Şimdi Ara

SÖZELCİLER BURAYA (Sorular,Bilgi Paylaşımı vs) (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.710
Cevap
21
Favori
105.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bukett35

başarı sıram 25 894. mimar sinan tarih bölümü 22 200 girebilir miyim sizce_?

girme ihtimalin yok denecek kadar az çok bir beklentin olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BADBOY*

quote:

Orijinalden alıntı: fatih85

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih85

Hala bir değişiklik olmadığını her şeyin geçen seneyle aynı olduğunu düşünen zeka küpü insanlar var demek ki....

Ya sizin amacınız ne kardeşim ? Her konuyu sabote ettiniz bir burası adam gibi kalmıştı millet fikirlerini paylaşıyordu , sen nasıl değişiklik var diye düşünüyorsan ben de yok diye düşünüyorum. Birçok kişi nasıldeğişiklik var diyorsa dğerleri de yok diyebilir. Senin dediğini kabul etmeyen herkese "zeka küpü" gibi imalı laflarla hakaret etme hakkını nereden alıyorsun ?

Niye gocundun ki sen yoksa yaran mı var...

Hakaret etme diyor birde.. Hiç mantıklı cevap veremeyen ve sadece küfür yağdıran biri bunu diyorsa demek ki bazı arkadaşlar sizi yola getirmiş.
    Ama ben onlar gibi sabırlı değilim. O yüzden hadi işine bak. Senin gibi ağzı bozuk insanlara harcayacak boşa vaktim yok benim.

Hahaha hakaret nerde ? SAbırlı olmasan kaç yazar yaşın kaç senin Yavuz hırsız-ev sahibi olayı olmuş seninki Mantıklı cevabı aldık biz merak etme. Ayrıca ne yaram olabilir ki ? siz 2-3 gün burada birşeyler yazdınız çizdiniz kendinizce sonra unutldu gitti , herkes tercihlerine bakmaya başladı , siz de bunu yediremedniz başladınız düzgün giden konulara sulanmaya

Önce düzgün şekilde yazmayı öğren sonra karşıma çık. Gerçi senin Türkçeyi bu şekilde katletmen gayet normaldir. İmzana bakan herkesin bunu anlayacağını düşünüyorum.

• Tercih sonuçları açıklanınca kimin haklı kimin haksız olduğu ortaya çıkacak zaten. Tartışmanızı ya bitirin ya da gidin özelde konuşun halledin.

• Millet neden tartıştığınız bile belli değil.
    bu arada ben açıköğretim işletme yazıyorum sözelim ama yapcak bişi kalmadı artık.
    tercih klavuzu bende: 2012OSYSKONTKILAVUZ_23_7_2012 adı böyle ama sitede 2.26mb gösteriyor.BEnim laptoptaki 2.36mb bir sorun olurmu yanlış yerden mi indirdim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: zmax

Millet neden tartıştığınız bile belli değil.
    bu arada ben açıköğretim işletme yazıyorum sözelim ama yapcak bişi kalmadı artık.
    tercih klavuzu bende: 2012OSYSKONTKILAVUZ_23_7_2012 adı böyle ama sitede 2.26mb gösteriyor.BEnim laptoptaki 2.36mb bir sorun olurmu yanlış yerden mi indirdim :D

16 Temmuz 2012 yazan doğrudur ilk sayfada zaten

• Ben de tercihleri yaptım, hayırlı olsun
  • ts1-29.049
    ts2-34563

anadolu üniversitesi - sinema ve televizyon - 10.400
    kocaeli üniversitesi - reklamcılık - 22.300
    yaşar üniversitesi - film tasarımı - 25.100
    beykent üniversitesi - televizyon haberciliği ve programcılığı - 25.300
    anadolu üniversitesi - iletişim tasarımı ve yönetimi - 26.700
    istanbul üniversitesi - halkla ilişkiler ve tanıtım(iö) - 24.100
    istanbul üniversitesi - gazetecilik(iö) - 28.200
    istanbul aydın üniversitesi - gazetecilik - 34.200
    anadolu üniversitesi - basın ve yayın - 31.500
    başkent üniversitesi - halkla ilişkiler ve tanıtım - 32.200
    kocaeli üniversitesi - radyo,tv ve sinema - 32.200
    ege üniversitesi - halkla ilişkiler ve tanıtım(iö) - 31.900
    kocaeli üniversitesi - halkla ilişkiler ve tanıtım - 34.500
    çanakkale 18 mart - radyo,tv ve sinema - yeni
    karadeniz teknik üniversitesi - halkla ilişkiler ve reklamcılık - 37.000
    akdeniz üniversitesi - sinema ve televizyon - 37.000
    kocaeli üniversitesi - radyo,tv ve sinema(iö) - 39.600
    kocaeli üniversitesi - gazetecilik - 40.300
    başkent üniversitesi - türkçe öğretmenliği - 40.000
    kocaeli üniversitesi - halkla ilişkiler ve tanıtım(iö) - 40.600
    selçuk üniversitesi - reklamcılık - 41.000
    anadolu üniversitesi - tarih - 44.500
    mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi - sanat tarihi - 50.400

ne diyorsunuz arkadaşlar ?

• Ts-1 Sıralamam : 21117

Tercih Listem :
     SÖZELCİLER BURAYA (Sorular,Bilgi Paylaşımı vs)

Sizce Hangileri gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grevdeyik.basgan

Ts-1 Sıralamam : 21117

Tercih Listem :
     SÖZELCİLER BURAYA (Sorular,Bilgi Paylaşımı vs)

Sizce Hangileri gelebilir.

4. tercih olmazsa 6 garanti kardeşim Maaşlı provakatörlerin dediklerine takılma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BADBOY* -- 27 Temmuz 2012; 22:41:37 >

• quote:

4. tercih olmazsa 6 garanti kardeşim Maaşlı provakatörlerin dediklerine takılma

İnşallah gelir usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranoid-

quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

anadolu üniversitesi iletişim fakültesinden herhangi bir bölüm yazan arkadaşların ingilizce hazırlık sınıfını göz önüne almasını tavsiye ediyorum.2 senedir neredeyse hazırlık sınıfını geçen yokmuş vede 2 senede kalırsanız sizi başka bir üniye sürgün ediyorlar...ayrıca bilkentte uygulanan ingilizce program uygulanıyor.ingilizceniz çok çok iyi değilse gitmeyin.geçen sene eylemler yapıldı burada sırf burada bu olaylar yüzünden.bir sürü insan örgün eğitim hakkını kaybetti.eğer diğer iletişim fakülteleri ingilizce hazırlık programlarından bahsedecekler varsa bahsetsin herpimizin bilgisi olsun.ben mesela egeyi merak ediyorum zorunlu hazırlık varmı? varsa zormu?

zorunlu ingilizce hazırlık kaldırıldı. bundan sonra isteğe bağlı olacak. ama ben yine de 1 sene hazırlık okumayı düşünüyorum. sözünü ettiğin şeyler doğru, gerçekten çok zormuş ama bu bahane olmamalı. bu işi yapmayı düşünen bu dili öğrenmek zo-run-da.

kalktığına daiir bir kaynak felan birşey varmı emin olmak istiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukett35

başarı sıram 25 894. mimar sinan tarih bölümü 22 200 girebilir miyim sizce_?

normal şartlarda zor fakat bu sene formasyon kalkacağı için gelme ihtimali yüksek bence. bu arada fen edebiyat fakültesi bomonti yerleşkesinde diye biliyorum. bu konuda kesin bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevnirim.
  • arkadaşlar ben ilk sıraya abartı bişey yazdım ikinci sırayada tarih yazdım. geçen sene 57 bin ile almış benim sıralamam 40bin. bi sıkıntı olmaz değil mi gelir gözüyle bakıyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobydick -- 28 Temmuz 2012; 1:02:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobydick

arkadaşlar ben ilk sıraya abartı bişey yazdım ikinci sırayada tarih yazdım. geçen sene 57 bin ile almış benim sıralamam 40bin. bi sıkıntı olmaz değil mi gelir gözüyle bakıyorum ama

gelir tabi hiçbir sıkıntı olmaz

•  SÖZELCİLER BURAYA (Sorular,Bilgi Paylaşımı vs)

Bunları yazmayı düşünüyorum edebiyat gelmesi biraz zor sıralamam 62000 bir şey sorucam bu yazdığım ygs den direk geçişli bölümleri böyle yazabilir miyim ? Ya da yazmam için ne gibi bir gereklilik var ?
  • quote:

quote:

quote:

anadolu üniversitesi iletişim fakültesinden herhangi bir bölüm yazan arkadaşların ingilizce hazırlık sınıfını göz önüne almasını tavsiye ediyorum.2 senedir neredeyse hazırlık sınıfını geçen yokmuş vede 2 senede kalırsanız sizi başka bir üniye sürgün ediyorlar...ayrıca bilkentte uygulanan ingilizce program uygulanıyor.ingilizceniz çok çok iyi değilse gitmeyin.geçen sene eylemler yapıldı burada sırf burada bu olaylar yüzünden.bir sürü insan örgün eğitim hakkını kaybetti.eğer diğer iletişim fakülteleri ingilizce hazırlık programlarından bahsedecekler varsa bahsetsin herpimizin bilgisi olsun.ben mesela egeyi merak ediyorum zorunlu hazırlık varmı? varsa zormu?

zorunlu ingilizce hazırlık kaldırıldı. bundan sonra isteğe bağlı olacak. ama ben yine de 1 sene hazırlık okumayı düşünüyorum. sözünü ettiğin şeyler doğru, gerçekten çok zormuş ama bu bahane olmamalı. bu işi yapmayı düşünen bu dili öğrenmek zo-run-da.

şimdi belge araştırmaya eriniyorum ama üniversiteyi arayıp sorarsan söylerler zaten. sadece anadolu'da değil, %30 ingilizce olan bütün bölümlerin zorunlu ingilizce hazırlığı kaldırıldı, hepsi isteğe bağlı hale getirildi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi belge araştırmaya eriniyorum ama üniversiteyi arayıp sorarsan söylerler zaten. sadece anadolu'da değil, %30 ingilizce olan bütün bölümlerin zorunlu ingilizce hazırlığı kaldırıldı, hepsi isteğe bağlı hale getirildi.

Senato yökle görüşme kararı almıştı ama ne oldu sonu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss?

quote:

quote:

quote:

quote:

Senato yökle görüşme kararı almıştı ama ne oldu sonu bilmiyorum.

ben aradım 2 gün önce okulu kaldırıldı fakat 2013 girişliler için yanı bu sene gireceklere ki bunun içinde bende varım %30 da olsa %100de olsa zorunlua rkadaşlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki hocam bende üşenmessem bir arayım :) teşekkür edeirm bilgin için.bu hazırlık sınıfı çok kafama takıldı çünki anadolu üniversitesinde çünki bilkentin programı uygulanıyormuş programdan geçen yok :D

• Arkadaşlar Kadir Has Üni. Yeni Medya bölümü hakkında bir fikriniz var mı? Sizce okunur mu bu bölüm? İlk 1000'de olana 750 lira burs veriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.