Şimdi Ara

Sozlesmesiz Vinn Yok Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sozlesmeli degilde aylik odemek istiyorum 3 aylik 4 gb gordum ama bana 8 gb lazim kontratsiz var mi yokksa illede 1 yillik mi alicaz bide memnun kalmazsak nolcak deneyebiliyomuyuz onceden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yada bu vinn satan gg tarzi sitelerden alsam ucuza.olur mu kontratin modem disinda ne + si var ?

gg gibi sitelerde aylik vinn satiliyor mu modem dahil ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MoyKs

Yada bu vinn satan gg tarzi sitelerden alsam ucuza.olur mu kontratin modem disinda ne + si var ?

sabah teknosalara fln bak turuncu var vınn da olacakmış galiba aylık 4 gb 19,90 tl,http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Faturasiz-3-Aylik-VINN-Kampanyasi-yeni.aspx burada 157 lira 3 aylık 10 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

quote:

Yada bu vinn satan gg tarzi sitelerden alsam ucuza.olur mu kontratin modem disinda ne + si var ?

sabah teknosalara fln bak turuncu var vınn da olacakmış galiba aylık 4 gb 19,90 tl,http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Faturasiz-3-Aylik-VINN-Kampanyasi-yeni.aspx burada 157 lira 3 aylık 10 gb

ordaki cok pahali geldi 3 aylik toplam kota mi 10 gb yoksa aylik mi 10 gb?

ama 4 gblik iyiyms deneme amaclik tam , bugun bakiyim teknosaya tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0Cry -- 22 Eylül 2012; 12:36:40 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

quote:

ordaki cok pahali geldi 3 aylik toplam kota mi 10 gb yoksa aylik mi 10 gb?

ama 4 gblik iyiyms deneme amaclik tam , bugun bakiyim teknosaya tesekkurler..

Hocam baktın mı?

• Teknosada yokmus golda falanda baktim ordada yok.

• dizüstü için bende araştırıyorum, tv seyredecek ve dizimagte dizi izleyecek hızda internet lazım sınırsız en ucuz kaç lira? connect karta sim kartı takarak kullanmak için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslar "hat mesgul" ne demek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.