Şimdi Ara

Sp Farming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 0dan başlıorum oyuna sp farming yapıcam ama tam olarak nasıl olcak sadece lvl 5demi skill açıp sonra biriktircem sp leri çok iyi bilen biri bana tam olarak anlatabilirmi lütfen inanın çok ihtiyacım var yardıma herkeze şimdiden teşekkürler

• lvl 5 e kadar skill mastery yap sonra hiç sp harcama
    lvl atladıkça gelen skill exp artıcaktır
    (imzama bak anlarsın)
  • Yani Glavienin 5 skillini açıcam bide light ın 5 skillini açıcam dimi arkadaşım sonra hiç ellemicem? dorumu anlamışım

• ama bende force un 1. skilli de açık(boşver farketmez)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SILKROADCU -- 18 Şubat 2006 16:46:29 >
  • sp kasmak için daha fazla sp veren canavarlar neler?
  • siteden bak her zaman senin lvl ına eşit canavarlar kes
  • kusura bakma sitede bulamadım ingilizcem az forumu dolaştım 20 ye kadar var sende varsa link i ii olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SILKROADCU

lvl 5 e kadar skill mastery yap sonra hiç sp harcama
    (imzama bak anlarsın)

arkadasım sen orda imzanda level 14 ken 600 sp yi nsı yaptın?? ben level 8 im daha 40 oldu sp pointim
  • Beyler aegedeki turkishfire guildinin forum sitesi var.Gerçekten oyun hakkında her türlü bilgi yazıyo.SP farm hakkındada baya bi bilgi var. turkishfire.forumup.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alim_007

quote:

Orjinalden alıntı: SILKROADCU

lvl 5 e kadar skill mastery yap sonra hiç sp harcama
    (imzama bak anlarsın)

arkadasım sen orda imzanda level 14 ken 600 sp yi nsı yaptın?? ben level 8 im daha 40 oldu sp pointim

Kendi Lv'ın ile Skillinin Master Lv'ı arasina 9 fark koy ve bu farkı koru.

• sp farming böyle oluyo arkadaşlar...

http://img315.imageshack.us/img315/1316/spfarming9ua.jpg
  • Ben herşeyi anladım okide SP farming olayı tam olarak ne işe yarıyor. Ne oluyor yani sonuçta?
    Bide bir soru daha yabancı yerli farketmez character buildi bulabileceğim herhangi bir site biliyormusunuz? Kafamdaki en uygun characteri yaratmak için bir build bakıcamda
  • dostum sp farming skill point biriktirme olayı oluyor..oyunu normal bi şekilde kendi lvlinle skill lvlini eşit seviyede tutup yaratık kesersen skill point çok az alırsın ve bi süre sonra skill point sıkıntısı çekmeye başlarsın..sonuçta skillerini açamazsın..ama sp farming yaparsan (burda en çok sp getiren durum kendi lvlinle skill lvlin arasında 9 lvl fark bırakmak)yani sp biriktirirsen yeterli sayıda ilerki lvllerde skill açmakta hiç sorun çekmezsin hatta iki farklı silahın skillerini birlikte açabilirsin yada force büyülerinden..
  • Hımm anladım saol Daha level 5 ken bende başliim şu skill farming olayına
  • benım lvl 12 sp 300 athensde basladım tekrar
  • lvl 14 1000 sp yaptıydım ama sıkıldım verdim sp leri:)azaldı biraz sonra zaten bıraktım babel i athens de inş sıkılmam
  • 655 oldu athens :D lvl 14
  • SP Farm yapacak arkadaşların bilgisi olsun die söylüyorum. Burda herkes yok şu kadar SP birikti yok bu kadar SP birikti die söylüyor ama SP farm yapıldığı zaman ne kadar sürede bir level geçtiklerini söylemiyorlar. Bence biraz da eksiksiz bilgi vermeyi denerseniz daha yerinde olacaktır.

SP FARM olayının amacı, öldürülen yaratıklardan daha fazla SP kazanmak ve bunun karşılığında da daha Experience point almaktır. Bu şekilde Skillerinizi açmak için bol miktarda SP biriktirirken, çok yavaş bir şekilde level atlamanız gerekmektedir. Çünkü yaratık başına geleen SP miktarı arttıkça karaktere gelen Ex pointi düşmektedir.

SP FARM yapabilmek için karakter leveliniz ile en yüksek Skill Master leveliniz arasındaki farkı açmanız gerekmektedir. Yalnız bazı arkadaşların yapmaya çalıştığı gibi 9 seviye fark koymaya çalışırsanız, sizinle beraber başlayan arkadaşlar 30 level olduğunda siz daha Jangan'larda sürünmeye devam edersiniz ve karakteriniz adam gibi damage veremez.

Bu nedenle hem level atlama açısından çok sıkıcı olmaması hem de zevkli bir oyun oynayabilmek için bence karakter leveli ile master leveli arasındaki farkın 5 in üstüne çıkarılmaması daha uygun olacaktır.

Şunu da söyliyeyim, Level 10-15 te yaptığınız biriktirdiğiniz SP pointi hiç bir işinize yaramaz level 30 a gelince, level 30 da zaten iki skili ilerlettiniz mi 600 SP gidiyor nerdeyse, ve ilerde o biriktirdğiniz SP'leri harcamak ve levelinize uygun Skill seviyelerine gelmek için bütün alt kademe skilleri açmanız gerekecek ve biriktirdiğiniz sp bir anda bitecek.

Bu nedenle benim görüşüm düşük levellerde SP biriktirmeye çalışmak yerine biraz yüksek levellerde SP FARM yapmaya çalışmanız daha yerinde olacaktır.

Benim şu anki levelim 36 ve en yüksek Skill Masterim 32'de yani arada 4 Fark var.

Skill Master seviyelerimi söyliyeyim.

Cold 21 (31 den geriye düşürdüm), Lightning 30, Fire 20, Heal (20), Glave (32), Bow (32)

Şu anda da Farm'dan çıkmak için hazırlıklarım sürüyor, yani yeterli SP sayısına gelince (Çünkü master yükseltemeden bana gerekli olan Skillerimi seviyelerini yükselttim) Masterlerimi (Glave ve Lİfghtning) levelimle eşit duruma getirecek kadar son SP mi de biriktirdiğim zaman (Bu olay da 37 level olduğumda gerçekleşecek) belirttiğim 2 masteri levelimle aynı seviyeye getireceğim. Bu işlemi yaptığım zaman 3 level falan hızlı şekilde geçilebilecek duruma gelecek ve 42 levele kadar tekrar SP biriktirme işlemine devam edeceğim.

Hep SP farm olarak giderseniz oyundan zevk alamassınız ve diğer arkadaşlarınız yanında tabiri caiz ise ezik olarak dolaşmak zorunda kalırsınız...

• o senin düşüncen..bana ilerki lvlde sp kasmaktansa düşük lvlde sp kasmak daha mantıklı geliyor..lvl atlamak çok zor oluyor doğru..mesela ben lvl 16 yım..tiger kestiğim zaman exp yüzdem 00.02 artıyor..bu demekki benim 5000 tiger kesmem lazımki lvl 17 olayım..sp farming zaten zor uğraş isteyen bi iş..kolay olsa herkes sp farming yapardı zaten..ben bu şekilde oyundan yine zevk alıyorum..ben uğraşamam diyen yapmaz..görevleri yapmakta lvl atlamayı kolaylaştırıyor zaten...aynı zamanda daha fazla yaratık kesmek demek daha fazla item yani para demek..lvl 16 %66 sp=7346
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.