Şimdi Ara

SÖZELCİLER BURAYA (Sorular,Bilgi Paylaşımı vs) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.710
Cevap
21
Favori
104.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Marmara Üniversitesinin yaptıgı RST ikinci öğretimi kapatmasına(98 kişilik) ve buna karşılık diğer iletişimlere sadece +5 ek kontejyan açmasına tavım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GuMmY_ -- 12 Temmuz 2012; 3:31:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aßc

Beyler tercihler sonuçlar açıklandıgından 1 hafta sonra mı başlıyor?Ne kadar sürüyor? Şehir dışına çıkabilirim fakat bu durumu bilmediğim için sıkıntıya düştüm ? cevaplayan olursa sevinirim.

25 temmuz tercihler başlıyor 5 ağustosta bitiyor herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açı dershanesi ile öbür dershanelerin puan hesaplamalarında 40 puan gibi bir uçurum var açı 370 verirken kavram zafer dershanesi 340 puan veriyor hem nedir bu fark ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss?

quote:

Orijinalden alıntı: aßc

Beyler tercihler sonuçlar açıklandıgından 1 hafta sonra mı başlıyor?Ne kadar sürüyor? Şehir dışına çıkabilirim fakat bu durumu bilmediğim için sıkıntıya düştüm ? cevaplayan olursa sevinirim.

25 temmuz tercihler başlıyor 5 ağustosta bitiyor herhalde

Ösym tarafından bir açıklama yoksa yersiz yorum yapmayalım bekleyip görücez :) Heyecandan infilak etmesek iyidir
  • Heyecandan ölücem hadi artık:)

• Off aşırı heyecanlıyım beyler.Seneye gireceğim çalışmaya henüz başlamadım.Temmuz'u böyle geçirip Ağustos'un 20'sinden itibaren sıkı bir çalışmaya gireceğim.Lise'yi boş geçirmedim özellikle 11.Sınıf çok verimli geçti.Bu çalışma aralığı yeterli gibime geliyor.Siz ne diyorsunuz,şimdiden başlamalımıyım ? İstediğim bölüm puanları 360-390 arasında değişiyor,çok sıkıntı yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajzen -- 12 Temmuz 2012; 11:36:58 >
  • Ağustosa bırakma. Ben 20temmuzda başladgm halde sene icinde sıkıştım.

• beyler okul puanı dahil ts-1 400-405 puana ilk 10k gelir mi sizce?
  • quote:

Açı dershanesi ile öbür dershanelerin puan hesaplamalarında 40 puan gibi bir uçurum var açı 370 verirken kavram zafer dershanesi 340 puan veriyor hem nedir bu fark ?

Dostum onu ben de anlamadım.Ama geçen sene girenler burada hesapladıklarında gerçek sonuçlarından 2-3 puan sapma olduklarını söylüyolar.Hatta burada da var sor istersen :) Ben de şaşırdım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lutzhoeft

quote:

Açı dershanesi ile öbür dershanelerin puan hesaplamalarında 40 puan gibi bir uçurum var açı 370 verirken kavram zafer dershanesi 340 puan veriyor hem nedir bu fark ?

Dostum onu ben de anlamadım.Ama geçen sene girenler burada hesapladıklarında gerçek sonuçlarından 2-3 puan sapma olduklarını söylüyolar.Hatta burada da var sor istersen :) Ben de şaşırdım ama

açı dershanesiyle mi 2-3 puan sapma var?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lutzhoeft

quote:

açı dershanesiyle mi 2-3 puan sapma var?

evet öyle söyleniyor.

• Açı dogruysa yaşadım.

• Kaç kişi demiş gecen seneyle uyuyor diye daha sorun ne ? benimkide aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Kaç kişi demiş gecen seneyle uyuyor diye daha sorun ne ? benimkide aynı

Gecen yıl grdin mi? Tamamen aynı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacklife94

quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Kaç kişi demiş gecen seneyle uyuyor diye daha sorun ne ? benimkide aynı

Gecen yıl grdin mi? Tamamen aynı mı?

evet girdim sadece ts 2 2 puan ts 1 de 3 puan fazla gösterdi oda zaten sapmadan gelecektir :)
  • Sen dedysen tamam ya.nasıl rahatladgmı bilemezsin

• quote:

Sen dedysen tamam ya.nasıl rahatladgmı bilemezsin

Dostum ham ts 1 - ts 2 kaç bekliyosun sen ?
  • quote:

Sen dedysen tamam ya.nasıl rahatladgmı bilemezsin

Merak etme dediğim gibi gelir büyük ihtimal sıralamanda sonucta verilerden gittik :)
  • arkadaşlar bu sene ygs sıralamasında baya bi düşüş vardı geçen sene ygs4 te 299 alanın sıralaması ortalama 265978 iken benim bu seneki 299 puana 226197 geldi. acaba lysde ortalama kaç bin düşüş olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobydick

arkadaşlar bu sene ygs sıralamasında baya bi düşüş vardı geçen sene ygs4 te 299 alanın sıralaması ortalama 265978 iken benim bu seneki 299 puana 226197 geldi. acaba lysde ortalama kaç bin düşüş olur?

Geçen sene girdiysen bize lys netlerini ve puan ve sıralamanı söyleyebilir misin
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.