Şimdi Ara

SP2004C ; 200Gb Samsung,,, tavsiye eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, nette bi arkadaş bu ürünü oldukça uygun bi fiyata veeriyor. Tavsiye eder misiniz. Ses-gürültü problemi var mı. Veya herhangi bir istenmeyecek durum mevcut mu?

http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP2004C_sp.htm

edit: link eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudkostik -- 25 Haziran 2007; 16:07:22 >

• Kesinlikle taş gibi ve sessiz arkadaşıma verdim kendime 320 aldım 320 den hiç memnun değilim traktör gibi çünkü ama bu 200 lük taş gibi hiç sesi soluğuda çıkmıyor.Arkadaş halen kullanıyor ve memnun
  • beyler, lütfen yardım
  • Ben kullanıyorum gayet güzel sessiz ama çok ısınıyor sölemedi deme :)
  • sata hdd ler genelde kaç derecede çalışır ki? everst benim seagate 80 gb için hep 36-37 falan diyor. Doğru mudur bu değer. Samsung kaç derece acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: sudkostik

sata hdd ler genelde kaç derecede çalışır ki? everst benim seagate 80 gb için hep 36-37 falan diyor. Doğru mudur bu değer. Samsung kaç derece acaba

benim seagate 160gb ın altında fanda var. izmir sıcağında 39 derece şuan... samsung ise yarattığı gürültü yüzünden cdrom yuvasında asılı duruyor.üzerinde küçük bir heatsink ve fan var.hava akımı olmadığı için yeterince 42-43 derece...50nin üstüne çıkmadıktan sonra problem yok....samsungun klavuzunda 60a kadar çalışır yazıyor ama oda bir risk tabii..
  • Ben zamanında kullandım. Oldukça sessiz bir hdd idi..
    Memnun kalacağını düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 tb hdd tavsiyesi lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.