Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.757
Cevap
45
Favori
256.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dragonbornx

    Goty belli ikinci kim

    Oyunu ben de beğendim ama Red Dead Redemption 2'nin çıktığı sene bir oyunun yılın oyunu olması zor,2010'da God of War 3 ve Mass Effect 2 olamamıştı.
  • Yılın oyunu RDR olur büyük ihtimal. 2018'de çok sağlam oyunlar geliyor, hepsi birbirinden güzel ayırmak mümkün değil. Fakat benim God Of War ile RDR'in yeri çok ayrı hangisi olursa olsun fark etmez benim için.
  • Oyunda pizzacılık görevlerinin de olucağı söyleniyor umarım pizzacılık veya fotoğrafçılık olur oyuna renk katar böyle görevler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3 videosun da olmayan yeni sahneler.














    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 17 Temmuz 2017; 3:21:40 >




  • Insomniac Games, oyuncuları dinledi ve Spider-Man oyununda bir değişiklik yaptı
    Ayrıca, Mary Jane Watson oyunda olabilir.
    2018 senesinin ilk yarısında PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro oyuncuları için çıkışını gerçekleştirecek olan Spider-Man oyunu, ilk olarak E3 2016 konferansı sırasında, ardından da E3 2017 sırasında karşımıza çıkmıştı. E3 2016 gösterimi sırasında herkes oyunu olumlu bir şekilde karşılasa da, E3 2017 sırasında oyuncular, oyunun temel oynanış ögelerinden bir tanesinden rahatsız olmuştu. Bu öge, ağ atarak şehirde dolaşmamız ile alakalı olan bir mekanik idi. Oyunculara göre bu mekanik, oldukça yavaş idi ve geliştirilmesi gerekiyordu. Oyunun kreatif yönetmeni olan Bryan Intihar ise dün, bu konu hakkında bir açıklama yaptı.
    Insomniac Games, oyuncuları dinledi ve Spider-Man oyununda bir değişiklik yaptı
    Bryan Intihar, “Peter Parker’ın da dediği gibi, bu iş bizde. Evet, etrafa ağ atarak gezinmek gerçekten önemli ve oyunda olması gereken bir şey. E3 2017 sonlandığından beri, oyunu olumlu yönde ilerlettik. Artık ağ atarken hız kazanmak çok daha kolay. İnternetteki yorumlarınızı okuduk, geri bildirimlerinizi gördük. Sizleri dinliyoruz ve oyunu sürekli olarak ilerletmek, iyileştirmek istiyoruz. Hiçbir engel, aşılamayacak kadar büyük değildir. Bu durum, sadece şehir içinde gezinmek için değil, dövüş mekanikleri için de geçerli. Mesela E3 2017’de gösterdiğimiz Tripwire tuzağını hatırladınız mı? O tuzak sadece yerlere değil, insanlar üzerine de yapışıyor ve diğer insanı üzerine çekiyor. Oyun içinde birçok araç ve gereç olmasını istiyoruz. Ayrıca, oyuncular bunlarla eğlenebilmeli.” dedi.

    Tüm bunların haricinde, geçtiğimiz günlerde Spider-Man için kamera arkası görüntüleri yayımlanmıştı. Hatırlarsınız. İşte bu videoda, bir NeoGAF kullanıcısı, oldukça önemli bir detay yakaladı. Bu detaya göre Mary Jane Watson oyunda olacak ve muhtemelen Peter Parker karakterinin aşk hayatındaki insan olacak. Oyunun geliştiricileri, bu konu hakkında bir açıklama yapmıştı ve Peter Parker’ın karışık bir aşk hayatının olacağını söylemişlerdi. Fakat kimle olacağı söylenmemişti. Aşağıdaki görsele bakacak olursak, bu isim Mary Jane Watson olacak. Çünkü bahsettiğimiz o detay, bir anahtarlıktaki baş harfler.

    MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU]

    Tüm bunların haricinde, en iyi PS4 oyunları başlıklı yazımıza göz atmanızı öneriyoruz. Bu sayede, eğlenceli PlayStation 4 oyunları bulabilirsiniz. Tabii bu oyunları 4K ve HDR kalitesinde oynamak istiyorsanız, sizlere en iyi 4K ve HDR oyun televizyonları yazımızı önerebiliriz. Eğer 4K ve HDR meraknız yoksa, en iyi oyun televizyonları yazımız da işinizi görebilir. Son olarak, bizlerin sosyal medya kanallarını takip etmeyi de unutmayınız. Facebook ve Twitter sayfalarımızdan aktif olarak haber paylaşımları yapmaktayız.

    Kaynak:Leadergamer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 17 Temmuz 2017; 17:43:12 >




  • Source kullanıcısına yanıt
    Böyle saçma bir karşılaştırma olabilir mi ?

    Biri güneşin olduğu yerde diğeri bir inşaat da mantıklı mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    Oyunda downgrade olduğu söyleniyor




    Hocam açıkçası bende oyunda ya Downgrage olabileceğini yada PS4 Pro üzerine ekstra çalışma sarfedilmeyeceğini düşünüyorum; çünkü Geçtiğimiz yılki sunumda videonun PS4 üzerinde çalışılarak çıkarıldığından bahsedilirken; bu yıl bana göre yine benzer görsellikte PS4 Pro üzerinden alındığından bahsediliyor.

    Açıkçası ilk söylediğim oyun yapım aşamasında olduğu için daha mantıklı geliyor. Gerçi Sony bu, bakarsın PS4 Pro'da 4k desteği ile 1080p'de daha iyi frame rate desteği verir




  • sadece tek bir video ile DOWNGRADE saçmalığını bilinçaltımıza aşılayan zihniyete deli oluyorum. O kadar hızlı tüketir olduk ki. Oyun çıkmadan, alıp gözümüzle test etmeden çıkan dedikodulara inanıp yeni bir oyunu bile bitiriveriyoruz. SPIDERMAN oyununu yapan firmanın yaptığı oyunlar ortada. Çok rahatlıkla o grafik kalitesini yakalayabilecek bir altyapıları var zaten. Bunu PS4 de de göstermişlerdi. Ki artık PS4 PRO denen artı bir güç var piyasada...

    Benzeri DOWNGRADE videolarına bakıyorum. Ya iki video arasında mekan biraz farklı oluyor yada mutlaka ışık, vakit, gece, gündüz, gün batımı farkı oluyor. Sonra neymiş efendim vaaay ne kadar da downgrade yemişmiş falan. Bu ne kadar adil bir karşılaştırma olabilir ki? Kimi oyunlar gündüz, kimi oyunlar gece, kimi oyunlar yağmurlu havadaki grafiği ile gönüllerde taht kuruyor. Ben bu tarz eşit olmayan durumları kıyaslayıp, hele ki bunu gözüyle görerek değil sıkıştırılmış videolarda, internet ortamında kıyaslayıp deli gibi inanan insanları ANLAMIYORUM ARKADAŞ.

    Videoları, kıyasları, karşılaştırmaları bırakın. Oyun çıktığında alın ve oynayın. Göreceksiniz, fazlasıyla değecek!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKERTUNGA -- 19 Temmuz 2017; 8:7:45 >




  • Yahu adam sadece kışkırtmak için atmış mesajı amaçsız fanboyun teki. Oyun gümbür gümbür geliyor. Spider Man Spider Man your friendly neighbourhood Spider Man Does whatever a spider can.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ne zaman çıkacakmış oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo_4

    Yahu adam sadece kışkırtmak için atmış mesajı amaçsız fanboyun teki. Oyun gümbür gümbür geliyor. Spider Man Spider Man your friendly neighbourhood Spider Man Does whatever a spider can.

    2016 E3 videosundaki grafikler sadece XO X de mümkün

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Herşeyde art niyet aramayın bende merakla bekliyorum bu oyunu :) internette gördüm paylaştım sadece, downgrade olur olmaz çıktığında herşey belli olacak zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun bu yaz cikmasi lazimdi. Filmi cikti oyunu yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 19 Temmuz 2017; 16:20:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    Herşeyde art niyet aramayın bende merakla bekliyorum bu oyunu :) internette gördüm paylaştım sadece, downgrade olur olmaz çıktığında herşey belli olacak zaten.

    Soyle bir video bulayim ki adamlar tartisip birbirlerine girsin diye bu videoyu arayip bulan ve paylasan sensin. Yani art niyetli olan sensin. :) bana sakın hikaye okuma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 19 Temmuz 2017; 12:18:23 >
  • Boşverin beyler bu yalan yanlış videoları şu bi gerçekki en iyi Spiderman oyunu geliyor hemde gümbür gümbür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Bu Source isimli kişi Xbox fanboyun tekidir. Buna aldırış etmeyin yıllardır kavga ortamı yaratır, en sevdiği şeydir kavga olsun izlesin milleti birbirine düşürsün. Forumda 3-5 tane var böyleleri aldırış etmeyin bakın keyfinize boş boş konuşsunlar.

    Bu oyunlar çıkınca hepsi koşa koşa PS4 alıcak nasıl olsa
  • Belli ki forumdaki bazı troll kesimler insomniac games kimdir nedir zerre fikri olmadan ortalık karıştırma niyetindeler. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Bu downgrade muhabbetinden artık herkesin midesi bulanıyor yeter yaw. Prim vermeyin şu saçma sapan haber yapanların propagandasını yaparak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşılaştırmayı yapanlar bile reklam amaçlı yapmışlardır. Mekanlar komple değişik, görevler değişik, ışıklandırma bile farklı. Neye göre kıyaslama yapacağız ?? Bir videoyu 720 yapmıştır, öbürü 1080 dir. Teyyareden bir sitenin teyyareden haberini tartışmaya değmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source

    Oyunda downgrade olduğu söyleniyor




    inanılmaz basit bir çözümü var

    beğenmeyen oynamaz




  • Arkadaşım ben hali hazırda zaten bir PS4 Pro kullanıcısıyım bu oyunuda sizden daha çok merak ediyorumdur.

    Xbox fanı falan değilim kendinizi kandırmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.