2 yıldan beri sorunsuz kullandığım speedtouch 330 ile acayip bir problemim var.
Modemle internete bağlanmak istediğimde , şifre kullanıcı adı doğrulanıyor ekranı geldiğinde makine reset atıyor kendine .
Sistemi baştan defalarca kurmama rağmen bu problemi çözemedim. Takılı diğer usb cihazları çıkardım ama yinede fayda etmedi. Sürücler zaten doğru bir şekilde yüklediğime eminim çünkü zaten PPPOA VCMUX 8-35 dışında hiçbir sürücüyü yüklediğimde makine çevirmeli ağı yüklemiyor.
Bu sorun beni modemden soğutmaya başladı ne yapmayalıyım arkadaşlar? veya bu tür sorun başına gelmiş ve çözmüş arkadaşlar
Canım benim bende Speedtouch kullanıyorum vede çok sağlıklı meret ! Sistemi kurarken format atıyormusun yada şöyle diyeyim modele alakalı her şeyi kaldır ( silindir kafa sayısını silmek için ) öyle dene, modemi çalışan bir bilgisayarda dene belki modem arızalanmıştır. modemi elektrik ve telefon hattından çıkart baya bi beklet ( mıktatıslaşma olmuştur belki ) pc kapanıyor diyosun işlemcinin ısısını kontrol et vede pc ne komple sıkı bir virüs taraması yap. aklıma gelen bunlar kolay gelsin
Suclu bulundu ZONE ALARM ın son versiyonu . daha önceki versiyonlarında böyle bir şey yoktu ZONE ALARM ı kaldırınca düzeldi makina.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme