Şimdi Ara

SÖZEL SIRALAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tercihlerde mf ve tm nin etkileneceğini kesimlerin forumda konusu geçiyor ancak sözelde kaç binden sonrasını etkileyeceği hakkında kimsenin bilgisi yok heralde.Bilgisi olan biri varsa bizi aydınlatabilir mi?

• up up up
  • updullah
  • Dün açtığım detaylı incelemeli ve uzmanlardan görüş alarak oluşturulmuş konum şikayet edilip kapatılmasaydı (kapatılma sebebi : moral bozmakmış) uzun uzun okurdun.

Kısaca şunu deyim,geçen sene TS2 puan türünde (TS1 demiyorum dikkat) ilk 60 binde 32 bin TM öğrencisi vardı.Düşün,hesap et.Sayısalcıları katmadım bile (belki 25 bin değil ama yine binlerce sözel sınavına girip derece yapan sayılsalcı var),kısacası,20 binden sonrası fena etkilenecek. (Sayısal veriler Tobb üniversitesi tercih ve tanıtım danışmanından alınmıştır,büyük dershanelerin rehberlik şubelerinde de bulunmaktadır)

Özellikle TS2'de 80k'dan sonrası 170'lere kadar kayacak.
    50k ile 50k'lık yeri tercih etmek isteyen öğrenci görecekki sıralaması yetmiyor,aslında o 50k,50 değil 100k TS2'de.

TS1'de 20 binden itibaren
    TS2'de 10 binden itibaren sallanmalar başlar.

Tercihler açıklanana kadar başka da mesaj atmayacağım,adım gibi eminim.Bekleyelim görelim.Buradaki insanlara pembe gözlük taktıranları teker teker ismini not ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fransa 98 -- 24 Temmuz 2012; 1:54:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tercihlerde Sıralama
    10 yıl önce açıldı
    Sıralama
    9 yıl önce açıldı
    kimya bölümü sıralamaları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.