Şimdi Ara

SPEC Rockpad D8 Kullanıcısıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıldır bu tableti kullanıyorum . 200 TL ye aldım ben . Oyun oynama amaçlı almıştım ve Karşılığını aldım çok iyi bir performansı var .Whatsapp kullanıyorum herşeyi yapıyor. Otg ile klavye Maus joystick takılıyor Full Hd film izleniyor.Şarjı Oyun ile 2 Saat gider (Ekran parlaklığı en yüksekteyken) .Normal kullanım 3-5 saat arası.Bi kötü yanı Wi-fi çok iyi çekmiyor 4-5 metre falan Ve güncelleme de gelmiyor Sormak istediğiniz soru varsa yorumdan sorabilirsiniz. 15.12.2013

• hocam bende kullanıyorum wifi kopmaları için wifi fixer kullanıyorum sanki bir nebze halletti ama ekran göüntüsü almayı ve firmwaresini soracaktım birde root yapmak istiyorum bir bilginiz var mı
  • mehmet3807 kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsünü power tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda basarak alıyorum. firmware bende arıyorum bi türlü bulamadım nextwayf8 in firmware i uyarmı bilmem.
  • Muadili oymus galiba nextway f8s nette 1 kac tane patlak linke rastladim bulamadim yani ozetle :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anliyosan benim tabletin ektan koruyucusu cikti yenisini bu yerden temin edebilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ecmelpasa

Hocam anliyosan benim tabletin ektan koruyucusu cikti yenisini bu yerden temin edebilirmiyim

bak burda varhttp://www.aliexpress.com/item/3PCS-lot-8-Nextway-F8X-F8S-F8-KO-PARA8-Ployer-MOMO18-Tablet-Universal-Clear-Screen-protector/1181707557.html
    freeshipping de var yanılmıyorsam 1 aydda gelir

Türkiyede olsa alırdımda kartım yok sipariş veremem maalesef ama yinede teşekkürler birde ipad in mat ekran koruyucusunu alsam taksam artan yerleri falçatayla kessem olurmu :D bi düşünce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONSTER ABRA A5 V16.5
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence olabilir mantıklı adamım bir de öneri: smart launcher dene playstore dan açılırken daha hızlı kendi arayzunden daha verimli oluyor alet
    Kullanışlı bişeye benziyo . Kaç Tl ye aldınız siz tableti ?
  • N11den 207 ye almistim 33de cek cikmisti baya oldu ama alali

• Ben de bu tableti ilk piyasaya çıktığında kadıköy eksen bilgisayarda incelemiştim.
    Kasa yapısı ve ekran görüntüsü oldukça iyidi ama dediğiniz gibi wifi çekimi cep telefonumla mukayese etmiştim, tam yeterli çekmiyordu.. Daha sonra codegen ultimix88 satın almıştım ultimix88'şn wifi ve batarya performansı çok iyidi fakat ipad mini alınca ultimix88'i de sattım..
    Sonuç olarak, ipad tablet ios işletim sistemi ile kusursuz bir stabilite sağlıyor..
    9-10 saat batarya ömrü ile kullanım konforu çok iyi..
    Tablet olarak ikinci el de olsa bir ipad satın almaya bakın derim

• frux kullanıcısına yanıt
    Bende ultimix 88 alacaktım tam alacağım zaman n11 de stoklarda bitmiş en ucuz oradaydı maalesef alamadım stoklara gelmedi hala heralde özellikleri de yakın zaten d8 le
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.