2014; 0:41:22 >
  • batman hazırlıklı olsaydı örümcek adamın güçlerini yok edecek bir antikor hazırlar dövüş sırasında örümceğe iğneyle enjekte ederdi böylece örümceğin normal bir insandan farkı kalmazdı ve batmande kolayca yenerdi örümcek adamı

    edit : gerçi batman'in hazırlıksız bir şekilde örümceğe yakalanacağını düşünmek biraz saçma çünkü batman'ın tüm olasılıklara karşı mutlaka gizli bir kozu vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parmakarasiterlik -- 22 Aralık 2014; 1:42:43 >
  • Spiderman örümcek hisleri sayesinde alır. Tabi Batman The Bat ya da Batmobile araçlarından yararlanırsa spiderman icin sıkıntı büyük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Youtube da animasyon videosu var zaten spiderman müthiş bir şekilde öldürüyor batman i

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://m.youtube.com/watch?v=wkFzXkpjXmM
    Alın buda linki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu başlıkta Spider-Man diyenler gerçekten doğru düzgün Batman okumamışlardır. Hazırlıksız girdiği nerelerden kurtuldu, kimleri devirdi, alaşağı etti hiç mi bilmiyorsunuz ya?

    Fanboyluğu kenara bırakııp çıkan çizgi romanları doğru düzgün inceleyerek kafa patlatın. Zeki olmak yeterli değildir. Batman ciddi anlamda beyin olarak hasta bir adamdır. Stratejisini, taktiğini o an planlar ve uygular. Her zaman, her şeye karşı hazırlıklıdır. Belki biraz dayak yer, ama eninde sonunda galip gelen Batman olur. Şu olmasa, bu olmasa diyeceğinize iki karakteri de doğru düzgün inceleyin. Bence fanboyluğunu yaptığınız Spiderman'in bile "neler yapamayacağının" farkında değilsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheBatman

    Youtube da animasyon videosu var zaten spiderman müthiş bir şekilde öldürüyor batman i

    mal mısın yoksa mal taklidi mi yapıyorsun ?
  • Nerueger kullanıcısına yanıt
    Zaten bir tek Batman fanları çizgiroman okuyor... Ama ne iştirki, dünyanın en büyük çizgiroman yayıncısı DC değilde Marvel.
    Batman in bahsettiğin özellikleri, karakteri DC evreni için geçerlidir. Az biraz daha zorlasalar, DC evreninde kimse Batman i yenemeyecek bile.
    Peter Parker, Bruce Wayne ' den daha zekidir. Fiziksel olarak 10 tane Batman, 1 tane Spiderman e eşit bile değil. Hız ve çeviklik herşey dahil.
    Spiderman, gözleri kapalı bile savaşabilir Batman e karşı...
    Ortada müthiş bir Batman algısı var ve sizlere bunu yaşatanda DC nin ta kendisi. Spiderman, bebeler için yapılan animasyonlarıyla seni yanıltmasın. İşler ciddiye döndüğünde, Batman i fena harcar.


     Spider-Man vs Batman




  • aynen dediğin gibi batman'i dc'nin yorumuna göre yorumluyorlar.spider-man'i marvel'ın yorumuna göre yorumlarsakta batman'in şansı yok.diyoruz ki güçler belli ona göre yorumlayalım adam hala batman spectre'ye tekme attı ama diyor.hayali karakterler bunun kesin sonucu tabi ki yok ama elde ki verilerle yorum yapılınca spider-man bana göre kesinlikle daha ağır basıyor.
  • double minded kullanıcısına yanıt
    Bir başka örnekte ben vereyim...
    PES de Real Madrid ve Beşiktaş maçını düşün.. İstatistikleri ortada. Maçı bilgisayara oynatsan Real madrid fark atar. Ama maçı player lara bırakınca sonuç farklı olabiliyor. Batman diyenler zaten maçı playerlara bırakan kişiler. Yani DC yazarlarına.
  •  Spider-Man vs Batman


    Spiderman tuvalette boncuk arasın. Ve cidden Marvel okuyanların Türkiye bazında diyorum yarısından fazlası çocuk yorumlar falan şaka gibi ya Marvel kadar DC'den çalıp yapan bir yer yok hala neyin derdi bu Axis bile ( Dur bilmezsiniz şimdi Avengers vs X-men hani ) New 52 Event'i Forever Evil'den çalınıp yapılıyor. Batman kafasına kafasına gömer. 50 ton muhabbeti yapan şahıs bu adam her yumruğunda 50 ton vurmuyor kıçı çok sıkışmış 50 ton mu ne şeyse kaldırabilmiş yada tutabilmiş. Saf güç bazında bakma olaya taktiksel bak Ras Al Ghul 600 yıllık İmparator Batman'e Dedektif diyor tek dedektif dediği kişi ki ras neler görmüş geçirmiş adam neyse ne yazdım gene anlamayacaksınız. Şu yukarıdaki fotoğraf yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomemre1907 -- 25 Aralık 2014; 2:54:57 >




  • venomemre1907 kullanıcısına yanıt
    Batman alir, batman parcalar, batman yok eder La havle... Biz ne diyoruz sen nediyorsun. Calmakla bu konuyu nasil bagdastirdin onu da anlamiyorum. Fanligin luzumu yok, calan calmis, yapan yapmis. Tarihte herkes bir seyden esinlenip (buna calmak denmez!) bir seyler yapmistir. Konu o degil, Batman VS Spiderman.

    Avantaj - dezavantaj durumuna bakilmasi yeterli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • venomemre1907 kullanıcısına yanıt
     Spider-Man vs Batman

    Tanıdık geldimi?

    Dünyanın en büyük çizgiroman yayıncısı Marvel comics dir.
  • Çalamazlar zaten... Amerikadaki telif hakları yasası bizdekine benzemez. Adamın ocağını söndürürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dawinter

    Çalamazlar zaten... Amerikadaki telif hakları yasası bizdekine benzemez. Adamın ocağını söndürürler.

    Kimse caldim demez zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.