Şimdi Ara

SpeedTouch 330 Adsl Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

SpeedTouch 330 Adsl Modemi yeni bir bilgisayara kurdum, bağlantı sorunsuz, giden gelen paketleri taskbar da görebiliyorum. Fakat Web sayfalarını açamıyorum. Bu Konuda yardımlarınızı bekliyorum...

Sorunun ne olabileceği konusunda sizlere gözlemlerimi ileteyim.

- Dns ile ilgili bir problem olduğunu sanmıyorum, otomatik almasını da denedim kendim manuel olarak da set ettim. Fakat bir sonuç alamadım zaten ping attığım zaman cevap gelmiyor.

- Vİrüs ihtimaline karşı yeni kurulu bir bilgisayar + virüs taraması da yaptım. Fakat bir şey bulamadım.

- Sistemle alakalı bir sorun olduğunu düşündüğümde aynı bilgisayar kendi modemimi(Zoom X4) kurduğum
    zaman sorunsuz çalışıyor.

- SpeedTouch modemin Windows2000 le uyumsuz olduğunu düşündüm Xp kurdum sorun gene tekrar ediyor.

3 Gündür bununla uğraşıyorum. Sigarayı bırakmıştım tekrar başladım. Lütfen birisi yardım etsin...

PPPoA 8-35 VCMUX ile kurulum yaptıktan sonra, USB'den modemi bağlamalısın..

PPPoA 'yı kurmadan modemi USB'den bağlayıp üzerine kurulum yaptıysan sorun bundan kaynaklanmış olabilir..Veya PPPoA yerine PPPoE Kurulumu yaptıysan ve hattın bunu desteklemiyorsa sorun bundan da kaynaklanmış olabilir

Zaten modemin diğer sitelerdeki açıklamalarında da PPPoA 8.35 VCMUX ile kurulum yapılmış genellikle..
    Ama PPPoE ilede yaparsın orası kesin zatende ben sadece belkide bu neden olmuş olabilir diyorum..

Dene bakalım...

İlk başta software'yi kurcaksın ... 8.35 VCMUX sonrada Modemi usb'den bağlayacaksın...

Bunları yaptığın halde olmuyorsa güvenlik duvarınla ilgili bir durum sözkonusu olabilir.
    Daha Fazla Göster
  • Herkese tekrar Selam,

Problemi çözdüm, Salaklığın bu kadarı olur!

Neden forumlarda insanların cevap yazmadığnı da şimdi anlıyorum, ama benim gibi cebelleşen olursa hiç değilse bakacak bir yeri olsun istedim ve salaklığımı teşhir ettim.

Arkadaşlar 2 Haftadır uğraşıyorum ve kullanıcı adını yanlış yazdığımı farkettim, kullaniciadi@ttnet.tr yazıorum iki haftadır. kullaniciadi@ttnet şeklinde yazdığım zaman sorun çözüldü.

Kendi modemim(Zoom X4) kullanıcı adı parolayı kendi üzerinde sakladığı için onda sorun olmuyordu. Bunda ise her connectionda kullanıcı adi ve parolayı soruyorudu. Baktığım zaman kendi modemim kurduğumda kullaniciadi@ttnet şeklinde yazmışım. Ne oldu da sonu tr eklemek gibi bi salaklık edindim hiç bilmiyorum, ama işin ilginç yani ve beni bu kadar uğraştıran gerçek şu ki bağlantının kusursuz olması hiç bir hata mesajı vermemesi yani kullaniciadi@ttnet.tr yazdığımda yanlış kullanıcı adı vs. demesi gerekiyor. Ama bunlar tabi mazeret değil.

Kolay gelsin, umarım bu mesaj birilerinin işine yarar

• Hahhh demek sorun buymuş haa.Neyse ya halletiğine sevindim.

Çok iyi modemdir ama çok memnunum bunuda belirtmek isterim..

Neyse Görüşmek üzere
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.