Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Cilt:13, D&R'ın sitesinde indirimli satılıyor..

http://www.dr.com.tr/Kitap/The-Amazing-Spider-Man-Sayi-13-Black-Catin-Donusu/Kolektif/Cocuk-ve-Genclik/Okul-Cagi-6-10-Yas/Cocuk-Cizgi-Roman-Mizah/urunno=0000000608580

''Kitap/ Çocuk ve Gençlik/ Okul Çağı 6-10 Yaş''

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki çizgiromanları yanlış kategorize etmişler.Zaten mağza içinde çoğunlukta boyama kitaplarının yan sekmesinde oluyor çr'ler.
  • ultimate spiderman dizisinde spideyi hep güçsüz gösteriyorlar sinirim bozuluyor bunun bir sebebi varmı ?
  • en sevdigim kahramanlardan biri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfred Molina, 2018′e ertelenen The Amazing Spider Man 3 filminde yeniden Doctor Octopus’u canlandırmak istediğini açıkladı.

2014 yılında The Amazing Spider-Man serisinin 2. filmin vizyona giriş tarihiyle beraber Sony Pictures, serinin 3. filminin 2016 ve 4. filminin de 2018′de viyona gireceğini duyurmuştu. Fakat The Amazing Spider-Man 2 filminin yarattığı geniş çaplı hayal kırıklığı, serinin hayranlarına filmin akıbetini sorgulatmaya başlattı. Geçtiğimiz ay da 3. filmin 2018′e ertelendiğinin duyurulması, spekülasyonları beraberinde getirdi. Kimilerine göre Spider Man serisi artık sonlandırılmalı, kimilerine göre ise serinin sürdürülmesi bu hayal kırıklığını ortadan kaldırabilecek olan yegane şey.

Spider-Man‘in Tobey Maguire tarafından canlandırıldığı üçlemeden, Doctor Octopus olarak anımsayacağımız Alfred Molina bunu doğrudan dile getirmese de, belli ki çareyi, Marc Webb tarafından yönetilen bu üçlemede küçük süprizlerle izleyicinin karşısına çıkmak olarak görüyor.

Verdiği bir röportajda, geri dönüp yeniden oynamak isteyeceği bir rol olup olmadığı sorulduğunda, Doctor Octopus’u anımsayıp, "Bu tarz bir filmde ancak bu kadar eğlenebilirdim. Bu tarz derken, hani altı ayınızı demir kordonlara asılı olarak geçirebileceğiniz bir filmden söz ediyorum. İlk kez öyle bir filmde yer aldım ve muhteşem zaman geçirdim. Tek kelimeyle bayıldım diyebilirim. Eğer ki dönüp yeniden Doctor Octopus olacak olsam bir saniye bile düşünmem” dedi.

Yeni bir Peter Parker, Gwen Stacy ve Harry Osborn’a sahip olan seride Doctor Octopus’u da başkasının canlandırabileceğini gözardı etmeyip, bu rollerin herhangi bir oyuncuya ait olmadığını eklemeyi de ihmal etmedi. Yine de “Belki beni Doctor Octopus için yeniden ararlar… Ya da ne bileyim, Doctor Octopus’un kötü ikiz kardeşi için.” diyerek şakayla karışık olarak Doctor Octopus’u yeniden canlandırmak istediğini beyan etti.

Bakalım yapımcılar da Alfred Molina’nın bu sözlerini bizim kadar heyecanla karşılayacak mı?

• Beyler önemli bi sorum var.Ultimate Spiderman çizgi dizisinde lost Episodes falan varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Amazing Spider-man 2 filminin DVD/Bluray versiyonları 5 Eylülde D&R'da.Ön siparişe açılmış bile..

http://www.dr.com.tr/Film/Amazing-Spider-Man-2-Inanilmaz-Orumcek-Adam-2/Marc-Webb/Yabanci-Sinema/Bilim-Kurgu-Fantastik/urunno=0000000609417

• quote:

The Amazing Spider-man 2 filminin DVD/Bluray versiyonları 5 Eylülde D&R'da.Ön siparişe açılmış bile..

http://www.dr.com.tr/Film/Amazing-Spider-Man-2-Inanilmaz-Orumcek-Adam-2/Marc-Webb/Yabanci-Sinema/Bilim-Kurgu-Fantastik/urunno=0000000609417

Şimdi tüm sürümlerde ekstralar var mı? Yoksa sadece Blu-Ray'de mi?

• bir sey soracam peter hariç diğer spideyler dövüşse kim kazanır örneğin ben reilly vs kaine Parker gibi ?
  • silinen sahneler dvdde var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem dvd hem bluray de kesilen sahneler var arkadaşlar.
  • Filmi bluray olarak ön sipariş ettim bakalım. Tekrar izlemek için heyecanlanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1s2s

Eklerseniz sevinirim. Küçüklüğümden beri favori kahramanım.

Aynen benim de. Beni de eklerseniz mutlu olurum.
  • Amazin Spider-Man'in 1. ciltini D&R'da bulmak mümkün mü?
  • Avengers vs X-Men cilti Gerekli Şeyler tarafından yayınlanacakmış.Süper haber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 4 Eylül 2014; 20:56:19 >
  • quote:

Avengers vs X-Men cilti Gerekli Şeyler tarafından yayınlanacakmış.Süper haber.

Bişe sorcam avengers vs xmen Amazing Spiderman 700 den öncemi sonramı geçiyor?

• Önce geçiyor bro.
  • quote:

Önce geçiyor bro.

Sağol bunu öğrenmem iyi oldu

• Yalarca kullanıcısına yanıt
    Peter olduğuna göre almaya değer

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.