Şimdi Ara

SPELLHOWLER İÇİN MULTİ SUB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SPELLHOWLER İÇİN MULTİ SUB OLARAK BD, SK, SE, PS DEN HANGİSİNİ OLMALİYİM ?

• hangi serveda var multisub olayı?yani hangi serverda oynuyosun öğrenebilirmiyim?
  • dragon serveri
    ayni aynda 2 karakterin tüm skilerini kullanabiliyoruz(ben haric daha sub olamadim)
  • sps ol kardes veya orc tank ol
  • 1-) bence tank vs ol hp en artsn :D
    2-) bu serverin sitesi ne
    3-) c 4 mü c 5 mi
  • bence necro secersen hem servitorları kullanırsın hemde tum ırklara karşı ( belli bi miktar ) avantajı olan bi charın olmus olur

magelere karsı silence ve 3. clastan sonra gelen buff silme c.speed dusurme gibi buyuler
    tanklara karsı slow sleep ve fazlaca bulunan zehir büyüleri
    okculara karsı skill kullanmalarını engelleyen bi skill vardı o

XD

ve şunu eklemek istiyorum ( tamamen tahminlerime dayalı konuşuyorum ) multi sub olayında mage isen ve warrior secersen bence fazla avantajın olmaz

neden : çünkü eğer bir warrior secersen kendi tahminlerimce ( hic multi sub olan bi serverda oynamadım ) ya warriorun wit - str - con eksik olucak yada mageden int-wit değerlerinden calıcaklar bu yuzden avantaj elde ediceğine dahada ( tahmiinimce ) dezavantajlı duruma düşüceksin ( sadece tahmin ) XD ( bu bole olmayıp ikisininde artıyoda olabilir )

ve serverin hakkında bilgi verirmisin son zamanlarda pvp serverı dışında server aramaya başladım XD

ups pardon bd - sk - se - ps 'den biri demissin :)

bence onlar arasındada

himm o bakımdan düşünecek olursam

bd açman iyi olur hem para bakımından sıkıntı çekmezsin ama şoyle bir dejavantaj elde etmiş olursun hepimizin bildiği gibi spellhowler iyi dmg veren buyulere sahip diil buda eğer kendine yonelik oynamak istiyorsan senin için bir dejavantaj olabilir

sk iyi olabilir tabii az yukarıda bahsettiğim gibi savaşçların veya magelerin değerlerinden çalmıyorlarsa

se iyi olabilir tabi bd için yazdığım şeyler %50 bunun içinde geçerli

ps'ye gelince eğer elinde necro gibi bir secenek varken sen ps secersen bence bosa oynamış olursun gibime geliyor ama secim senin sonucta oda mage buda mage ama necrodaki skilleri incelemeni tavsiye ederim ( not : ps 'nin skillerini pek iyi bilmem )

bishop secmende mantıklı olabilir para , hp , buff vs sıkıntısı çekmezsin XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 22 Aralık 2006; 22:32:34 >

• dragon serveri için nasil acc alabilirim X)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 2 Single Player 64 Map
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yorumlarınız için saolun arkadaşlar

serverin sitesiwww.dragon-network.net
    fbi nin serverleri kapatmasindan sonra sitesi aciliyor ama üyelik alimi kapali siteden sadece patch indirilebiliyor

quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns
    ve şunu eklemek istiyorum ( tamamen tahminlerime dayalı konuşuyorum ) multi sub olayında mage isen ve warrior secersen bence fazla avantajın olmaz

neden : çünkü eğer bir warrior secersen kendi tahminlerimce ( hic multi sub olan bi serverda oynamadım ) ya warriorun wit - str - con eksik olucak yada mageden int-wit değerlerinden calıcaklar bu yuzden avantaj elde ediceğine dahada ( tahmiinimce ) dezavantajlı duruma düşüceksin ( sadece tahmin ) XD ( bu bole olmayıp ikisininde artıyoda olabilir )

multi sub class hakkında biraz bilgi veriyim messela benim sh yi , bd yaparsam direk bd nin statlarına sahip oluyorum tek fark sh deki tüm skiller de bd karakterimin üzerine eklenmiş oluyor (statlarda bir degişiklik olmuyor hangi karaktere gecersen onun statlarını kullanabiliyoruz) benim sh yi bd yapmayi dusunuyorum
    bd nin tüm skillerini aldiktan sonra tekrar sh ye dönecegim ve benim burdaki avantajım danceleri ve bd nin diger tüm skillerini kulanacagim

mesela tank karakteriniz var diyelim bunun üzerine aw,th,pw gibi karakterlerden birini eklerseniz heavy seti giymiş elinde de kalkan taşıyan th görürseniz hiç yadırgamayın (sk+aw olan bir kişiyi sub olmamiş 4 kişi zor yıkar)

para konusuna gelirsek para ile ilgili hiç sorunum yok dwarf im sayesinde cok iyi para kazanabiliyorum
    veya ucuza alıp pahalıya satarakta iyi kar elde ediyorum

overlord olursam hp si artacak ama cast speed i düşük oldugu için yavaşlayacak :)

son olarakta lineageye dark elfle başladım dark elfle bitirecem öncelik dark elf karakterlerinde

yorumlarınız için saolun arkadaşlar

• eray.gns haklı bencede.fighter classlara fighet classları,magelerede mage classları çok daha etkili olur.Servitor kullanıp dayanıklılığını arttırırsın,necroda olmayan slowa sahip olursun ve belli bi atc speed i geçtiğinde durmaksızın spell saydırabilirsinayrıca gloom+surrender+vortex yemiş bi arkadaşa hurricane ne kadar vurur tahmin etmek bile istemiyorum

bu tarz yüksek rate bi serverda archer+dagger ikilisi veya destroyer+archer ikilisi bi char denemek isterdim.nyse belki bi eleman açarda deneriz bi ara.
  • kardes dragon serverinde manyak bi lag vardi geçmek bilmeyen düzelttilermi o sorunu? ben c4 ü indirdigimde server ararken bulmuştum bi 66 sps vardı bende lag yüzünden baydı bıraktım :D düzelttilermi lag sorununu?
  • bnde dragon servernda oynuyorum..........
    bnce bi sh icin en iyi sub bd ...... durmadan dance ile dolasacagindan... 1300 casting speed le istedigini yaparsn
    ancak mana pot. dayanmaz

se olursan mana problemin olmaz... mana ve heal basarsin durmadan ve empower la gezersin

ama bnce en iyisi bd... secim senn... sk faln olmayi hic dusunme bile...en ufak bi yarari olmaz...

• LAG SORUNU SUAN İÇİN BENDE HİÇ YOK GİBİ BİŞEY AMA NADİREN 1-5 SANİYELİK LAG OLUYOR ONUDA SAYMAYA GEREK YOK
    1300 CAST SPEED Mİ ALLAH DERİM NE DEYİM ZATEN ARKADAŞLARIMDA BD OLMAMI TAVSİYE EDİYOR
    BENDE ZATEN 75 LVL SK VAR HAYATTA SUBTA SK OLMAM DEFANS VERİYOR DİYENLER VAR AMA DEFANSİ SADECE HEAVY ARMOR GİYDİGİNDE VERİR O YÜZDEN SENİNDE DEDİGİN GİBİ SK OLMAM

MANA POT SORUNUM OLAMAZ GİBİ GELİYOR BENDE YAKLAŞIK 1500 TANE ENCHANTED MANA POTİONS VE 19000 KUSUR TANEDE MANA HERB VAR

HERKESE TESEKKUR EDERİM BEN SUBTA BD OLACAGİM
  • düzelttilerse helal olsun valla öyle bi lagta olan server 66 yapan a kadar işkence çekmiştim bide ben cafeden oynuyordum herhalde ounda etkisi oldu neyse kardeş kolay gelsin sana sub quest i :D bilmiyorum mix serverine geçmeyi düşünüyorum açıkçası ama dragonda iyi bi serverdi lag olmasa devam ederdim dragonda bide gameguard :D
  • nerde bizde o sanş söyle experi 4-5k ve multi sub u olan bir server bulsam bir ton kombinasyonu deneyecemde yok böyle bir server
  • bende o serverdayım..sh açtım ve se olmayı dşünüyorum empower için..ama bd de güzel. seçim senin..
  • Aslında üç sub açılan yani ana clasla toplam 4 clas olan bi 5k x server olsa alırsın necroyu,ve diğer üç büyücü clasını(human,dark elf ve elflerden olanlar)bakalım nasıl oluyomuş :D
  • Spellhowler+Overlord (main spellhowler)

"+4 int -4 men" "+4 wit -4 men" "+4 con -4 str"

Dark Crystal Robe (yakin savasan dusman(lar)a karsi overlord agirlikli skillerle beraber ya da main class overlord olarak blue wolf leather dusunebilirsiniz)

Acumen SA ya sahip top grade silah

Bu şekilde acumen+berserk ve overlorda 3. class yaptirirsaniz empower alacaksiniz ve yine OL veya SH ın 3. classindan da arcane power. attack sisteminizi "vampiric claw" ve "steal essence" üzerine kurun. hurricane ve death spike yine bulunsun. "Curse Death Link" yine son saniye suprizi olarak elinizin altinda dursun. Wind wortex ve dark vortex ilk etapta dusuneceginiz debufflar olmali. "soul guard" surekli acik olsun p.def iniz yaklasik 1.6-1.7 kat artacak. Bu asamadan sonra olmazsa olmaz bir buff daha bulmaniz gerekli o da "Concentration".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8thsin -- 26 Aralık 2006; 12:07:44 >
  • orjinal siteden baktimda overlord olamiyormuş spellhowler
    ama senin dedigin gibi olsaydi hiç bir yakın savasan karakter alamazdi beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

orjinal siteden baktimda overlord olamiyormuş spellhowler
    ama senin dedigin gibi olsaydi hiç bir yakın savasan karakter alamazdi beni

Benim hatam dikkat etmemişim. Overlord, Spellhowler olabiliyor spellhowler overlord olamiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.