Şimdi Ara

'SÖZ' - Tolga Sarıtaş (Star TV) & 3 Nisan (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
2
Favori
14.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beklentimin cok cok altında bir dizi. İlk bölümü begenmedim.seneryosu basit yuzeysel. Tutacagını zannetmiyorum.12 adamdan sadece 3-4 unun karakterleri yakışmış kendilerine.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdare eder. Senaryonun ilerleyişine bakmak lazım.
  • Tekrarını izledim güzel iş çıkarmışlar. Tolga Sarıtaşa laf atanlar izlesin bu diziyi

    "SÖZ" - Tolga Sarıtaş (Star TV) & 3 Nisan"SÖZ" - Tolga Sarıtaş (Star TV) & 3 Nisan"SÖZ" - Tolga Sarıtaş (Star TV) & 3 Nisan"SÖZ" - Tolga Sarıtaş (Star TV) & 3 Nisan"SÖZ" - Tolga Sarıtaş (Star TV) & 3 Nisan




  • Bu diziyi tuttum ama günü çok ters. İçerde varken hangi kafayla pazartesiye almışlar bu diziyi akıl işi değil.

    "SÖZ" - Tolga Sarıtaş (Star TV) & 3 Nisan

    "SÖZ" - Tolga Sarıtaş (Star TV) & 3 Nisan




  • Bu sahnede Poyraz Karayeli hatırladım

    "SÖZ" - Tolga Sarıtaş (Star TV) & 3 Nisan

    "SÖZ" - Tolga Sarıtaş (Star TV) & 3 Nisan




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmet PoyrazKarayel

    Bu diziyi tuttum ama günü çok ters. İçerde varken hangi kafayla pazartesiye almışlar bu diziyi akıl işi değil.

    "SÖZ" - Tolga Sarıtaş (Star TV) & 3 Nisan

    "SÖZ" - Tolga Sarıtaş (Star TV) & 3 Nisan


    Icerdenin saçma sapan senaryosu yerine bu kat kat daha iyidir. İyi ki koymuşlar pazartesiye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • müthiş oyunculuklar, yavaşlatılmış çekimler,efekt ve animasyonlar, dövüş sahneleri muazzam.

    şaka bir yana bu ne kadar kötü bir dizidir yarabbi.
  • inşallah içerde'yi geçer, ilerde bozucagını düsünüyorum ama içerde'den daha fazla bozamaz.
  • Ahmet PoyrazKarayel kullanıcısına yanıt
    şu fotoğraftaki çaresizlik.. zor be albayım.

    "SÖZ" - Tolga Sarıtaş (Star TV) & 3 Nisan
  • Askerligini yapmamis, gram bilgisiz insanlari bir araya toplayip, 3.5 gun egitimle sacma bir yatirim yapmislar, tutmaz kardesim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ara aile dizileri idi sonra aşka döndü simdi de askeriye dizilerinin furyası dönüyor. Buyuk ihtimal dag 2 tutunca bunlarda askeriye yaptılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda bu kadar kötü bir iş gerçekten görmedim. Senaryo kağıt üstünde iyi planlanmış. Ama çok ciddi hatalar var. Mücahit'i tanıtacağız diye bir sahne var mesela. "Birinin önden girmesi lazım" deniyor. Tamam anladık karakterin cesurluğunu manyaklığını tanıtacaksınız ama birazcık araştırma yapın be kardeşim. Hiçbir asker, hiçbir komutan tek başına askerini bir yere yollamaz. Tim halinde girilir.



    Gerçekten bu diziyi kim çekti? Bu sahneler nasıl onaylanır? Bu kadar kötü oyunculukların aynı anda olduğu bir proje daha görmemiştim. Baştan sona hepsi çok kötü abi. O şehit olan kişinin anne babasını oynayan köylü aile figürasyonu hepsinden daha iyi olmuş! Duygu çok iyi sahnede. Yönetmenlik berbat, oyunculuklar berbat, müzik zaten hayatımda duyduğum en kötü.



    Arkada Amerikan sistem verileri sesi geliyor, fonda 1960 model Selvi Boylum Al Yazmalım tarzı saz falan çalıyor. Ulan hadi göz yok onaylıyorsunuz sahneleri, kulak da mı yok arkadaş bu müziklere nasıl tamam denir?



    Vallahi yazık. Bir de Türkiyenin en yüksek prodüksiyonlu asker diziymiş. Kendilerinin dizi olarak Reaksiyon'dan, film olarak da Dağ 2'den haberleri yok sanırım.



    Yazık. Serhat Kılıç'ın dev performansına yazık. Gerisini at çöpe.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dizi tutmuş ama ben beğenmedim. Tolga Sarıtaş role bu kadar mı yakışmaz hiç olmamış. Dizide Görkem Sevindik ve Serhat Kılıç hariç oyunculuklar berbat. Mesela esas kız olarak Aybüke Pusat nedir Meriç Aral'ı kadroda bulundururken Aybüke Pusat nedir anlamıyorum. Müzikleri de hiç beğenmedim olmamış.



    Reytingler



    Total 4. (5.90)

    AB 6. (4.90)

    ABC1 3. (5.74)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz yarım yamalak baktım. saçma-kötü-komik-v.s. çatışma sahneleri ve silah efektleri komedi.
  • Yok ya o kadar kötü başlamadı. Ama 3-4 bölüm sonra kesinlikle bozacak. Görkem Sevindik ve Serhat reis ile bu iş yürümez. Tolga Sarıtaşta rolünde çok sırıtıyor. Diğerlerinin yanında küçük çocuk gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beko95590 -- 4 Nisan 2017; 12:11:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beko95590 B kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam. Bir de Poyraz Karayel'in o muazzam müziklerinden sonra bu dizinin müzikleri o kadar kötü geldi ki anlatamam. Karakterler arasında da en sağlam olanı Mücahit olmuş. Görkem Sevindik döktürüyor Serhat Kılıç zaten harika ama diğerleri için aynısını diyemiyorum. Dizinin reytingleri daha da yükselir mi bilmiyorum ama izlemem ben.
  • Dizi Total'de dördüncü, AB'de ise altıncı olmuş.

    Öncelikle oyuncu seçimlerinden başlamak istiyorum. Tolga Sarıtaş ne kadar iyi oyuncu olursa olsun bu role gitmemiş. Adamın yürüyüşü bile bir değişik, feminen bir havası var. Nihat Altınkaya bana göre çok iyi bir oyuncu değil ama fizyoloji olarak role uyuyor, bu yüzden pek sırıtmıyor. Aybüke Pusat sıradan bir oyuncu, bence Bahar karakteri için daha iyi bir seçim yapılabilirdi. Tim'deki askerlerden Mücahit, Ateş ve Zafer Yaman karakter özellikleri bakımından dikkat çekti. Bunların içerisinde Zafer'i canlandıran Atakan fizyoloji olarak role çok uygun olsa da oyunculuk geçmişi az olduğu için sıkıntı yaratabilir. Dizide Nihat'ın eşini ve kızını canlandıran bayanlar zaten tiyatro kökenli, pek önemli rolleri de yok zaten. Dizinin açık ara en iyi oyuncu seçimi Serhat Kılıç olmuş, Çolak karakterine kendisinin de bir yorum kattığı belli.

    Ben dizinin müziklerini hiç beğenmedim. Çatışma sahnesinde türkü benzeri müzik dinliyoruz. Ne alaka ya?

    Dizinin çatışma sahneleri vasat. Zaten bu çatışma sahnelerini biz bir türlü beceremiyoruz, olmuyor. Dizide 1-2 tane animasyon sahnesi vardı, AH-1 Cobra'nın geldiği sahne berbattı. Gerçi Amerika'nın en fazla izlenen dizilerinden olan, bütçesi Söz'ün bilmem kaç katı olan The Walking Dead dizisinin 7. sezon animasyonlarını gördükten sonra bizim Türk dizilerini fazla aşağılamamak gerekir.

    Dizide çok büyük bir yer zaman sıkıntısı var, bunu oturtmaları lazım. Mekanlar arası geçiş nasıl oluyor, mesafe ne anlayamıyoruz.

    Dizi bundan sonra daha çok Tim ve Çolak ağırlıklı geçecek gibi. Çolak'ın yanına sağ kolu diyebileceğimiz daha genç bir karakter yazılmalıydı bence, kötü taraf sadece Çolak'a kalmış.

    İlk bölümün kalitesinde devam ederseler sıkıntı yaşarlar, vites arttırmaları lazım.




  • Bence ilk bölümden bu kadar haksızlık etmeyin diziye başroldeki çocuğu bende sevmiyorum ama şans verdim bakalım 1-2 bölüm daha bakarım yükselişe geçerlerse devam ederim daha ilk bölümden boş dizi çöp dizi demek biraz yanlış "bana göre"
  • Çok saçma yerleri olmasına rağmen izlicemm.. beğendim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.