Şimdi Ara

Special Ops (MW3) etkinlik grubu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar , xboxda Special Ops oynayabilecekler toplanalim hem egleniriz hem achievements acariz daha demin tek basima mission bolumlerine baktim biraz gercekten cok surukleyici ve zevkli

Uzun lafin kisasi 19.00- 20.30 arasi oynayalim diyorum size uymazsa saatide ayarlariz oynamak isteyen 4 kisi (en son kac kisiyle oynaniyor bilmiyorum hata varsa duzeltin) bir grupla basliyalim.

• Spec Ops Ach`leri acacaklara simdiden Allah sabirlar versin diyorum,adami hayattan sogutur bazi Missionlar..
  • Gercekte tek basimayken hayattan sogudum , ama birden fazla kisi oldugunda kolay olur gibime geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaa Sadece Special ops deilde takılmalık diyosan olur. isterseniz ekleyebilirsiniz Geow3de oynaya biliriz ama sadece Bu akşam ve yarın... Bedavadan yaralanıyorumda :D "HexagonalStream" 21:00 dan sonra müsayitim..
  • FW Bu bolumde yasaktir , lutfen orjinal kullananlar yazsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormscale

Gercekte tek basimayken hayattan sogudum , ama birden fazla kisi oldugunda kolay olur gibime geliyor?

Dar bölümlerde 2 kişi olmak bazen dezavantaj oluyor

Yorumda yapmayalım FW'liyiz ya.Mantığa bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 26 Kasım 2011; 20:26:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.