Şimdi Ara

Spec Q9ret A31 Quad Core 2GB 9.7' Retina Tablet İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
5
Favori
19.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 9 Mayıs 2013 de internet üzerinden eksen bilgisayar dan bu cihazdan aldım. 1 gün sonra geldi ve bir türlü randıman alamadım. Eşimin internet amaçlı kullanımı için almıştım ama sürekli olarak WiFi ile ilgili sorun var. bir bağlanıyor, bir bağlanmıyor, tam bağlanıyorken sinyali kaybediyor vs.vs..

    modem ile arada sadece 1 duvar var. aynı ortamda PC, çin malı android telefon ve laptop WiFi ile sorunsuz haberleşebiliyorken Q9RET tamamen karambolden şansa ya bağlanıyor ya bağlanmıyor..

    aleti alalı 1 hafta bile olmadı daha, eşime anneler günü hediyesi olarak almıştım ama daha hiç kullanamadı bu sorunlar yüzünden..

    sizce donanımsal bir sorun mu var yoksa yazılımsal bir sorun mu var? sizde de aynı şey oluyormu? bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadays

    vereyim vermesine de dün akşam aniden android process durdu dedi o zamandan beri çalışmıyor orijinal pd80 wise firmwareine döneceğim sanırım

    link aşağıda

    http://www.rtkmp3.com/includes/process.php/id/471649/uk/153850079.rar

    bu da denerseniz darkcrip modlu nextway f9x

    http://adf.ly/3740848/https://mega.co.nz/#!p41VwJYT!Fb-****E2wSmGSIchSYSSUo_sssvBIPf5E62iLIueRE

    http://adf.ly/3740848/http://yadi.sk/d/9XBMiM_W4d0qb

    ben denedim CM10 gibi olmuş simgeler bana çok küçük geldi alışamadım

    pd80 wise orijinal rom

    http://pan.baidu.com/share/link?shareid=402947&uk=2671074044

    bu da benim mega sayfamdaki aynaladığım

    https://mega.co.nz/#!L0gwVRwQ!dytSakShSoH2u7GAQWs2bDQ1wQteByH7_F3IMhPB7R8


    Teşekkür ederim, bunları bir deniyeyim size bir geri bildirim yaparım.




  • Bu Cihazın pili yattığı yerde bitmiyor ama kullanınca çok hızlı bitiyor Kamera çözünürlük olarak 5Mp çözünürlüğünde ama 2MP kalitesinde bile fotoğraf çekemiyor. Kitap okurken ebook readerlarda sayfa geçişlerin inanılmaz fazla kasılmalar oluyor nedenini çözemedim. Wi-Fi çok kötü değil burada Wi-fi ile ilgili sıkıntılarını paylaşan arkadaşların sorunlarıyla karşılaşmadım. Cihaz bir kere çöktü ve açılmadı komple fabrika ayarlarına dönmek zorunda kaldım (ESC basılı tutarak yapılıyor). markette bulunan her uygulamayı yükleyemiyoruz bunun nedenini hala çözemedim. Swift Key (telefon versiyonu) ve Apex Launcher bu cihazla anlaşamıyorlar bu ikisini yükleyince cihaz çöktü.
  • yazdıklarınıza çökme dışında aynen katılıyorum, hatta ek olarak internet sayfalarında gezerkende kasma yanıt vermeme olabiliyor. bende pdf internet konusunda birsürü uygulama denedm ama aynı hep, radaee pdf ve opera mini nispeten daha iyi gibi. ancak kamera hariç bu sorunlar yazılım güncellemesiyle ilgili olabilir. şu 4.2.2 nin stabil çalışan bi firmware i çıkarsa bir kısmı azalabilir. slatedroid de de ainol spark için benzer şikayetler dile getirilmiş ve bir kısmı sorunların custom romlarla düzeldiğini yazmış. spec bilişim bu konuyla ilgileniyordur zaten diye düşünüyorum, bunun haricinde en çok sevdiğim kısmı ekran kalitesi, dokunmatiği biraz daha iyi olsa espier launcher la bir ipad görüntüsüne çok ama çok yaklaşıyor:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetveli -- 15 Mayıs 2013; 13:16:08 >
  • Ben Wi-Fi konusunda katilmiyorum. Wireless çok kötü bu cihazda. Cep telefonumun 2 duvar ötede çektiği ortamda bu alet modem ile aynı ortamda olmadıkça bağlantı kuramıyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkçası darkcrip jenova 4 beta dışında wi-fi konusunda ben de verim alamadım sorun donanımsal olsa bu romla nasıl çalışıyor şaştım kaldım kesin bir şey var bu wi-fi işinde ama hadi hayırlısı
  • Wifi de problem şu,
    Display panelin arkasi alüminyum plaka ve onun üzerine ' strip' anten yapiştirmislar. Uzerine de aluminyum kapak kapaninca faraday kafesi etkisi yapiyor. Wifi module realtek in usb modulu ve islemciye icerde usb olarak bagli. Chip i de rtl8188cus.. arka kapagi açik kullanirsaniz süper çekiyor. Keske arka kapagin anten gelen kismini plastik yapsalarmis daha iyi olurmus. Kapak kapannca direk problem oluyor. Ben kendi antenini çikarip sony vaio laptop un icindeki anteni taktim, çok az iyilesme oldu. Bir de modeminizi dusuk kanala ayarlarsaniz daha iyi olur.

    Bu tableti düsunenlr internet de gezinecekerse tavsiye etmem..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube 'da video izlerken ekran hep siyah interntten tüm sürümleri indirdim tek tek denedim hep aynı sizin link ölmüş acaba bana hangi versiyonu yüklemem gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamikaze-84 -- 18 Mayıs 2013; 9:08:28 >
  • Şu 4.2 nezaman gelecek acaba, bilgisi olan varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetveli -- 28 Mayıs 2013; 18:35:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eli kulağındadır bugün yarın çıkacaktır.
  • wifi aynen denildigi gibi sorunlu, modemin yanindayken bile kafasina gore bir baglaniyor bir baglanmiyor... internette dolanmak tam bir cile, acil cozulmesi gerek bu sekilde isim yapmasin...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wi-Fi için farklı yazılımlarda farklı performanslar olması gerçekten ilginç bende marketten farklı programlar denediğimde normalde ağ listesinde olmayan birçok ağ görünüyor ama genede bağlanmıyor kopuyor. Yazılımsal mı donanımsal mı bir türlü anlayamadım.
    spec bilişimden gelen en son maile göre wi-fi ile ilgili az da olsa performansı etkileyecek bir firmware yayınlayacaklarmış
  • Wifi konusunda çok şükür benim sorunum olmadı hatta geçen gün ilk defa dışarıda kullandım., 30-40 metre mesafede sorunsuz olarak bağlandım. Sanıyorum o firmware 4.2 olacak aynı zamanda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.2 sanırım biraz gecikecek bu bir ara sürüm olacak diye yazdılar ama net bir şey söylemediler
    ''SPEC_Bilisim5 gün önce, 13:51
    wireless ile ilgili de yazılım yoluyla sinyal seviyesini bir miktar arttıran bir fix bekliyoruz. diğer özelliklerden önce gerekirse sadece bu yönü değiştirilmiş bir firmware yayınlayacağız çünkü ürünle ilgili en çok eleştiri bu kısımdan geliyor.''
  • Anladım bekleyeceğiz artık napalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstadım dlna varmı cihazda
    ayrıca browseri tatmin edicimi flash içerikli sitelerden film izlerken
  • 08/05/2013 Tarihinde Eksen Bilgisayardan aldığım Rockpad Q9RET tablet bilgisayarımı satıyorum.Satma sebebim ise yenidoğan oğlumla bütün akşamı beraber geçirmem sebebiyle hiç kullanmamam.Hiçbir sorunu vb. bir durum söz konusu değildir.
    Saygılarımla
  • TWRP recovery ile yanlış bir yeri sildim sanırım.. Tablet açılmıyor şimdi :( ESC tuşuna basarak recovery modda açmayı deniyorum beceremiyorum, açılmıyo :(. İşletim sistemini mi sildim acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedigen53 -- 13 Temmuz 2013; 23:02:57 >
  • tablet driver linkleri silinmiş galiba

    https://mega.co.nz/#!XlwmwShZ!Fop5MjsiEqnHld4pfWf0ry6F-3VNA_cr7_whOjKGvYE

    p.m. gönderen arkadaşımız için
  • Android 4.2.2 yi Freelander PD80 Wise (Q9RET) e yüklemişler arka kamera dışında sorun yokmuş

    http://www.slatedroid.com/topic/82866-android-422-on-freelander-pd80-wise/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.