SPECİALMT2-METİN2BİLİSİM [SERVERİMİZ FİLES DEĞİŞTİRMİŞTİR TTNET BİLİŞİM EMEK SERVER FİLESİ KURULMUŞTUR] Daha Kaliteli Kesintsiz Torpilsiz Emeklerin Hiçe Sayıldığı Bir Piyasada Efsane Olmaya Geliyoruz. Tüm Emek Sevenleri Aramızda Görmekden Onur Duyarız.. SİTE: http://www.specialmt2.metin2bilisim.com
%100 offical Sistem 2014 TR TİPİ EMEK SERVER. # 1 level başlangıçlı 105 level son. #Her Metinden 2 Şerli 5 Bk , 3 Ayışığı , 1 zen , 1 Büyülü Metal Düşer. #Backdoor açığı kapalı. #Dice Açığı kapalı. #200 Drop sorunu kapalı. #Official Level Sandık Sistemi1. seviyeden 90.seviye'ye kadar her 10 seviye aralığında sandık kazanırsınız ve içerisinden seviyenize uygun ekipman çıkar. #Karakter kayma sorunu kapalı. #Client bug engellidir. #Sorunsuz 4 Channel açılış.(İsteğe Bağlı 6 yapılır.) #Taşlar %100 Geçer.Artırma Kağıdıda %100 geçer. #Şebnem Bugu Ve ejderha Tanrısı yaşam, Zekası felan buglarıda engellendi. #Lonca Max Level 24 Dür. #Öğretmenlerden Alt Becerileri yani temel becerileri P olarak alırsınız.Normal Skilleri Kitap Okuyarak ve ruhtaşı okuyarak p yaparsınız. #Yeni Dans Stilleri Vardır.[3 takla,gangamstyla,kafa bulma vesaire..] #Py İnject'i %100 engellidir! #Cesaret Pelerini Hiç Bitmez Basarsınız Azalmaz 250de kalır.Envanterde Yer Açılmış olur. #Her Krallık Kendi Renginde Bağırma : #f5 Efsun botu aktifdir oyuna başka efsun botu çalışmaz engellidir %100 #Npc toplam 6 tanedir şehirde 3 sıra bir 3 sıra onun karşısında bir [Genel Depocu Helen) Market) Madenci) +Basma) Zırhçı) Silahçı)Malzeme Ustası)[1.köy npcler] Diyorsunki bunlar benlik gel ozaman? ne bekliyorsun Açılış : 09.08.2014 Açıldı sıralamanı kap Eğer ben resimli anlatım istiyorsan Yani resimlerini görmek istiyorum diyorsan buyrun site; [[ [link]specialmt2.metin2bilisim.com[/link] ]]] Bakabilirsiniz!
Oyunda 7'24 Canl ıDestek Sistemi Vardır Oradan Adminlere Ulaşabilirsiniz OYUN KURULUMU TEK DOSYA ŞEKLİNDEDİ 360MB İNİDİRİNİZ VE METİN2 DOSYASINA ATINIZ [[ VE ÖENMLİ NOT SPECİALMT2.EXEDEN GİRİNİZ]] NOT : FARKLI EXEDEN GİRİŞ YAPARSANIZ OYUNDAN ATAR.
Ula yapım aşamasında diyo. Madem açmadınız niye paylaşıyonuz. Ayrıca web sitesinde de virüs uyarısı verdi chrome.
kardeş 1 yıl sonra kapatıp gitseniz ? geriye ne kalacak ? o itemleri başka bir emek sw ye aktarıp oynatma garantisi verebiliyormusunuz ?