< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sözel ilk 100 için girenler (4. sayfa)

-
-
Coğrafya kolaydı eyvallah ama 5 yks içinde en zor edebiyat ve diğerlerinin hiç de altında kalmayan bir tarih vardı bence ama bu sene enteresan bir şekilde sözele bir yüklenme mi oldu ilk 100 deneyen fazla kişi mi oldu acaba bu sene anlamadım
-
hocam neden yüklenme oldu ki nerden anladınız.
forumu diyorsanız forumun her zamanki hali
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kral açıkçası ben sizin kadar tecrübeli değilim bu forum ve sınav muhabbetinde ama sadece forumda bile sözelde rekor netler havada uçuşuo bu sene tıpkı arkadaşın belirttiği geçen senelerde 1.ler bile en az 2 3 yanlış yapıodu ayt de ortalama
-
bakmadım daha ama olmaz gibi geliyor, 20 çok uçtu
-
20 ve 21 bariz daha zordu bence, veya onlarda hiç şansım yaver gitmediği için bana öyle geldi
-
Hocam 110 ya da 108.75 tyt 73.75 ayt ilk 30 a ya da ilk 100 e sokar mi sence 2020 ye göre 12-15 geliyor
Sözel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 21 Haziran 2022; 13:47:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
96.5 tyt 67.5 ayt obp 90 sözelde kaç k gelir sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk 100 kesin zaten ilk 30 da cok muhtemel bence niye sokmasin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Korkuyom biraz ama inş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam siz rahat olun ya sözelde 110 tyt ayt olmadan da kurtarır xd
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
harbiden yalnız 1 olması gerekmiyo muydu o
-
Ben de yalnız 1 yaptım ama demek pislik olsun diye bir soru koymuşlar millet elensin diye
-
itiraz etmeyi düşünüyo musun
-
Aga valla o toplara hiç giresim yok ya ben zaten burs için girdim tercih yapmayacağım
-
-
-
-
Sonuç atsana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X