Şimdi Ara

Sözelde 60k sıralama yapmam lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs sıralamam 110k civarı en kötü 60-65 k arasında bi yerde olmam gerekiyor korkuyorum yapamam diye lys konularım çok kötü edebiyatta falan anca Türkçe bölümünü yapıyorum tarihte bilgim kısıtlı cografya ezelden beri kötü ancak grafik nüfus iklim sorularını yapıyorum psikoloji ve mantık hakkında en ufak fikrim yok sizce nolur bu durumda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oylesine girsen yaparsin bence

• dostum zaten sözel bir öğrenciysen şu ana kadar neden ders çalışmadığını cidden merak ediyorum. Ygs'de 110k'ya girip ygs'den beri neden ders çalışmadığın konusunda umarım geçerli bir sebebin vardır soruna gelirsek her gün çok net 2-4 tane deneme çöz her dersten. yanlışlarını hızlı incele onları hallet. şimdi konu çalış diyeceğim 2 haftada ne kadar olur bilmiyorum ama sadece soru çözerek de o sıralamaya çıkarsın diye tahmin ediyorum. edebiyatta 40'ı geçersen tarihte bi 20 25 net oralara gelmeni sağlar. 50 60k sözel ile ne yapacaksın bilmiyorum dostum ama cidden şimdiye kadar ders çalışmadığın için üzüldüm. Olmayacak diye bir şey yok 2-3 haftan var işte. her şey senin elinde
  • Hocam 35edebiyat 25tarihle 60k dasın zaten. Bir an önce ezbere başlayıp sorularla pekiştir.

• Burdan bi arkadasla konustum 500 binden ts1 35 ts2 45 e cekmis netlerini yaziyorum

Edebiyat 31

Tarih 33

Felsefe 17

Cografya 1 15

Cografya 2 6 net fikir olsun sana

• SalahaddinEyyubi S kullanıcısına yanıt
    Rehavet oldu ya

• Yokatlas da o netlerle 400 den 75 e düşmüşler herhalde 3-5 aşağısı kurtarır beni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hedeflys.17 H kullanıcısına yanıt
    500 bin olduğuna göre benim Edebiyat 26-28 coğrafya 22-23 civarı falan yeter herhalde ama artırmak gerekir yine de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.