Şimdi Ara

Sözeldenmi hazırlansam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematik pek yapamıyorum ygsde 14 net yaptım lys matematik zor geliyor açıkcası pek çalışmadım ama 2016 lys de tarihte 44 de 40 yaptım sizce sözeldenmi hazırlansam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevaplayabilirmisiniz? Aşırı boşluktayım şuan.

• kardeş herkese zor geliyo lys mat zoru görüp kacacaksan hayatta mücadele nasıl vereceksin

• eger sozeldeki bolumlerde mutlu olacaksan gec ama sirf yapabiliyorum diye gecmemelisin bence

• Hedef neydiki.

• Hedefim Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ama çocukluktan beri tarihe inanılmaz bir ilgim var hep tarihle ilgili bişeyler istemişimdir hep tarih dersi gelsin diye beklerdim.inanılmaz bir boşluktayım danışmak için açtım konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallofsamurai -- 21 Mart 2017; 18:19:3 >
  • Hocam bende sözelciyim fakat matematik az da olsa yapabiliyorsan kesinlikle sözel falan okuma. En kötü sayısal bölüm sözelin en iyi bölümünden iyidir. Kamuda atama falan yok yani öğretmenliği unut, özel sektör zaten bitmiş en fazla asgari ücret aşırı şartlar altında dershane ıvır zıvır zar zor bir yer bulursun. Ki bu maaşa okul okumak zaten gereksiz. Akademik kariyer desen İngilizce bilmeden ve en az 6-7 yıl maddi destek bulmadan devam etmek neredeyse imkansız. Yani ömrün boyunca işsizlik çekmek istiyorsan git oku. Aklın varsa sayısal oku hiçbir getirisi yok sözelin. Türkiye de her şey para hocam hiç ona buna bakma paran yoksa istersen Odtü Tarih oku kimse adamdan saymaz. En dandik bir firmaya bir tane İstanbul Tarih başvursun aynı firmaya dandik bir üniversite de mühendislik bitirmiş biri başvursun her halükarda sayısalcı işe alınacaktır. Sözeli maalesef bu ülkede bitirdiler. Psikoloji, Mantık, Felsefe, Sosyoloji yapıp o bölümlere gitmemize izin vermeyen bir sistemde sözelin çok fazla şansı yok. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YDT'ye nasıl Çalışmalıyım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • açç kaleceksin açç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.