Şimdi Ara

===> SPB Software SPB TV S60v3/S60v5/S^3 <===

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ===> SPB Software SPB TV S60v3/S60v5/S^3 <===

İndirmek için: Tıkla!

Rar şifresi: berkay

Sizden ricam Lütfen izinsiz kopyalayıp/çalıp almayınız hepsinde emek vardır. Anlayışınız için teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay -- 8 Haziran 2011; 13:21:34 >

• Cihazı kötülemeyi asla istemem, lakin o cihazda bazen bu tarz sorunlar ile karşılaşılıyor.
  • Şuan da E71 ile denedim S60v3 FP1 olan bir cihaz ve sorunsuzca bağlandım. İnternet paketi ile girmeyi denediniz mi hiç?
  • Kablosuz ağlarda bazen sorun çıkabiliyor.
  • İçeriğinde, ülkemizdeki ulusal kanallardan var mı ?
    Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah
    İçeriğinde, ülkemizdeki ulusal kanallardan var mı ?
    Saygılarımla.

TRT'lerin hepsi, kanal a ve cine-5 var hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRE ÖZCAN

Hocam ben de bu programı oviden indirp 5800 a kurdum.wifi ile bağlanmaya çalışıyorum.Kanala tıklıyorum.Bir süre bekleytiyor.Sonra geri ana menüye dönüyor ne yapabilirm?

modifiye kur telefeona wifi hassasiyeti arttırılmış oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychiatrist

quote:

Hocam ben de bu programı oviden indirp 5800 a kurdum.wifi ile bağlanmaya çalışıyorum.Kanala tıklıyorum.Bir süre bekleytiyor.Sonra geri ana menüye dönüyor ne yapabilirm?

Bu da bir yöntem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Psychiatrist

quote:

cfw den mi bahsediyorsunuz hocam?
    Zaten bağlanıyor da %10-20 olunca geri çıkyordu. acaba bundan dolayı olabilir mi?
    Hangi cfw yi önerirsiniz?

Şu C6 cwfsine bi bakın.

• Değerli Arkadaşlar,

Telefonum HTC TD2.Bu tv programını hafıza cartına attım ama program kurulmuyor.Çünkü uzantısı exe ya da cab değil..Bu programı nasıl kuruyoruz telefona acaba??
  • Bugüne kadar bütün sürümlerini N8'e yükledim ama hiç çalıştırmadı geri atıyor menüye
    Wave'de çalışıyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: alahan1963
    Değerli Arkadaşlar,

Telefonum HTC TD2.Bu tv programını hafıza cartına attım ama program kurulmuyor.Çünkü uzantısı exe ya da cab değil..Bu programı nasıl kuruyoruz telefona acaba??

Hocam HTC için özel olarak hazırlanmışı vardır.
  • Konu günceldir arkadaşlar.
  • uzun zamandır bende kullanıyorum. özellikle mutfakta yemek yerken veya spor yaparken çok güzel oluyor.(evden wifi ile bağlanıyorum) ama kanal sayısı çok az. kanalları artırma imkanı var mı? veya başka kanalları izlemek için bir yöntem var mı?
  • Malesef mevcut olarak bulunmakta olan programda kanal arttırmak gibi bir olay yok. Ama programın daha sonra çıkacak olan sürümlerde yeni kanallar eklenebilir. Örneğin daha önce show tv'de vardı kanallar arasında fakat şuan yok. Demek ki kanalları kaldırabiliyorlarsa eklemede yapabilirler ilerde. Ama bu kanal ekleme işinin bu kadar basit olacağını sanmam, yani kanal izin vermediği sürece yayınlıyamaz. Öyle izinsiz yayınlama olayı mevcut olsaydı lig TV felan olurdu.
  • wifi üzerinden giremeyenler dns deyiştirip ile girsinler.
    Çalışıyor denendi.
  • 3G den izleniyor mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.