Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.136
Cevap
37
Favori
89.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RevelationS16

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Bal peteği desenleri diyorsun sanırım.O haliyle basket topuna benzeten çok olmuştu.Şimdi ilk üçlemenin desenine geri dönmüşler.

Zamanında çok yadırgamış olsamda göre göre Amazing kostümüne alışmıştım.Hatta sevmiştim..Fakat bu yeni kostümü görür görmez beğendim.3 kostüm içerisinde en iyisi bu diyebilirim.

Bal petegi deseni cok iyi olmustu hatta filmdeki sahnelerde parlamalari falan cok begenmistim.
    Yeni kostume hayran kaldim tam cizgi roman havasinda olmus. Bu arada bal petegi deseni ing de ne olarak geciyor honey desing falan mi?

Honey comb pattern deniyor.

• kostüm inanılmaz olmuş.fan made diyeceğim ama

http://www.superherohype.com/news/articles/175195-exclusive-first-look-at-the-new-spider-man-costume

http://www.comicbookmovie.com/fansites/koolkillernews/news/?a=74723

galiba değil.

hatta burada kostümün tamamı görünüyor.mj de görünüyor(iğrenç,böğğk) http://forums.superherohype.com/showthread.php?t=452517

• Setten görüntüler geldi beyler :)

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 26 Şubat 2013; 13:30:49 >

• s.woodley çok kötü ya.felicity jones kim olacak acaba.henüz net bir bilgi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

s.woodley çok kötü ya.felicity jones kim olacak acaba.henüz net bir bilgi yok.

Aslında kız çirkin değil,sanırım makyajsız çıkmış burda..Fakat bir MJ tipi yok kızda..MJ çok aşırı alımlı ve çekici bir bayan karakter.Bu kızda Mary Jane çekiciliği yok.Hani o rolüde Emma Stone oynasa kimse itiraz etmez.Bakalım Hollywood'un makyaj büyüsü ile bu kız ne derece MJ olabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 26 Şubat 2013; 13:50:46 >

• quote:

quote:

Aslında kız çirkin değil,sanırım makyajsız çıkmış burda..Fakat bir MJ tipi yok kızda..MJ çok aşırı alımlı ve çekici bir bayan karakter.Bu kızda Mary Jane çekiciliği yok.Hani o rolüde Emma Stone oynasa kimse itiraz etmez.Bakalım Hollywood'un makyaj büyüsü ile bu kız ne derece MJ olabilecek.

makyajla bir noktaya geleceğine inanıyorum ama elde malzeme yok.bir emma stone yada f.jones öyle mi?temel var üstüne konacak.

• quote:

quote:

Önceki seride de hiç benzememişti zaten.

• kostümü baya beğendim öncekinden 10 kat iyi olmuş bence ama ayaklarda bir gariplik var sanki ?
  • Chris Cooper, Norman Osborn rolü için seçilmiş..

http://m.joblo.com/joblo/news/47300

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Chris Cooper, Norman Osborn rolü için seçilmiş..

http://m.joblo.com/joblo/news/47300
    Setten yeni görüntüler gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteveRogers -- 28 Şubat 2013; 12:08:40 >
  • Yeni set fotoları..

May hala

Peter ve Mj'in yanyana evleri

• Setten Görüntüler

MJ direkt bizim dikkat çekmek için saçını kızıla boyatan kezbanlara benzemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 28 Şubat 2013; 20:20:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Setten Görüntüler

MJ direkt bizim dikkat çekmek için saçını kızıla boyatan kezbanlara benzemiş

Bu resimleri başka biryerde daha paylaştım,ordada sövdüler kıza Yabancı forumlardada çok üstüne gidiyorlar,kızı depresyona sokup öldürecekler yakında :D

• ölmesin de başına bir şey gelse de film kadrusundan çıkarılsa iyi olur.tabi hayatını etkilemeyek bir şey
  • Tabiki,şaka yapıyorum bende.Bu saatten sonra çıkarılmaz kadrodan.

.
    .
    .

Rhino,Marc webb tarafından doğrulanmış bu arada.

• Acaba Jetix'te yayınlanan Spiderman'deki hikayeyi mi uyarlayacaklar merak ediyorum. Çünkü Simbiyot olacağı hakkında ciddi söylentiler ver Rhino var var filan.

Öyleyse keşke Shocker da olaydı da şu 13.45ten sonraki sahneyi görebileydik.

• Yada şu Spectacular serisindeki gibi bir savaş görebiliriz.Electro ve Rhino team up durumları..Rhino ile şiddetli bir dövüşe girecekse symbiota ihtiyacı olabilir.

• Benim için fark etmez '' BURAYA GEL ŞOKÇUUUU'' diye bağırsın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Benim için fark etmez '' BURAYA GEL ŞOKÇUUUU'' diye bağırsın yeter

• quote:

Yada şu Spectacular serisindeki gibi bir savaş görebiliriz.Electro ve Rhino team up durumları..Rhino ile şiddetli bir dövüşe girecekse symbiota ihtiyacı olabilir.

büyük ihtimalle böyle olacak

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.