Şimdi Ara

SÖZELCİLER BURAYA (Sorular,Bilgi Paylaşımı vs) (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.710
Cevap
21
Favori
104.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında türkce, tarih bu gibi alanlara ilginiz varsa okuyun. kesinlikle pisman olmazsınız. ayrıca üniversite bittikten sonra formasyon alınabiliyor diye de biliyorum. iletişim fakültesini idealleri o yönde olanlar okumalı. iş imkanı zor çünkü :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardi10

aslında türkce, tarih bu gibi alanlara ilginiz varsa okuyun. kesinlikle pisman olmazsınız. ayrıca üniversite bittikten sonra formasyon alınabiliyor diye de biliyorum. iletişim fakültesini idealleri o yönde olanlar okumalı. iş imkanı zor çünkü :(

formasyon kalktı diye biliyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranoid-

quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

arkafaslar. rts yazsam nerde ne is yapabilirim.nasil is bulabilirim.turkce ogretmenligi mi yazsam rts mi

eğer rtsye yönelik çok büyük bir ilgin ve idealin yoksa sadece adı sana çekici geliyorsa hiç tavsiye etmem. iş garantisi yok. iyi bir üniversitede kaliteli bir eğitimin yanında çok sıkı çalışıp kendini geliştirmen gerekiyor. önceliğin iş garantisiyse öğretmenlik tercih et. en azından diğer sözel bölümlerine göre daha yüksek olur iş bulma şansın.

Öcelikle cevapladığınız için çok teşekkür ediyorum.Rts ye yönelik pek bi ilgim yok.Açıkçası benim önceliğim iş garantsi.Bu yüzden dediğiniz gibi öğretmenlikleri yazıcam.
    Şimdi hocam benim sıralamam ts 1 ve ts sıralamam 14300 civarında .Tericihi sırasıyla şöyle yapccam:
    KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Türkçe Öğretmenliği 10.800
    AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ (KIRŞEHİR) Türkçe Öğretmenliği 11.800
    CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ (SİVAS) Türkçe Öğretmenliği 10.800
    GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ (TOKAT) Türkçe Öğretmenliği 11.700
    BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ (ZONGULDAK) Türkçe Öğretmenliği 11.000
    KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ Türkçe Öğretmenliği 13.000
    CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ (SAMSUN) Türkçe Öğretmenliği 0
    CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ (MANİSA) Türkçe Öğretmenliği 9.770
    AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR) Türkçe Öğretmenliği 10.200
    UŞAK ÜNİVERSİTESİ Türkçe Öğretmenliği 11.100 434.895
    MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ (BURDUR) Türkçe Öğretmenliği 11.600
    MEVLANA ÜNİVERSİTESİ (KONYA) Türkçe Öğretmenliği 88.400
    GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Türkçe Öğretmenliği 12.500
    ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Türkçe Öğretmenliği 14.200
    ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM) Türkçe Öğretmenliği 9.960
    KAFKAS ÜNİVERSİTESİ (KARS) Türkçe Öğretmenliği 16.500
    AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ Türkçe Öğretmenliği 16.500
    MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ Türkçe Öğretmenliği 13.900
    KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ Türkçe Öğretmenliği 12.100
    ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM) Coğrafya Öğretmenliği 4.700
    DİCLE ÜNİVERSİTESİ (DİYARBAKIR) Coğrafya Öğretmenliği 4.360
    BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği 287.000
    YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ (VAN) Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği 5.150
    DİCLE ÜNİVERSİTESİ (DİYARBAKIR) Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği 4.600

Burda hocam türk dili ve edebiyatı öğrt. ve coğrafya öğrt liğinin gelemeyeciğinin farkındayım ama yinede şansımı deneyeyim dedim.
    Bunun dışında siz ve diğer arkadaşlar tercih listemi nasıl buluyorsunuz yani demek isteyeciğiniz birşey var mı
    Not:( en sondaki sayılar üniversitenin kaçbinle aldığını gösteriyor)
    Edit:Bir de burda Kafkas Üniversitesi ve Ağri ibrahim çeçen üniversitesi garanti gelir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiraiMisa -- 24 Temmuz 2012; 16:57:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

aslında türkce, tarih bu gibi alanlara ilginiz varsa okuyun. kesinlikle pisman olmazsınız. ayrıca üniversite bittikten sonra formasyon alınabiliyor diye de biliyorum. iletişim fakültesini idealleri o yönde olanlar okumalı. iş imkanı zor çünkü :(

evet bende öyle biliyodum ama bir rehber hocam üniversite bittikten sonra formasyon alınabildiğini söyledi. yani yüksek lisans gibi bişeymiş. heralde hoca yanlış biliyo olamaz, bilgisi olan cevaplarsa?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

evet bende öyle biliyodum ama bir rehber hocam üniversite bittikten sonra formasyon alınabildiğini söyledi. yani yüksek lisans gibi bişeymiş. heralde hoca yanlış biliyo olamaz, bilgisi olan cevaplarsa?

eğer öyle bir şey varsa ilk sıraya yazarım şahsen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paranoid-

quote:

arkafaslar. rts yazsam nerde ne is yapabilirim.nasil is bulabilirim.turkce ogretmenligi mi yazsam rts mi

eğer rtsye yönelik çok büyük bir ilgin ve idealin yoksa sadece adı sana çekici geliyorsa hiç tavsiye etmem. iş garantisi yok. iyi bir üniversitede kaliteli bir eğitimin yanında çok sıkı çalışıp kendini geliştirmen gerekiyor. önceliğin iş garantisiyse öğretmenlik tercih et. en azından diğer sözel bölümlerine göre daha yüksek olur iş bulma şansın.

Öcelikle cevapladığınız için çok teşekkür ediyorum.Rts ye yönelik pek bi ilgim yok.Açıkçası benim önceliğim iş garantsi.Bu yüzden dediğiniz gibi öğretmenlikleri yazıcam.
    Şimdi hocam benim sıralamam ts 1 ve ts sıralamam 14300 civarında .Tericihi sırasıyla şöyle yapccam:
    KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Türkçe Öğretmenliği 10.800
    AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ (KIRŞEHİR) Türkçe Öğretmenliği 11.800
    CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ (SİVAS) Türkçe Öğretmenliği 10.800
    GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ (TOKAT) Türkçe Öğretmenliği 11.700
    BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ (ZONGULDAK) Türkçe Öğretmenliği 11.000
    KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ Türkçe Öğretmenliği 13.000
    CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ (SAMSUN) Türkçe Öğretmenliği 0
    CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ (MANİSA) Türkçe Öğretmenliği 9.770
    AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR) Türkçe Öğretmenliği 10.200
    UŞAK ÜNİVERSİTESİ Türkçe Öğretmenliği 11.100 434.895
    MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ (BURDUR) Türkçe Öğretmenliği 11.600
    MEVLANA ÜNİVERSİTESİ (KONYA) Türkçe Öğretmenliği 88.400
    GİRESUN ÜNİVERSİTESİ Türkçe Öğretmenliği 12.500
    ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ Türkçe Öğretmenliği 14.200
    ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM) Türkçe Öğretmenliği 9.960
    KAFKAS ÜNİVERSİTESİ (KARS) Türkçe Öğretmenliği 16.500
    AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ Türkçe Öğretmenliği 16.500
    MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ Türkçe Öğretmenliği 13.900
    KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ Türkçe Öğretmenliği 12.100
    ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM) Coğrafya Öğretmenliği 4.700
    DİCLE ÜNİVERSİTESİ (DİYARBAKIR) Coğrafya Öğretmenliği 4.360
    BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği 287.000
    YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ (VAN) Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği 5.150
    DİCLE ÜNİVERSİTESİ (DİYARBAKIR) Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği 4.600

Burda hocam türk dili ve edebiyatı öğrt. ve coğrafya öğrt liğinin gelemeyeciğinin farkındayım ama yinede şansımı deneyeyim dedim.
    Bunun dışında siz ve diğer arkadaşlar tercih listemi nasıl buluyorsunuz yani demek isteyeciğiniz birşey var mı
    Not:( en sondaki sayılar üniversitenin kaçbinle aldığını gösteriyor)
    Edit:Bir de burda Kafkas Üniversitesi ve Ağri ibrahim çeçen üniversitesi garanti gelir mi ?

Gelebilir iş garantisi isteyen idealleri olmayan insanlar için öğretmenlik çok ideal bir meslek

• quote:

Orijinalden alıntı: FbA3*

Beyler, ts 1 sıralamam 10.599 . Anadolu Üni Stv 10.400 ile kapamış. Geçen seneye göre 5 kişilik kontejyan artışı vs var. Gelme ihtimali nedir ?

%99

ama %1 lik ihtimali aklından çıkarma ona göre ama sürpriz olur.
  • Öğretmenliğin iş garantisi nerde var yahu :)
    Bugün onbinlercesi atama bekliyor.
    Bakan bile "ben bu piyasaya girmezdim." dedi :)
  • 3-10 k arası olanlar öğretmenlik düşünmüyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkernazionale

Öğretmenliğin iş garantisi nerde var yahu :)

Aynen. Sözelde garanti meslek gösteremezsin
    Ondan benim gbi 1k -2k da olup Bogaziçi de sozel bolum gbi delilik yapck çok:)

• quote:

Orijinalden alıntı: age of empires köylüsü

quote:

Orijinalden alıntı: FbA3*

Beyler, ts 1 sıralamam 10.599 . Anadolu Üni Stv 10.400 ile kapamış. Geçen seneye göre 5 kişilik kontejyan artışı vs var. Gelme ihtimali nedir ?

%99

ama %1 lik ihtimali aklından çıkarma ona göre ama sürpriz olur.

o zaman benden de bir soru gelecek. ts 1 sıralamam 11612 anadolu stv istiyorum 1212 kişi var artık rüyalarıma girecek ne dersiniz ne olur bu durum._?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkernazionale

Öğretmenliğin iş garantisi nerde var yahu :)

Hocam yinede türkçe öğretmenliğinin diğerlerine göre ataması daha iyi diye biliyorum .
  • Arkadaşlar TS-1 sıralamam : 1285

Galatasaray İletişim : 770

Bilgi Reklamcılık (Tam Burslu) : 2100 ile kapamış. Bilgi Üniv. hakkında az çok bir şeyler biliyorum ve okulu gezip bilgi alma şansım oldu. Ama Galatasaray Üniv. hakkında (özellikle iletişim fakültesi) en azından bildiklerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Galatasaray'ın tutacağı kesin bir şey değil ama bu iki okul arasında karar Vermeniz gerekseydi hangisini seçerdiniz ?
  • Valla ne yapacağımızı şaşırdık arkadaş. Twitterda bazı söylemler vs aklımı çeldi. Adamın biri çıkmış diyor 15.000 ise sıralaman 20.000 gelir mi diye düşüneceksin diyor. Fakat dersaneler ise aynı sistemde devam ediyor. Yani bu twitterdaki adamlar kadar karamsar değiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z7KN

Arkadaşlar TS-1 sıralamam : 1285

Galatasaray İletişim : 770

Bilgi Reklamcılık (Tam Burslu) : 2100 ile kapamış. Bilgi Üniv. hakkında az çok bir şeyler biliyorum ve okulu gezip bilgi alma şansım oldu. Ama Galatasaray Üniv. hakkında (özellikle iletişim fakültesi) en azından bildiklerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Galatasaray'ın tutacağı kesin bir şey değil ama bu iki okul arasında karar Vermeniz gerekseydi hangisini seçerdiniz ?

Galatasaray iletişim tutsa bile hazırlık sınıfı fransızca ve öğrenim dili fransızca düşünmen lazım
  • mimar sinan sanat tarihi nasildir sizce

• Bakıyorum herkes rts,iletişim,halkla ilişkiler felan istiyor şimdi ben çıkmazda kaldım halkla ilişkiler ingilizce mi yoksa türkçe ört.liğimi neyi seçeyim sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanım keleşi getir

Bakıyorum herkes rts,iletişim,halkla ilişkiler felan istiyor şimdi ben çıkmazda kaldım halkla ilişkiler ingilizce mi yoksa türkçe ört.liğimi neyi seçeyim sizce ?

İngilizce hazırlık olsun bence ingilizce olsa da fena olmaz.
  • Lisede 3yıl Fransızca gördük. Zor bi dil değil.sadece her kelimenin çekimi farklı. O aşıldı mı tamamdır. Bu yuzdn galatasaraya gtmemezlik yapmayn derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss?

quote:

Orijinalden alıntı: hanım keleşi getir

Bakıyorum herkes rts,iletişim,halkla ilişkiler felan istiyor şimdi ben çıkmazda kaldım halkla ilişkiler ingilizce mi yoksa türkçe ört.liğimi neyi seçeyim sizce ?

İngilizce hazırlık olsun bence ingilizce olsa da fena olmaz.

özel ünilere tam burslu halkla ilişkiler ing girebilirim yalnız ingilizcem vasat hazırlıkta sınıfta kalmaktan korkuyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.