Şimdi Ara

Spartan/İsparta'lı mıdır ? (God of War-Kratos) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3fruz ben çekinmedim zaten :) arkadaş şuan marsda... artık hiç muhattap olmuorum.. Seviyeyi bozanı görünce direk şikayet ediyorum saolsun modaratör arkadaşlar ilgileniyor...
  • Oh oh afiyet olsun.

'' Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakki kötektir. '' - atalarımız
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

FeaR_Of_THE_DARK sen de kinder'den fırladın galiba. Bir de seninle uğraşacaksak işimiz zor. Eğer bu forumda yazışmaya devam edeceksen insanlara saygılı olmayı öğreneceksin ki sen de saygı göresin. Birsürü veledin takıldığı rep dağıtılan ilkokul forumlarına benzemez donanımhaber. Seviyeyi bel altına çekeceksen log out tuşu var, basıp intihar edersin yada şikayet et tuşunu kullanmaktan hiç çekinmem.

Böylelerine 4 gün ban verirler sadece, bize gelince 1 ay... Donanımhaber asıl böyle üyeler hakediyor işte, paylaşım yapan kişileri yokten yere 2-3 ay banlayın, böyle hiçbir işe yaramayan, laf salatası yapan üyeleri 4 gün.

DH çoktan ilkokul forumlarına döndü bile. 4-5 ay önce Konu Dışı çöplüğe dönmeye başlamıştı, şimdi de burası. Tamam zamanı gelince esprini de yapacaksın, tartışmanı da yapacaksın, paylaşımını da yapacaksında ortada fol yok yumurta yokken ortamı gerici mesajlar atmak en çok kötek isteyen davranıştır.

• Her gün yeni biri türüyor şu foruma kargaşa çıkarmak için.Sanki hepsi aynı kişi gibi geliyor bana
  • yarın yeni bir nickle girer... aslında buraya sürekli ilgilenebilecek birini mod atasalar çok iyi olucak...
  • Sağolun arkadaşlar benden önce davranmışsınız
  • bir statü semboli olarak formda rütbe almaya çalışmak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.