Şimdi Ara

sözlük ile ilgili birkaç soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir sözlük kurma niyeti vardı birkaç arkadaşımın, gel katıl dediler, ben de kabul ettim. Eksi gibi falan genel muhabbet değil de siyasi içerikli. Yani siyasi derken de bir parti değil ama... her neyse. Önce soruları sorayım, lütfen dalga geçmeyin. O yüzden buraya açtım konuyu.

Sözlüğü olan arkadaş var mı aramızda?

Genel anlatımla nasıl kurulur? Detaya girmeden.

Kurulursa üye alımları tanınmayan kişiler için davetle katılım haline nasıl getirilir?

Ve de içerik siyasi olacağı için (küfür vb hakaret ve çirkin ithamlar barındırmayacak ama) herhangi bir yükümlülük üzerimize kalma ihtimali var mı? Dava falan açılma?..

Ben biraz cahil kalıyorum, arkadaşlarım benden daha iyi biliyorlar, onlar halledecekler ama ben de öğrenmek istedim. Cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam piyasada o kadar sozluk varken actigin sozlugun tutulma ihtimali sence de cok zayif degil mi? Piyasa boyle bir hevesle acilip ilgi gormedigi icin terk edilen sozluklerle dolu. Umarim basarili olursunuz. Adli olaylara gelirsek; eger kullanici yasadisi bir entry girerse sozluge degil kisiye dava acilir ve bunun icin de sanirim sozluk yonetiminden kullanicinin bilgileri istenir. Bazen sozlukler acilmis uygunsuz basliklari siliyor. Bence mantik olarak olayin ucunun size dokunmamasi lazim
    Facebook'ta bir sayfada sahsa kufrediyorsa bundan FB sorumlu tutulmaz. Kufredilen kisi ve kufreden kisi arasinda dava olabilir, sizden de sayfayi kapatmaniz istenir.
    Yanlisim varsa arkadaslar duzeltsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burs ile ilgili bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.