Şimdi Ara

Spatalos 55 Lvl Chanter Satılıktır.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Spatalos serverinde 55 Lvl Chanter üstü gayet düzgün dizilmiş bir karakterimiz var kasasında 150 milyon parası vede en az 100 milyon edebilecek itemleride var

yan karakter olarakta 55 lvl ranger ve 55 lvl sorcerer var

oyunu bırakmam gerektiğinden satmak istiyorum ama ne kadar eder bilemediğimden siz değerli arkadaşlarıma sormak istedim sonra karakterin özelliklerini eklemeyi düşünüyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eris78 -- 8 Eylül 2011; 15:50:29 >

• Bu konuya nedendir bilinmez yorum yapilmamis.
  • Nedeni açık kimse kimsenin emeğine değer biçemez bence arkadaşa tavsiyem en güzeli forumda gezerek kafasında bi fiyat oluşturmak böylece kendi vicdanını da mantığını da rahatlatır. Sonuçta emek harcanan bi iş herkes dilediği fiyatı istemekte özgür
  • ya nedense bir şeye başlamak çok güzel gelirde bırakmasıda bir o kadar zordur
    oyunlardada bırakmak istemesekte bırakmak zorunda kaldığımızdan değer biçemioruz geçen zamana o yüzden size sordum
    yoksa ben satamasamda bırakmak zorunda kalıcam gibi duruor şu anda
    250-300 tl edermi acaba edersede alacak arkadaş varsa her türlü yardımıda yaparız
  • üstü gayet güzel dizilmişten kastını bilmiyorum ama 250 den fazla etmesi gerektiği kesin sonuçta stigmalar ve lvl 55 yapılmış bi karakter mevcut 250 300 gibi bi fiyata satılabilir bence
  • arkadaşlar charımız bu

yan elemanlar olarakta 53 spritmaster(karakterin özellikleride eklendi) var bide 55 ranger okçu olarak var onlarda gayet güzel kasılmıştır

2 yıllık bir karakterdir ve serverde sevilen bir ismimiz var her girişimizde partilerin deişilmez isimlerindendir.

283bin ap si mevcuttur ve kasasında da en az 160bin ap lik item mevcuttur.

ve daha baya itemler mevcut üstünde

kasasındada 150 milyona yakın parasıda vardır

Fiyat olarak 350 TL istiyoruz.

Ciddi alıcılarla fiyat tekrardan konuşulabilir.

Spatalos 55 Lvl Chanter Satılıktır.!

• Hayirli olsun, iyi satislar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olympiada 72 lwl Priest SATILIK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alıcı aranmaktadır.!
  • YOKMU ALMAK İSTEYEN FİYAT SORUN DEĞİL BOŞTA KALMASIN KARAKTER ANLAŞIRIZ FİYATTA
  • Kardeş AP itemi olrak çarın üstü biraz kıt . Umarım satılır bol şans..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.