Şimdi Ara

## SpeedFan 4.35 Kullanıma Sunuldu ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Donanım severlerin alet çantasında yer alan uygulamalardan SpeedFan'ın yeni versiyonu yayınlandı. Fan hızları, cpu çalışma gerilimi ve komponent sıcaklıkları başta olmak üzere temel bazı parametreler hakkında bilgi veren uygulamanın yayınlanan 4.35 sürücü numaralı versiyonunda pek çok yeni sensör ve donanım için destek sağlanıyor. Abit uGuru 3 (uGuru 2005) desteği ve Intel'in FB-DIMM bellekleri için ısı okuma özelliği başta olmak üzere çok sayıda yenilikle gelen SpeedFan 4.35'in detayları hakkında bilgi almak ve indirmek için ilgili adres;http://www.almico.com/sfdownload.php
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• haber için teşekkürler bakalım ne kazanacaz
  • Haber içn sağol
  • için sağolun...
  • Beyler kesinlikle yükleyin masaüstündeki speed fan simgesine Silverstone nin 110 cfm hava veren beyaz fanından komuşlar zueee :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derhce -- 19 Ağustos 2008; 21:45:33 >
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  ## SpeedFan 4.35 Kullanıma Sunuldu ##

güzelmiş bu özeliği
  • sağol fx57
  • teşekkürler
  • teşekkürler paylaşımın için.

Amatörler için birebir program. Ama ben bu programın verilerine güvenmek yerine direk bios ayarları bölümünden bu bilgilerin çoğunu gerçek şekilde elde ederim.
  • ben bu programda bir türlü fan hızlarını ayarlayamıyorum :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: whoobay

teşekkürler paylaşımın için.

Amatörler için birebir program. Ama ben bu programın verilerine güvenmek yerine direk bios ayarları bölümünden bu bilgilerin çoğunu gerçek şekilde elde ederim.

Zaten amaçta bu.Durmadan sıcaklık bakmak için reset atıp bios'a girmek senin için daha kolaysa bizler amatör olmaktan büyük bir mutluluk duymalıyız.
  • güzel ama ne kadar doğru tartışılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaCKeRBoY64

ben bu programda bir türlü fan hızlarını ayarlayamıyorum :D

Bende ayarlayamıyorum hocam sıkma canını Karışık ama yararlı bir proğram.

Teşekkürler.
  • ya alın bi fan controller sole 6 lı 5 li falan takın uraşmayın bole biosla 5 para etmes programlarla
  • Merak ettim. Bi indirip bakim. Sağolasın fx57.
  • Teşekkürler
  • SAOL fx57 MASAUSTUMUZDE DURAN SPEEDFAN PROGRAMIMIZI YENILIYELIM BAKALIM
  • Çok saolasın arkideş yararlı bir program Link e bi türlü giremedim daha doğrusu o siteye bile giremedim biraz bekleyip yeniden deniyceğim Acaba bu programa bazı anakart ın kendi programlarında oluyor ya işlemci aşırı ısındığında siren çalan bir özellik eklemişler midir???Merak ettim şimdi????????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.