Şimdi Ara

Sözelciler dostlarım ne yapacağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nereleri yazacaksınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • arkadaşlar moralinizi bozmak gibi olmasın ama geçen sene 982.olarak tercih yapmadım. Bu sene yeniden hazırlandım istanbul hukuk istiyorum. Sözel bir bölümden mezun olduktan sonra iş bulma şansının çok az olduğunu duymuştum o yüzden mezuna bırakmıştım yine de karar sizin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nikeviper

    arkadaşlar moralinizi bozmak gibi olmasın ama geçen sene 982.olarak tercih yapmadım. Bu sene yeniden hazırlandım istanbul hukuk istiyorum. Sözel bir bölümden mezun olduktan sonra iş bulma şansının çok az olduğunu duymuştum o yüzden mezuna bırakmıştım yine de karar sizin.
    Hocam burası Türkiye o zaman biz sözelciler ölelim okumayalim Okul öncesi,Özel eğitim öğretmenliği ,Gastronomi gibi belli başlı bölümler var örnek olarak ben sağlık meslek mezunuyum ben sağlık lisesi okuyorum diyince insanlar gıpta ederdi mezun olduk sağlığın içini bosalttikca boşalttılar şuan 120 bin sağlık meslek mezunu var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersup -- 13 Temmuz 2019; 1:14:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ersup E kullanıcısına yanıt
    Sözel sıralamalari nasıl gelecek sence hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • knklar fazla ümitsiz olmanıza gerek yok tmcilerden sözelde iyi bir sıralama yapanların çoğu sözelden tercih yapmayacaktır mesela ben sözelden 2k bekliyorum ama yapmayacağım sözelden tercih benim gibi tanıdıgm baya arkadasım var sözel bölümlere istediğiniz gibi yerleşirsiniz yani baya bu tarz ümitsiz paylasım gördüm ondan yazayım dedim içinizi az da olsa rahatlatmak adına.
  • puangoya göre istediğim yer geliyor sinavlaya göre gelmiyor forumun aşıladığı karamsarlıktan dolayı çok kötü geleceğini hissediyorum. bazen acaba kaydırdım mı hata yaptım mı diye düşünüyorum...
    sözelci olma konusunda sıkıntım yok(sosyoloji ve felsefe de sözelde olmalıydı bence) ülkede ne okursan oku işsizlik had safhada en azından severek okuyacağım bir bölüm, isteyerek yapacağım bir iş olsun ki daha iyi olma ve iş bulma olanağım artsın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.