Merhaba arkadaşlar dün geceden beri Spec Ops The Line oyununu indiriyordum. Bu sabah kurdum ama içinde crack/skidrow dosyası yoktu. Skidrowu internetten indirip oyunun kurulu olduğu dizine attım ama oyun hiçbir şekilde açılmadı. Tıkladıktan sonra "FATAL ERROR" diye hata veriyor ve altında şunlar yazıyor.
Address = 0x76c5b9bc (filename not found) Address = 0x1059a4d (filename not found) Address = 0x10390ad (filename not found) Address = 0xb4e191 (filename not found) Address = 0x4c234d (filename not found)
Ram 4 gb, İşletim sistemiWindows 7 Home Basic 64 bit. Yardım ederseniz çok sevinirim çünkü yavaş internetimle indirdim o kadar inmesini bekledim. Böyle sorun çıkınca delirecek gibi oluyorum.
bendede verdi kafayı yicem
quote:
Orijinalden alıntı: pudro
bendede verdi kafayı yicem
oyun kaç gb?
Oyun blackbox sürümü'mü? oysa hiç bir problem yok çünkü onlar kendinden cracklıdır sorun bazı kişilerdede var oyunu bitirmiş biri olarak söylüyorum senaryo vasat.. oyunun açılmaması güncellemeler olması lazım ekran kartı fln güncelle kaldır tekrar kur..
Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyordum ve çözdüm. Çözümü Nvidia Physx'in bilgisayarınızda bulunmaması. Buradan girip indirdiğinizde sorunu çözebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim nvidia physxi indirdim ve açtım oyunu. Biraz oynadım evet senaryo olarak biraz vasat görünse de head shot atarken ekranın yavaşlaması falan güzelmiş. :D Bir de bir ara türkçe sözler duydum biraz şaşırdım. :D
Çok teşekkürler Darkexe,ekran kartım ati olmasına rağmen bende sonuç aldım.RaymonD7'yede teşekkür ederim black box indirmiştim ama crack'ı içinde oldugunu bilmiyordum.Yeniden kurdum çalıştı,iyiki varsınız.
Bu zımbırtı bir tek bende çalışmadı Üstelik o physxi midir nedir onu da kurduğum halde...
Gerçi ben önce oyunu kurdum. Sonra güncellemeyi yaptım daha sonra da Türkçe yamayı kurdum. Yani bunları yapana kadar açıp açmadığını bilmiyorum tabi çünkü denememiştim.
ben blackbox dan indirdim physx i indirdim fakat arkadşımızın dediği hala alıyorum ekran kartı güncelledim bugün fakat hala sorunu yaşıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme