Şimdi Ara

Sözel alanda dershane tercihi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bir çok sözel alanda iyi dereceler sıralamalar elde etmiş arkadaşları gördüm. Türkiyede gerekli ilgi alaka gösterilmeyen bi bölümde sözeller için dershane tercihi bence çok önemli . Tecrübeli veya bilgili arkadaşlar sözel alanda tercih yapıcak olan öğrenciler için hangi dershaneleri önerirler ?

• Sözel bilginiz iyi ise matematiği halletmeye çalışın yok sözel bilgim sıkıntılı derseniz alın konu anlatımlı kitap kendi çalışma tekniklerinizle çalışın.Sözel öğrencileri için dersane sadece rehberlik,yön verme,sınava adapte olma olarak görülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nieaufgabe

Sözel bilginiz iyi ise matematiği halletmeye çalışın yok sözel bilgim sıkıntılı derseniz alın konu anlatımlı kitap kendi çalışma tekniklerinizle çalışın.Sözel öğrencileri için dersane sadece rehberlik,yön verme,sınava adapte olma olarak görülebilir.

arkadaşım dediklerin çok doğru ben bu sene aksaray uğur a gittim çok fazla bir şey kattığını söyleyemem ama ben dershaneye deneme için matematik için gitmiştim .Ama dershane fena değil de soru çözümleri falan önemli bence yoksa sözel derslerden konu çalışmak pek de zor değil.

• Büyük hedeflerin dershanesiz olucağını pek sanmıyorum ilk 20 bin mesala he kazanan varmıdır vardır adam çalışıyor köydede kazanıyor ama en azından kendimde bu kadar hırs göremiyorum o yüzden dershaneye ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1400-50-3

Büyük hedeflerin dershanesiz olucağını pek sanmıyorum ilk 20 bin mesala he kazanan varmıdır vardır adam çalışıyor köydede kazanıyor ama en azından kendimde bu kadar hırs göremiyorum o yüzden dershaneye ihtiyacım var

Siyahlaştırdığın yere hitaben : ilk 10 bine girdim sen onu yazdığın için bunu dile getirdim.Sözel öğrencisine dersanenin motivasyon deneme sınavından başka katkısı olduğunu düşünmüyorum.Tabi bende dersaneye gittim orası ayrı,ben dersaneye gitmeyin demiyorum sadece dersanenin neler verebileceğini dile getiriyorum.Siz kendiniz çalışırsanız sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nieaufgabe

quote:

Orijinalden alıntı: 1400-50-3

Büyük hedeflerin dershanesiz olucağını pek sanmıyorum ilk 20 bin mesala he kazanan varmıdır vardır adam çalışıyor köydede kazanıyor ama en azından kendimde bu kadar hırs göremiyorum o yüzden dershaneye ihtiyacım var

Siyahlaştırdığın yere hitaben : ilk 10 bine girdim sen onu yazdığın için bunu dile getirdim.Sözel öğrencisine dersanenin motivasyon deneme sınavından başka katkısı olduğunu düşünmüyorum.Tabi bende dersaneye gittim orası ayrı,ben dersaneye gitmeyin demiyorum sadece dersanenin neler verebileceğini dile getiriyorum.Siz kendiniz çalışırsanız sorun olmaz.

Anladım ozaman dershane seçiminde pek kafa yormamak gerek sonuçta verebilicekleri kısıtlı mat1 e ihtiyacımız var zaten su an her dershanenın kadrosu sözel öğrencisine mat1 öğretebilicek kapasitede..

• Oturduğun yere göre de değişir dershane. Misal Balıkesir'de en iyisi FDD dir Ç.kale de Fen Bilimleri dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafa yormasanız bile sözel öğrencisine ilgi gösteren bir dersane bulmaya çalışınız ve denemelerine bakınız.

Not: Bunlar benim düşüncelerim siz yine kendinizce bir karar verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nieaufgabe -- 26 Temmuz 2010; 16:50:36 >
  • @ernst istanbul avrupa yakasında oturuyorum

@nieaufgabe sanırım bu şartları taşıyan fdd var bakırköy şübesini düşünüyorum şimdilik
  • Üstte yazdığım gibi bunlar benim düşüncelerim siz yine kendi kararınızı kendiniz veriniz.
  • Ben bu yıl iki puan türünden de ilk binin içindeyim ama bu başarıda dersanenin veya okulun bi payının olduğunu düşünmüyorum. Sözelsen açıp ezber yapıcaksın bu iş böyle. Tabii bir de test çözmek önemli paragraftır vs.dir bunlarda yorum gücünü geliştirmen lazım. Onun dışında belki matematik için dersane gereklidir ama onu da pek öğrenememiştim ben dersanemden. İş sende bitiyo, altyapı ve bireysel çalışma önemli bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.